Kruistocht in spijkerbroek

discussie

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DennisAmerica11

Avatar

Wel een redelijke film. leuk verhaal bedacht erom heen.

Mathilde

Avatar

Ja zeer mooie film, heerlijk genieten..

roobin_22

Avatar

Op zicht een prima film, alleen als er in Nederland alleen maar engels wordt gepraat, knap ik wel af. Wat is de moeite om gewoon Nederlandse acteurs te nemen voor Nederlandse voetballers, een Nederlandse hoofdpersoon? Stoort mij enorm. Verder vond ik het erg leuk om te zien hoe Dolf als jongen uit de 21e eeuw tussen de middeleeuwse kinders liep, en ook handelde als een 21e eeuwse jongen

Languh

Avatar

Zit nog maar effe te kijken maar ik vind het echt een hele slechte keuzen dat het in het engels is gedaan.. Naar mijn idee bleven het toch wat nederlanders die engels praten en daardoor lijkt het ook nog es heel braaf gesproken.. leid erg af vind ik

Quido

Avatar

Zojuist bekend geworden dat de film binnenkort de Platina Film krijgt uitgereikt omdat ie meer dan 400.000 bezoekers heeft getrokken! Smiley face

Quido

Avatar

Kreeg gisteren de Gouden Film uitgereikt (= grens van 100.000 bezoekers overschreden). Smiley face
(weer geen nieuwsbericht waard volgens FT?)

Phinux

Avatar

Je moet ook niet naar de nl versie kijken, moet je trouwens nooit doen als de film in het engels is op genomen. De nl-stemmen zijn altijd slecht omdat ze de context van de orginele teksten niet ondersteunen en daar door word een film saai.

Quido

Avatar

Miss T "En dat de film door 60.000 kijkers is bezocht, doet mijn mening niet veranderen."
Natuurlijk niet. Dat was ook gewoon een opmerking ernaast (FT lijkt deze film te boycotten?). Bezoekerscijfers zeggen gelukkig niks over de kwaliteit van een film (de mooiste films worden vaak het minst bezocht). Hoop dat Kruistocht het goed blijft doen in de bioscopen, de film verdient het. Geluid was prima in orde overigens, vind ik.

Miss T

Avatar

En de film was volgens mij ook overgesproken in het Engels

Miss T

Avatar

Quido "Je dient de film dan ook te kijken in de originele Engelse versie ... absoluut uitstekend geacteerd (wat nasynchronisatie vaak niet kapot kan maken).

Overigens is de film met 60.000 bezoekers tot dusver een groot succes en komt hij binnen op nummer 1 in de bioscoop top 20!"


Ik HEB de film in de Engelse versie bekeken!
En dat de film door 60.000 kijkers is bezocht, doet mijn mening niet veranderen. Ik denk dat de meeste mensen net als ik, nieuwsgierig waren naar de verfilming van het prachtige boek van Thea Beckman.

Thyplosion

Avatar

Thyplosion "WANNEER KOMT FILMTOTAAL MET DIE RECENSIE???? HIJ IS ZONDAG IN PREMIERE GEGAAN :?"


WANNEER DAN :'(

Quido

Avatar

Je dient de film dan ook te kijken in de originele Engelse versie ... absoluut uitstekend geacteerd (wat nasynchronisatie vaak niet kapot kan maken).

Overigens is de film met 60.000 bezoekers tot dusver een groot succes en komt hij binnen op nummer 1 in de bioscoop top 20!

Thyplosion

Avatar

WANNEER KOMT FILMTOTAAL MET DIE RECENSIE???? HIJ IS ZONDAG IN PREMIERE GEGAAN :?

Noodles

Avatar

Quido "Komt hier nog een recensie van ?"


hier staat een recentie:

KLIK

Quido

Avatar

Komt hier nog een recensie van ?