Reviews (7)

jaime91

Avatar

Inderdaad een prima film niet heel bijzonder maar best oke. De actiescenes zitten goed in elkaar en volgen naarmate de film vordert elkaar steeds meer op. Verder acteert de cast prima en zien de effecten er ook goed uit,het enige punt waar de film af en toe inkakte was bij die lovestory die had er van mij dan ook niet in hoeven zitten maar goed dit is nou eenmaal een tienerfilm dus dat kan je verwachten. Over verwachten gesproken de film is van A t/m Z voorspelbaar en bied weinig verassingen maar toch heeft mij deze film niet verveeld en bleef ik geboeid kijken.

Niet per se een aanrader dus maar wel leuk om eens een keertje te zien verwacht ook niets nieuws want dat heeft deze film helaas niet te bieden. Tot slot nog een kleine tip als je hem gaat kijken kijk dan vooraf NIET naar de trailer vanwege spoilers. Zo is ie toch nog een beetje verrassend.

SmitSuzanne

Avatar

Gisteren de film I Am Number Four gekeken.
Eigenlijk ben ik, in tegenstelling tot de meeste overige reacties, best positief over deze film.
Ik begrijp de verhalen dat het een zogenaamde combinatie van Harry Potter, Alien Invasion & Twilight is. Desondanks vond ik het een geweldige film om naar te kijken. Zeer mooie effecten en het verhaal vond ik interessant om te volgen. Keuze van muziek ook top!
Ik begrijp dat als men het boek niet heeft gelezen dat er dan enige verwarring kan ontstaan over de film. Het plot daarentegen kwam erg duidelijk naar voren.
Top acteurs in spé (Alex Pettyfer) en mooie locaties.
De Mogadoren vond ik eigenlijk ook lachwekkend. Erg Voldemort-like. Daaraan kan je zien dat er inderdaad stiekem ook wel wat is overgenomen uit andere films, al dan niet onbewust van de regisseur/producer.

Een van de eerste reacties vermeld dat een kind van 13 jaar deze film al niks zou vinden. Ik ben 19, broertje 17 & zusje 14, en hebben genoten van deze film. Benieuwd of er een vervolg komt want aan deze film zit wel een behoorlijke 'cliff-hanger'.

RyanD

Avatar

I am number Four had alle ingrediënten om uit te groeien tot een amuserende franchise. Knappe cast, goede special effects en een plot waarop voortborduurt kon worden. Helaas heeft D.J. Caruso het verhaal beknopt waardoor je de gehele film met vragen zit.
In het begin verteld de hoofdrolspeler dat hij wordt achterna gezeten door buitenaardse premiejagers, die zijn planeet hebben vernietigt. Hierdoor wordt hij genoodzaakt constant 'on the run' te zijn. Verder laat de film de bekende cliché's zien van de ploeterende tiener die niet weet hoe krachtig hij wel niet is en verliefd wordt op het aardse meisje.
Vooral bij het vluchtverhaal van de hoofdrolspeler had veel terrein kunnen worden gewonnen. Omdat dit afgeraffeld is door de regisseur krijgt de hoofdrolspeler en het verhaal te weinig dimensie. En blijft er van I am number Four slechts een simpele popcornfilm over.
Terwijl het open einde van de film eigenlijk verraad dat de film voor een franchise gebouwd was.

Tarkus

Avatar

Prima film vind ik dit, met veel actie en een goede cast.
Het was een tijdje geleden alweer dat ik nog eens een SF-film had gezien die me van begin tot einde zo kon boeien als deze.
Akkoord, het is geen topscenario dat deze prent heeft, maar ik heb me nergens verveeld, en ondanks de betrekkelijk jonge acteurs, op Olyphant na, in de hoofdrollen, waren ook zij prima.
Ik kan deze film warm aanbevelen, en vermits het open einde verwacht ik nog een vervolg, dus.. laat maar komen.

