Mathilde Avatar

Mathilde

reacties

  • Goede "mindfuckfilm", Stukje waarheid -> de wereld word steeds digitaler(waar zou het heen gaan?)en je word vaak op een ander spoor gezet. Vond hem vermakelijk!

    als reactie op de film App

  • Een film die makkelijk weg keek..Een weerspiegeling hoe het leven zou kunnen zijn, met alle vreugde en ellende die daarbij horen. Ik heb met plezier gekeken.

    als reactie op de film Soof

  • Whoei! Ik kom net van de bioscoop met een zeer tevreden gevoel. Wat een mooie film:)! Goed in elkaar gezet, goede acteurs, en ik vond het jammer dat er pauze was ;) Verder heb ik vaak erg zitten lachen, al is er een sluimerende tragische factor wat later samenvalt met haar "komische" manier van communiceren naar de wereld. Zo nu nog even nagenieten...

    als reactie op de film De Helleveeg

  • Ik heb wel weer zitten genieten van dit verhaaltje voor het slapen gaan. Maar niet beter dan de vorige versie. Kijkt fijn weg...

    als reactie op de film Harry Potter and the Goblet of Fire

  • Beter dan ik had ik verwacht, sommige stukjes waren best indringend en kwamen eng over, ik schrok zelfs weleens. Het verwarrende en mysterieuze hebben ze ook goed naar voren laten komen, dat jezelf niet meer wist hoe het nou echt zat.

    als reactie op de film Black Swan

  • Het effect dat je zelf het gevoel krijgt 'het' te ervaren is wel een beetje bij deze film in het begin. Later deinst dat wat terug.. en zakt het iets in. Maar hij is nog wel uniek in zijn soort, dat is wat het nu zo leuk maakt.

    als reactie op de film Limitless

  • Veel sarcastische/droge humor met raare eigenzinnige harde scenes.

    als reactie op de film Seven Psychopaths

  • Wel een aardige film om eenmalig te zien, in de film worden gelijke verhaaltjes steeds herhaald waardoor je het wel snel weet, en zat dan steeds op nog iets vernieuwends te wachten

    als reactie op de film In Time

  • Niet een super goede film, zitten ook wel betere stukjes in, onder het geijkte werk met een heel klein vleugje komedie in het begin. Kijkt wel leuk weg :)

    als reactie op de film Collateral

  • Heerlijke droge humor met wat 'Mr Bean' taferelen..

    als reactie op de film Johnny English Reborn

  • Ja, dit verhaal verveelt niet en er komen ook nieuwe elementen in voor zoals de tijdverdrijver erg leuk! Kijkt heerlijk weg...

    als reactie op de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

  • Ja, Jodie Foster is geweldig in deze rol zoals ze in meerdere films laat zien. Had hem enger verwacht, natuurlijk kwamen er gruwelijke dingen in voor, maar ze kwamen niet beangstigend binnen. De blik van Anthony Hopkins is onbetaalbaar, daarin zit veel droge humor, geweldig gespeeld.

    als reactie op de film The Silence of the Lambs

  • Het kinderlijke is er hier wat meer vanaf natuurlijk zijn ze hier nog jonge mensen, maar het word wat meer op een ouderlijke manier overgebracht, wat het wat spannender maakt en interessanter, heb erg genoten van dit stuk uit de reeks van 8, en dit is ook wel voor herhaling vatbaar. Ook een van de mooie fantasieën zijn; dat hij in het verleden duikt door een boek, erg leuk...

    als reactie op de film Harry Potter and the Chamber of Secrets

  • Er zitten nogal wat verschillende stukken in qua acteerprestaties. In het begin speelt Gaite Jansen wat minder overtuigend dan aan het einde van de film, aan het einde komt ze meer geloofwaardiger over vooral in combinatie met de acteur Kees Boot die een mooie mimiek heeft en zijn charme goed uit. Zit veel drama in, maar is geen tranentrekker..

    als reactie op de film Hoe Duur was de Suiker

  • Lekker overdreven personage's waar ik van genoot. Een leuke film om is een keer te kijken met vaak een cynisch ondertoontje :)

    als reactie op de film Gooische vrouwen

  • Hmm vond hem eerst wel beter wat jaren geleden, nog is hij leuk met het lieve samenspel van de drie. Het karakter Hermelien is heerlijk bitchie in deze versie.

    als reactie op de film Harry Potter and the Sorcerer's Stone

  • Gelukkig wel wat grappige scene's ertussen, maar toch een beetje slappe hap film met typische muziekjes erbij.

    als reactie op de film No Strings Attached

  • Wat een leuke film met veel gevatte humor en fraaie karakters waar ik goed van kon genieten. De film bleef het meest van de tijd interessant waardoor ik geprikkeld werd en graag wou weten hoe het verder ging! (raar dat deze film zo ondergewaardeerd is, maar goed smaken verschillen)

    als reactie op de film Friends with Benefits

  • Op zich wel vermakelijk, maar er waren ook stukken bij die te langdradig waren kon inkort worden, en heb een aantal dingen kunnen voorspellen. Vooral ook op het laatst , al met al toch nog wel een aardig leuke film die wat droge humor met zich mee brengt..

