Hard Candy (2005)

Strangers shouldn't talk to little girls.

Reviews (3)

benjamin

Avatar

Alles leek uitstekend in het begin: een geweldige cast (en ja, Ellen Page is ook hier uitstekend) en een film vol spanning (de rollen die worden omgekeerd - wat zou dat geven). Nu ja, dat viel dan uiteindelijk toch even tegen. Het onderwerp wordt misbruikt voor een ranzig martelfilmpje met een veel jongere kwelgeest. Hypocriet dus dat David Slade en co uiteindelijk de zware thematiek aan de kant schuiven voor het goedkope schokeffect van een castratie.

Steve-O

Avatar

Nou gelukkig niet eerst naar de reacties gekeken voordat ik de film ging kijken!!!

Dit is nou echt een goeie film, je wist gewoon niks! Elke keer wordt je op het verkeerde been gezet en het blijft vanaf begin tot het uiterste einde spannend!!!
Het was ook vies (mensen die 'm gezien hebben weten héél goed wat ik bedoel:9).
Dit is zeker een aanrader!!! Ellen Page én Patrick Wilson op de topT+)

DVD-maniac

Avatar

Een vlijmscherpe, psychische thriller vond ik dit. Jammer dat de film een triest einde heeft... Jeff delft, na herhaaldelijke wanhopige pogingen om te ontsnappen aan Hayley, toch het onderspit. Ik heb steeds op het puntje van m'n stoel gezeten en steeds gedacht van 'Nu kan hij ontsnappen, nu lukt het' maar dan toch weer niet. Een pluim voor Ellen Page die de psychisch gestoorde en o zo koelbloedige Hayley speelt