ScatyFan Avatar

ScatyFan

Laatste reviews

Street Fighter(1994)

"...Het is niet echt mijn film, en het acteer werk was hier ook niet zo heel goed is mij opgevallen. Er zaten wel wat leuke stukjes in dat zeker. Het is..."

Street Fighter: The Legend of Chun-Li(2009)

"...Meestal ben ik wel positief over een film maar deze is wel heel saai. Er gebeurd helemaal niks bijzonders in die half uurtje. Toen een training..."

Final Destination 5(2011)

"...Hij is niet zo goed als de eerste twee delen. De intro was wel erg goed en awesome gedaan, de dood scenes waren iets minder maar er zaten wel..."

The Final Destination(2009)

"...Deze viel erg zwaar tegen, er zaten amper goeie en spannende scenes in. De film was totaal niet eng. Er gebeurde niet eens zo veel. Het enigste wat..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Ik ben de serie aan het kijken maar ik begrijp sommige klachten niet, want deze film heeft echt mega veel te maken met de anime serie DB. Ik denk..."

Laatste reacties

"...[quote=ghossler]k vind eigenlijk qua alles wel erger dan dragonball evo. :P moet je nagaan hoe slecht dragonball was.. en hoe slecht dan dit is... vergeleken met dragonball.. -_- pf.. zo zonde vna de film/van street fighter franchise and zonde voor b......"
Street Fighter: The Legend of Chun-Li
"...[quote=Glennekeeeee][quote=ScatyFan]Ik heb hem nu weer gekeken, ik hoef niet zo mega veel toe te voegen van mijn vorige reatie. Ik vond hem dit keer wel veel softer dan 2 jaar geleden en daarom begrijp ik de kritiek nu wat meer. Hij was dus totaa......"
Final Destination
"...Ik had gedacht dat ik dit een bagger film zou vinden maar het kijken ervan heeft mijn gedachte veranderd, ik heb genoten van de film, hij begon wel saai maar de boodschap was heel erg sterk "je kan niet aan de buitenkant zien hoe iemand van binnen is......"
How to Train Your Dragon
"...Het is niet mijn style, te langdradig er gebeurde te weinig voor mij gevoel, ik mis hier actie en als er actie was viel het me tegen. Ik zal deze niet nog maals kijken...."
Avatar
"...[quote=merijnsa]Ik heb hem gezien in 3D maar alsnog is het een platte film. Verschrikkelijk slap en cheesy verhaal. Soort pocahontas met wat Dances with Wolves en een scheutje the Matrix bij elkaar gemengd tot hele lauwe zoutloze soep, die er van de......"
Avatar

laatste ratings

watchlist

ScatyFan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.