'The Flash' heeft grote verrassingen die het publiek 'omverblazen'

'The Flash' heeft grote verrassingen die het publiek 'omverblazen'

We kunnen veel verwachten van deze 'krankzinnige' film!

We mogen een hoop verwachten van de nieuwste DC-film over The Flash. De trailer maakte al veel los en sindsdien kijken fans enorm uit naar de release. Volgens insiders kunnen we ook een rits aan bijzondere verrassingen verwachten.

De spectaculaire trailer van ]The Flash wist enorm veel indruk te maken. Zo zien we zowel Ben Affleck als Michael Keaton terug in hun rol als Batman. Dat niet alleen, want ook Michael Shannon is in de ambitieuze film weer te zien als General Zod.

Verrassingen
Meer verrassingen lijken bijna onmogelijk na zo'n trailer, maar we kunnen toch echt wat meer verwachten. Jeff Lanzing (onderdeel van een van de meest geprezen schrijfteams van strips) onthult in een gesprek met de podcast van ComicBook dat The Flash werkelijk 'krankzinnig' is.



Enthousiast
"Ik weet te veel over die film en ik mag er niet over praten", vertelt Lanzing in het interview. "Ik ken geheimen die niemand kent. (...) Ik ben in ieder geval enorm enthousiast."

Wanneer Lanzing gevraagd wordt om een cijfer te geven aan alle verrassingen in de film, is hij snel met antwoorden: "Een tien. (...) Het is krankzinnig. Complete waanzin. Ik hoor dat het een ongelooflijke film zal zijn."

The Flash is vanaf 15 juni te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair