Briljante muzikale 'White Lines'-remix voor sterk ontvangen 'Cocaine Bear'

Briljante muzikale 'White Lines'-remix voor sterk ontvangen 'Cocaine Bear'

De maffe actiekomedie wordt sterk ontvangen en draait nu in de bioscoop.

Misschien heb je Cocaine Bear al in de bioscoop gezien. De film draait namelijk sinds gisteren op het witte doek. En wie weet viel je toen het nummer White Lines wel op.

Het nummer heet White Lines (Cocaine Bear Remix) en komt van Pusha T. Onderstaande clip mengt het nummer met beelden uit de absurde film die draait om een beer die zich volsnuift met cocaïne en het vervolgens gemunt heeft op de mensen die op zijn pad komen.


Goed ontvangen
De eerste recensies geven al aan dat de film goed wordt ontvangen. Op het moment van schrijven staat de film op 72 procent op Rotten Tomatoes. Prima dus.

FilmTotaal-recensie
Een paar dagen geleden verscheen de FilmTotaal-recensie van Terence Shea. Hij geeft Cocaine Bear een mooie 3 sterren. Beoordeel de film nu zelf in de bioscoop.


De synopsis
We gaan terug naar 1985. Een politieagent maakt een foutje tijdens het smokkelen van drugs. Hij laat een tas vol cocaïne vanuit een vliegtuig vallen in groot park dat zich in de Amerikaanse staat Georgia bevindt. Een zwarte beer vindt vervolgens de inhoud van deze tas en snuift de boel op.

NieuwsFilm

meest populair