    als reactie op de film The Game

  • De scene's gaan door elkaar waardoor je van een triest moment naar ineens een heel gelukkig moment wordt gesleept, vond hem boeiender worden toen de film al een 'tijdje' bezig was, en het zijn wel onderwerpen die dagelijks voorkomen dus de herkenning zou regelmatig gevoeld kunnen worden..

    als reactie op de film The Broken Circle Breakdown

  • Ja, lief aandoenlijk en onderling venijnig met wat komische momenten, en kan mij er goed in inleven, wat erg fijn is. En een bijzaak :de taal is ook aangenaam in de oren..

    als reactie op de film Fucking Åmål

  • Er zit veel subtiele humor in, en met geloofwaardige acteurs is het een leuke aardige film.

    als reactie op de film What If

  • Het is op een grauwe manier neergezet, wat zeer mooi gedaan is , ik werd geleid door gedachtes gedurende de film wat echt zou zijn of niet, en hoe het in elkaar zou steken. En Christian Bale heeft zijn rol zeer realistisch gespeeld met zijn uitgemergelde lichaam en zijn acteer skills.

    als reactie op de film The Machinist

  • Met de laatste 3 kwartier kon de film mij pas plezieren, daarvoor kon ik mij weinig concentreren omdat er weinig reuring in zat. De rol van Kevin Spacey is zeer vermakelijk om naar te kijken, jammerlijk genoeg had ik mijn voorspelling goed, en dus voorspelbaar.

    als reactie op de film The Usual Suspects

  • Goede soundtracks, mooie aangeklede setting geheel in style naar die tijd. Het is genieten hoe erop ingezoomd is op situatie's waar details naar voren komen zoals; dat Robert Downey Jr de hoofdrolspeler na een ontploffing half doof is en dat de kijker dat ook mag ervaren. Verder is er een mysterieuze sfeer neergezet.

    als reactie op de film Sherlock Holmes

  • Ontroerende film, zeer knap neergezet, hoe zij het interessant hebben gehouden qua: ''man moet het uitzoeken op een eiland'' en het niet saai werd. En zitten ook wat grappige dingen in de trieste momenten.

    als reactie op de film Cast Away

  • Nogal cliché' film met veel lichamelijk ''onderzoek''. Een ''one night stand film'' vaker hoef ik hem niet te zien. Anne Hathaway valt trouwens wel in de goede smaak qua acteren.

    als reactie op de film Love and Other Drugs

  • Geweldige droge humor, bijpassende muziek, een verhaal dat je wilt uitkijken!

    als reactie op de film O Brother, Where Art Thou?

  • Ik vond het matig, met name hoe het in elkaar stak. Er werd zeker wel goed geacteerd, maar niet dat daar de film in het geheel dan beter van werd. Vind de film zeker wat overrated...

    als reactie op de film Fargo

  • Op een intieme manier gefilmd met mooie muziek en goede acteurs en veel oog voor detail. Dit is een film waar ik erg van geniet :)

    als reactie op de film Amélie

  • De verwachting was dat deze film zeer beangstigend zal zijn, maar dat veel dus reuze, hij is vermakelijk maar niet de beste in dit genre, prima film.

    als reactie op de film Donnie Darko

  • François Cluzet en Omar Sy vormen samen een geweldig contrast. Omar Sy brengt een zeer goede sfeer in dit verhaal, hij speelt ook wat 'grove' scene's maar die dan grappig overkomen. Je zit gelijk in de film van het begin tot het einde. Ik heb veel gelachen, heerlijk vermaak!

    als reactie op de film Intouchables

  • Wel raar, de acteurs ligt het niet aan want zij acteren goed, maar ik dwaalde steeds af en het kon mij niet interesseren. Na ongeveer een uur heb ik hem maar uitgezet.

    als reactie op de film Milk

  • Dustin Hoffman speelt met regelmaat ontroerende scene's, bv het leren dansen met cruise is erg verterend om te zien. Cruise speelt eerst een wat koude rol die gaande de film opwarmt tot een mooi band met zijn autistische broer. Het is een fijne film om te zien, maar ook weer niet de beste..

    als reactie op de film Rain Man

  • Wat ik toch met die film moet? ik heb hem helemaal bekeken, maar het kon mij weinig boeien. De vreemde manier van filmen bv het stel al kletsende kijkend naar een van hun relaties, waar je letterlijk het stel ziet en zij ernaast staan, vind ik goed gevonden om het zo te filmen, maar wat nou de clou is van deze film? kortom een chaotische warboel over een relatie.

    als reactie op de film Annie Hall