ghossler

Avatar

Het is dan ook wel wat de commerciële klanten naar de films toe trekt,
zie de vorige review, deze persoon heeft zich overduidelijk naar de film doen trekken door de flashende lichtje in de trailer. Maar waarom zoveel mensen dan nog steeds een goeie film verwachten begin ik me steeds meer af te vragen...[/quote]

Mja.. ook het hele verhaal uiteraard, maar had meer diepte dus verwacht. En dat meid met camera love thing met mooiboy alien.. tja.. zag ik niet aankomen. Voor de rest kwam de film veel te traag op gang, daar irriteerde ik me ook beetje aan. Maargoed ik val in herhaling, punt is ik ging niet naar de bios toe, vanwege de rip-off iron man handen/lichten gr.

LolaLovesYou

Avatar

Okey.


Deze film is okey,
vooral voor meeste mensen.

Maar als iemand die beter naar films kijkt zou deze je ongetwijfeld doen ergeren. Het is een mix tussen disney's skyrunner, twillight met wat tron trekjes.
Met andere woorden een teenage action scifi met te veel special effects omdat de film wereld er van overtuigt is dat dat voornamelijk is wat we willen zien, het liefst met felle lichten en neon kleuren.
Het is dan ook wel wat de commerciële klanten naar de films toe trekt,
zie de vorige review, deze persoon heeft zich overduidelijk naar de film doen trekken door de flashende lichtje in de trailer. Maar waarom zoveel mensen dan nog steeds een goeie film verwachten begin ik me steeds meer af te vragen...

Verbazend, niet slechte creatur designs,
al stelde de hond wat teleur, eerst veranderen van een hagedis in een lief hondje en vervolgens een hond op steroïden worden? Daar lieten ze wat liggen.

Mijn grootste irritatie in deze film was zowaar niet het hele twillight aspect,maar wel de dame Sarah.
De film heeft hier en daar foutjes in details, maar bij de foto vrouw was het een beetje storend voor ieder die vaag weet hoe een camera werkt. De foto's die ze produceerden kwamen in de verste verte niet van de camera waar ze ze mee schoot, buiten dat straalt de actrice zelf geen snufje creativiteit of artistiek uit. Eigenlijk een stukje slechte casting, maar ze wilden overduidelijk een all american pretty girl hebben. En doe komen nou eenmaal zelden voor als artistieke creatieve meisjes en zo wel dan heeft tyra ze gekaapt voor America's next top model.


Kort om, een leuke film voor de random film kijker om een uurtje tegen aan te gooien. En voor de mannen een sci-fi action movie waar je vriendin ook naar kan kijken,
maar als je het mij vraagt niet het bioscoop kaartje waard.

ghossler

Avatar

Toen k trailer zag dacht ik leuke film... maar eenmaal in de bios viel ie zwaar tegen.

Er is weinig actie, behalve wat je dus ziet in de trailer, verhaallijn is echt te slap en voelt alsof het bij elkaar is opgeraapt.. de mooie aliens worden gejaagd door de lelijke aliens.. voor welke reden? dat is niet duidelijk, ik mis heel veel diepte en verhaallijn bij veel dingen zoals waarom kunnen zij alleen maar doodgaan volgens een bepaalde volgorde en aangezien zij alleen dood kunnen gaan volgens de volgorde.. zijn ze dus soort van 'immortal'. Stel nr8 zou in een auto ongeluk normaliter doodgaan gebeurd dit du sniet omdat hij niet de volgende nr is..??

Of waarom dat alleen nr6 in de film voorkomt samen met nr4, waar is de rest? (willen de makers zeker bewaren voor de volgende delen die komen) Wie heeft nou wat voor krachten? er werd te veel nadruk gelegd op de "alien & hot chick" love thing, waardoor de film zo traag, sloom, saai werd.. -_- nou ik kan nog uren doorgaan, maar om het kort te houden... slechte film.. vind IK...

en PS. die dude lijkt een beetje op een rip-off van iron man :P nu achteraf gezien