Vantage Point (2008)

8 Strangers. 8 Points of View. 1 Truth.

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

De film zit bordevol actie, maar kent veel te weinig diepgang wat mij betreft. zo kom je weinig tot niets te weten van de terroristen en hun beweegredenen. het blijft daardoor een klinische weergave vanuit het oogpunt van verschillende mensen. De opbouw leent zich voor enkele verrassende momenten, waar wel goed gebruik van wordt gemaakt. Het einde, daar waar de verschillende gezichtspunten samenkomen, is weer typisch Amerikaans en te mooi om waar te zijn. Samenvattend: veel actie, de film kijkt makkelijk weg, maar beslist geen topper. 6/10

Glennekeeeee

Avatar

Leuke actiefilm met een indrukwekkende cast die weliswaar allemaal vlakke simpele personages spelen maar op zich doet dat er niet echt toe want Vantage Point moet het vooral hebben met zijn aparte opbouw en die was dik in orde. zoals boven al aangegeven zou ik zo geen paar films na elkaar willen zien maar voor éenmalig was het wel doeltreffend. op zich niets aan te merken op deze prima actiefilm die je ook niet met te hoge verwachtingen moet bekijken

6,5/10

Olrik

Avatar

Vantage Point is een film met een origineel script en geinige wendingen, maar desondanks dat heeft de film totaal geen indruk op me achtergelaten.
De acteerprestaties zijn wel redelijk en de actiescènes zijn wel onderhoudend, maar al bij al is dit iets wat we allemaal al gezien hebben en dus al snel weer zullen vergeten.
Dat deze film bij mij niet echt in de smaakt is gevallen wilt niet zeggen dat hij voor iedereen niet geschikt is, want Vantage Point is een film die je maar net leuk moet vinden en dat vond ik dus niet.

5.5 / 10