The Day the Earth Stood Still

The Day the Earth Stood Still (2008)

12.12.08 is the Day the Earth Stood Still

Reviews (3)

Olrik

Avatar

The Day the Earth Stood Still is een van meest slechtste remakes die ik ooit heb gezien en lijkt bijna op alle vlakken onnodig gemaakt te zijn.
De film is erg dramatisch en over de top en neemt zich in mijn oogpunt veel te serieus op, maar het is inderdaad vanzelfsprekend dat een film als deze zich serieus opneemt, maar toch werkt dit voor geen meter, want de film is op zoveel momenten zo belachelijk dat je de film zelf niet meer serieus kan nemen.
Keanu Reeves speelt erg kil en eentonig ( wat wel past bij zijn rol ) wat me op sommige momenten erg irriteerde en de rest van de erg getalenteerde cast krijgt amper de tijd om hun personages uit te breiden, maar in plaats daarvan kijken wel naar het zielige jongetje waarvan zijn vader hem heeft verlaten gespeeld door de erg irritant spelende Jadan Smith.
Voor mij was dit absoluut geen goede film en op het feit na dat de film over het algemeen wel mooi oogt kan ik niks anders positiefs verzinnen.

4,0 / 10

Frietgezicht

Avatar

Wat een prachtige film!!!!Dit is gewoon 1 van de beste films ooit,dat is gewoon een feit!Mensen die deze niet goed vinden sporen gewoon niet.
Reeves op zijn best en de hele cast levert een unieke prestatie!
De special effects zijn briljant en ook het verhaal zit fantastisch in elkaar,niet alleen een slim verhaal maar ook genoeg twists en memorabele momenten!
De spanning is intens en de sfeer is ook uitstekend,gewoon echt een toppertje.
Mensen die deze niet gezien hebben moet opschieten want dit is een unieke kijkervaring en na 1x kijken wil je nog een keer kijken en nog een keer enz enz!Echte aanrader!
Nee geintje,dit is echt een zware kutfilm en heb een dikke 1 uitgedeeld,had em op dvd maar weggeven,bagger!!

Steve-O

Avatar

Special effects waren inderdaad wel leuk gedaan.
Leuk
Dit was ook wel leuk :9
Keanu Reeves was op zich wel goed, Jeniffer Conelly anders ook maar dat kind }: Als hij echt een gewaardeerde acteur wil worden later dan moet 'ie z'n naam veranderen en niet zo aan ze papa zeuren}:
Hoeft allbei anders niet perse maar acteren kan 'ie tot zover in ieder geval niet.
Oja, en er was veel reclame zichtbaar, teveel zichtbaar!