DOA: Dead or Alive

DOA: Dead or Alive (2006)

They have the looks... That KILL

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Geen slechte film.
Het verhaal, welk verhaal? is amper te bespeuren
maar de mooi in beeld gebrachte locaties en de overlading aan gevechten zorgen ervoor dat je je toch een klein anderhalfuur kan vermaken (wel hersens even afzetten, en niet nadenken).

Uiteraard zorgen de 4 hoofdrolspeelsters voor een extra troef. Zeker de scene waarin Christie zich aankleed terwijl ze vecht is een sterke scene, sexy maar toch nooit naakt te bespeuren. Een pluim voor die scène.
Voor de rest had het misschien zelfs meer sexy mogen zijn want in de rest van de film merk je er amper nog iets van. De film neemt zich niet al te serieus en doe dat ook vooral niet als je deze film ziet.

Een klein 6je

Tarkus

Avatar

Ik had geen grote verwachtingen bij deze film, tenslotte heeft hij me ook maar 1 € gekost.
Maar hij is me beter bevallen dan ik had verwacht. Het verhaal op zich stel zeer weinig voor, maar alles is wel mooi in beeld gebracht.
Liefhebbers van martial arts komen voldoende aan hun trekken en zullen zich bijgevolg niet vervelen met deze prent.
Maar ook de locaties en de decors (duidelijk veel cgi gebruikt) bevielen me wel.
Al bij al een mooie film voor een klein anderhalf uur filmplezier, waar je niet echt veel bij hoeft na te denken.

ghossler

Avatar

Ik vond idd dat dit slechte verfilming is van de game DOA, maar ze hebben wel de goede characters uitgekozen voor deze film :D damn dat zijn nog eens 4 hete vrouwen :D die scene met holly valence (bh scene) vond ik toch echt wel cool.. niet omdat hele gebeuren, maar gwoon hoe he tneer gezet is.. dat holly soort dievegge is met some fighting skills behind you skirt ipv sleeve:P

Maar verhaal is slecht, vecht scenes zijn slecht, slechte choreo, beetje te overgedreven.. soms slecht geacteerd... volgens mij zijn er nog veel meer dingen die slecht zijn..:P maar tis tijdje geleden dat k em had gezien dus..