Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

Some fight for power. Some fight for us.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Zwakke film, slechte acteerprestaties, lachwekkende plot...ga zo maar door.
Visueel proberen ze wel de betere te benaderen en met hun budget is dat het enige waar ze wat niveau halen

een klein 4tje

ScatyFan

Avatar

ghossler "k vind eigenlijk qua alles wel erger dan dragonball evo. :P moet je nagaan hoe slecht dragonball was.. en hoe slecht dan dit is... vergeleken met dragonball.. -_- pf.. zo zonde vna de film/van street fighter franchise and zonde voor begin van film carriere voor de actrice die hoofdrol speelt hiero (ben ff haar naam kwijt :P)"


Dragon Ball Evolution was gebaseert op Dragon Ball en niet op Dragon Ball Z, vandaar dat het een softe film was, zag je duidelijk dingen in terug komen van die serie.
En over deze Street Fighter wil ik nog geen uitspraak over doen omdat ik hem niet heb gezien. Ik wist niet eens dat er eentje uit was van 2009. :P Ik ken nog wel die van 1994 ofzo, die vond ik niet zo heel super maar nog wel REDDELIJK te doen.

RyanD

Avatar

Deze film was helaas van erg zwak niveau. Het plot is flinterdun en de acteerprestaties zeer slecht (met als dieptepunt Chris Klein als Nash).

Ook de vechtscenes waren zeer onrealistisch. Je zag nog net niet de kabels waarmee iemand omhoog werd getrokken.

Enig pluspuntje van de film is de mooie Kristin Kreuk. Chapeau voor het castingbureau!

ghossler

Avatar

marcjeb "een beetje dragonball evolution niveau dit .. qua effecten misschien nog wel erger?"


k vind eigenlijk qua alles wel erger dan dragonball evo. :P moet je nagaan hoe slecht dragonball was.. en hoe slecht dan dit is... vergeleken met dragonball.. -_- pf.. zo zonde vna de film/van street fighter franchise and zonde voor begin van film carriere voor de actrice die hoofdrol speelt hiero (ben ff haar naam kwijt :P)

ghossler

Avatar

marcjeb "een beetje dragonball evolution niveau dit .. qua effecten misschien nog wel erger?"


Helaas maar waar vind ik ook dat deze film WAARDELOOS IS. Heel jammer dat Kristin kreuk haar 1e appearance op het witte doen het moest doen met deze film. Vond haar in smallville altijd heel goed qua acteren en dergelijke.

Ook in deze film deed ze het goed, maar vanwege alles erom heen kan ik deze film gewoon niet waarderen.
Echter de acteur die Gen speelt (ook bekend van lu kang van mortal kombat) vond ik vermakelijk in de film en presenteerde zijn rol goed. Hoewel ik me niets herinner van iemand die Gen heet in de street fighter reeks/spel/game/story etc.. whatsoever...

Daarnaast de acteur die balrog moest vertonen omg.. het was de donkere acteur die ook king ping speelde in daredevil. Dit vond ik echt nep, bedoel balrog is blank of whatever maar zeker niet donker! Daarnaast kwam ik er pas halverwege de film achter dat hij Balrog was, omdat er toen zijn naam werd genoemd. Daarvoor d8 ik dat het gewoon een mannetje was van Bison die al het dirty work voor hem opknapte.

Het toppunt (althans voor mij) was tog echt dat Taboo die vega speelde AHAHAHA ik ging echt helemaal stuk toen ik die zag. Dit kan tog gewoon niet?? Daarnaast is de vecht scene van chun li vs vega ZWAAAAAAAR!! ONDER DE MAAT ik d8 echt van 'is dit it?' al die phrase van vega is so goed, so deadly etc.. kicked chun li zijn ass alsof je snoep van een klein kind afpakt.

Daarnaast helemaal geen andere elementen van street fighter watsoever in de film. Verhaal is zwak en mede characters en acteurs/actrices zijn niet bepaald sterk! (Hoewel degene die maya speelt behoorlijk hot is en deed me beetje denken aan Laura vandervoort van Smallville.. echter Laura is way hotter:P)

Al met al is deze film dus suckage! maar ik juich echter toch wel voor een nieuwe street figther film (waar het einde al een beetje naartoe gaat) waarin het verhaal van ryu dus aanbod komt (nu die van chun li al gweest is) Ik hoop wel als ze wel een film maken van Ryu, dat ze het echt beter doen dan dit. Dit was echt heeel slecht! Maar aangezien deze film nie zo goed is ontvangen onder het publiek.. betwijfel ik dat er groen licht zal komen voor een tweede street fighter: the legend of ryu ofzo?:P

ps. synosis die hier staat over de film klopt niet! Verhaal gaat totaal anders dan wat hier wordt gezegd. Hoe gaat het dan wel? tja kijke de film of zoek het op google ofzo? Cause i didnt signed up to do this Smiley face

marcjeb

Avatar

Een beetje dragonball evolution niveau dit .. qua effecten misschien nog wel erger?