Deze nieuwe film op Netflix wordt sterk bekeken

Deze nieuwe film op Netflix wordt sterk bekeken

Drama op jonge leeftijd, met een hoop inspiratie.

In de Netflix Top 10 verschijnen over het algemeen vooral films voor volwassenen. Nu vind je er ook een goed ontvangen jeugdfilm die verleden jaar nog in de bioscoop verscheen. We hebben het over de film Strijder.

Netflix omschrijft de film van regisseur Camiel Schouwenaar als "uitbundig" en "inspirerend" en plaats het drama onder het kopje "kids". Er zijn rollen voor onder meer Maik Cillekens, Anouar Kasmi en Martijn Fischer.

Sterke ontvangst
Strijder krijgt een prima ontvangst. Zo gaf FilmTotaal-recensent Ruud Vos een nette 3,5 ster aan het drama:

"Maar behalve een aangrijpend verhaal met een paar vergeeflijke minpuntjes is Strijder vooral ook een moderne vertelling. Waarin de schreeuwende voetbalvader langs de kant wordt geproblematiseerd.

Waarin een Rotterdams jeugdelftal een realistische mix van verschillende achtergronden heeft. En waarin het ook oké is dat mannelijke personages hun gevoeligheid tonen. Ook aan elkaar."

Nu op Netflix
De jeugdfilm verscheen juli 2022 nog in de Nederlandse bioscopen en wil je de film graag even zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Een jonge atleet is vastbesloten om deel te nemen aan een voetbaltoernooi, zelfs nadat hij door een ongeluk gedeeltelijk verlamd is geraakt.

NieuwsFilm

meest populair