ghossler Avatar

ghossler

Laatste reviews

Rush Hour(1998)

"...Lol nooit geweten dat er best veel mensen zijn die Rush Hour niet leuk vinden? :S Ik weet niet of hun mening nu is ontstaan, maar toen Rush Hour net..."

Drive(2011)

"...Wou deze film al heel lang zien en hijs echt goed. Persoonlijk is dit echt mijn soort style en geniet ik er met volle teugen van. Het heeft echt die..."

X: First Class(2011)

"...Ik ben zelf niet bekend met de origine van xavier en magneto qua comics enzo, maar wat klopt er dan niet in deze film.. en niet overeenkomt met de..."

I Am Number Four(2011)

"...Het is dan ook wel wat de commerciële klanten naar de films toe trekt, zie de vorige review, deze persoon heeft zich overduidelijk naar de film doen..."

I Am Number Four(2011)

"...Toen k trailer zag dacht ik leuke film... maar eenmaal in de bios viel ie zwaar tegen. Er is weinig actie, behalve wat je dus ziet in de trailer,..."

Laatste reacties

"...Dit is zo een mooie en goede film... alles is gewoon perfect ! Deze moet je zien!..."
Crash
"...[quote=secret1994]man... gistere gezien =^p daaamn! ik vond em zeker één van de bester uit x men zeker de knipoog naar Wolverin die zich zat te bezatte vond ik goed. [spoiler] enkel begrijp ik de tijd niet... -einde Wolverine Origins:gaat Logan......"
X: First Class
"...Haha idd ryan.. beetje spoilen daaro :P maar idd kep ook genoten van de film terwijl veel recensies volgens mij juist zei dat de film tegenviel. Hier en daar konden idd wel bepaalde dingen veel beter uitgewerkt zijn etc. maar zeker een leuke film en......"
Limitless
"...Ik heb fringe paar x gekeken, maar vond het nix en weet zelf niet echt iets over die ' observers' maar deze film vind ik ijzersterk! Goed verhaal en leuke manier om het eeuwen oude concept of _ _ _ te vertolken in een moderne wereld!...."
The Adjustment Bureau
"...[quote=Woep]Wat is SBS6 toch ook echt een kut zender. Heb deze geniale film al een aantal keren gezien, maar deze versie op SBS6 slaat echt alles. Hoe kun je een film verneuken door in zowat alle scenes te knippen. Brute stukjes eruit knippen, actie......"
The Dark Knight

laatste ratings

6,7
Furious 6 (2013)
Furious 6 (2013)
7,4
Crash (2004)
Crash (2004)
7,6
The Avengers (2012)
The Avengers (2012)
6,5
Rush Hour (1998)
Rush Hour (1998)
7,3
X: First Class (2011)

watchlist

ghossler heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.