Mathilde Avatar

Mathilde

Laatste reviews

La vie d'Adèle(2013)

"...Er zitten best wel rauwe indrukwekkende scene's in verwerkt zoals in een café beetje aan het einde van de film dat ze nog naar elkaar snakken, wel..."

Inglourious Basterds(2009)

"...Zeer lange scene's/Goede soundtracks/in de langdradige scene's zitten goede stukken maar soms werden de dingen te lang uitgekauwd. Ook wat subtiele..."

As Good as It Gets(1997)

"...Het is inderdaad geen slechte film, maar in mijn herinnering was deze film veel beter dan ik hem nu heb beleefd. De eigenschappen van de rol van Jack..."

Chaos Theory(2007)

"...Nu ik hem voor de 2e keer gezien heb, vind ik hem iets minder leuk, met name de gedramatiseerde scene's met zo'n zoet kwijlerige mannenstem in het..."

Miss Potter(2006)

"...Ik kan mij zo voorstellen dat sommige mensen dit een saaie film vinden, door dat het veelal poezig is gespeeld. Ik vond het nogal lieflijk en goed..."

Laatste reacties

"...Goede "mindfuckfilm", Stukje waarheid -> de wereld word steeds digitaler(waar zou het heen gaan?)en je word vaak op een ander spoor gezet. Vond hem vermakelijk!..."
App
"...Een film die makkelijk weg keek..Een weerspiegeling hoe het leven zou kunnen zijn, met alle vreugde en ellende die daarbij horen. Ik heb met plezier gekeken...."
Soof
"...Whoei! Ik kom net van de bioscoop met een zeer tevreden gevoel. Wat een mooie film:)! Goed in elkaar gezet, goede acteurs, en ik vond het jammer dat er pauze was ;) Verder heb ik vaak erg zitten lachen, al is er een sluimerende tragische factor wat......"
De Helleveeg
"...Ik heb wel weer zitten genieten van dit verhaaltje voor het slapen gaan. Maar niet beter dan de vorige versie. Kijkt fijn weg......"
Harry Potter and the Goblet of Fire
"...Beter dan ik had ik verwacht, sommige stukjes waren best indringend en kwamen eng over, ik schrok zelfs weleens. Het verwarrende en mysterieuze hebben ze ook goed naar voren laten komen, dat jezelf niet meer wist hoe het nou echt zat...."
Black Swan

laatste ratings

6,4
Elemental (2023)
Elemental (2023)
7,1
Revenge (2017)
Revenge (2017)
6,7
Asteroid City (2023)
Asteroid City (2023)
6,5
The Double (2013)
The Double (2013)

watchlist

Mathilde heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.