Keanu Reeves belooft hoger niveau aan actie in 'John Wick: Chapter 4'

Keanu Reeves belooft hoger niveau aan actie in 'John Wick: Chapter 4'

De acteur heeft flink uitgepakt voor zijn rol!

We zijn inmiddels wel gewend dat acteur Keanu Reeves ver gaat voor zijn rollen. Vooral in de populaire John Wick-reeks zien we de keiharde stunts van de acteur. Voor de vierde film mogen we weer veel verwachten, aldus de acteur zelf.

In een nieuwe promo voor John Wick: Chapter 4 vertelt Reeves over de opnames en productie van de nieuwe actiefilm. Hij onthult dat hij maandenlang heeft moeten trainen om de stunts onder de knie te krijgen.

Veel training
"Het is ongeveer 12 weken training geweest", vertelt Reeves. "Het is een geheel nieuw actieniveau. (...) De actie van John Wick vraagt nu net iets meer van mij en de inzet vanuit het team is overduidelijk te zien."



Een van die grootse stunt vindt plaats vanuit een auto. In de scène rijdt John Wick rond op de Arc de Triomphe in Parijs en vanuit de auto moet schieten.

Te ver
Reeves vraagt zich in de video hardop af of ze niet te ver zijn gegaan met de stunts en training. "Zijn we té ver gegaan?", stelt de acteur. Toch komt hij daar al snel op terug.

Eerder vertelde hij al in het tijdschrift Total Film dat John Wick 4 de meeste actie bevat van de hele reeks. "John Wick: Chapter 4 is de zwaarste fysieke rol die ik tot nu toe in mijn carrière heb gehad." En dat zegt iets!

NieuwsFilm

meest populair