Regisseur 'Paranormal Activity' is helemaal klaar met de franchise

Regisseur 'Paranormal Activity' is helemaal klaar met de franchise

Hij komt niet terug voor een nieuw deel.

Christopher Landon, regisseur van Paranormal Activity: The Marked Ones en schrijver van bijna elk ander deel in de reeks, vertelt in een nieuw interview dat hij klaar is met de filmreeks.

Klaar mee
De regisseur vertelde het volgende aan IndieWire over zijn (des)interesse om terug te keren voor een nieuwe Paranormal Activity:

"We hebben er een gemaakt tijdens COVID, en het was een van die dingen die gewoon gebeurde, en ik was niet van plan om zelfs maar echt betrokken te zijn, omdat ik dacht: oh, ik ben klaar met die franchise, ik wil het echt niet doen."

"En toen had ik dit weirdo-idee over een neppe Amish-gemeenschap en uiteindelijk maakten we de film. Ik bedoel, het is een franchise. Ze zullen er altijd nog een maken. Ik zie niet in hoe ze dat niet doen, ik weet gewoon niet wat ze van plan zijn en ik betwijfel ten zeerste of ik er nog bij betrokken zal zijn."

Blumhouse
Landon sluit zich aan bij de mening producent Jason Blum, baas van het geliefde productiehuis Blumhouse. Blumhouse produceert de 'Paranormal Activity'-films al sinds 2007 en Jason Blum heeft in het verleden al laten weten klaar te zijn met de franchise.

Intussen heeft Landon films als Freaky en Happy Death Day 2U geregisseerd voor Blumhouse. Hoe de toekomst van de 'Paranormal Activity'-films er precies uitziet, is nog onduidelijk.



NieuwsFilm

meest populair