ghossler Avatar

ghossler

Laatste reviews

Rush Hour(1998)

"...Lol nooit geweten dat er best veel mensen zijn die Rush Hour niet leuk vinden? :S Ik weet niet of hun mening nu is ontstaan, maar toen Rush Hour net..."

Drive(2011)

"...Wou deze film al heel lang zien en hijs echt goed. Persoonlijk is dit echt mijn soort style en geniet ik er met volle teugen van. Het heeft echt die..."

X: First Class(2011)

"...Ik ben zelf niet bekend met de origine van xavier en magneto qua comics enzo, maar wat klopt er dan niet in deze film.. en niet overeenkomt met de..."

I Am Number Four(2011)

"...Het is dan ook wel wat de commerciële klanten naar de films toe trekt, zie de vorige review, deze persoon heeft zich overduidelijk naar de film doen..."

I Am Number Four(2011)

"...Toen k trailer zag dacht ik leuke film... maar eenmaal in de bios viel ie zwaar tegen. Er is weinig actie, behalve wat je dus ziet in de trailer,..."

Laatste reacties

"...Ff snelle vraag: mark ruffalo die speelde tog niet de eerste HULK of de remake: Incredible Hulk? Edit: nvm people ik weet het al :) vind wel jammer dat de orginele acteur van eerste hulk en remake hulk (van 21e eeuw naturlijk nie de oldskool remak......"
Alle superhelden voor The Avengers gerecruteerd!
"...Deze film is gwoon top, echt super top! Ik heb hem gezien en van de trailer af begreep ik het niet helemaal en had toen de korte beschrijving gelezen van de film. Maar eenmaal de film te hebben gezien is het anders dan ik gedacht had. Voor de rest he......"
Inception
"...Oeh vet:D ben erg benieuwd naar batman 3, zal proberen om mijn verwachtingen niet al te hoog te houden, want geen 1 film of batman film zal the dark knight kunnen evenaren. En sinds the dark knight en inception ben ik een mega fan geworden van nolan:......"
The Riddler in Batman 3?
"...Omg jamie chung = hot , eindelijk weer eens een film met haar hoewel dragonball een behoorlijke fail was:P on topic: deze film lijkt mij wel vermakelijk... mar de vraag is dvd of bios?:P..."
De mooie meisjes uit Sucker Punch
"...Since dat k hem heb gezien in the bourne surpremacy ben ik een huge fan geworden van deze acteur weet niet waarom :S vond hem gwoon vet :P hoop dat hij deze film beetje goed kan vertolken en niet zo een waardeloze remake wordt:S..."
Nieuwe Judge Dredd gevonden?

laatste ratings

6,7
Furious 6 (2013)
Furious 6 (2013)
7,4
Crash (2004)
Crash (2004)
7,6
The Avengers (2012)
The Avengers (2012)
6,4
Rush Hour (1998)
Rush Hour (1998)
7,3
X: First Class (2011)

watchlist

ghossler heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.