ScatyFan Avatar

ScatyFan

reacties

  • [quote=ghossler]k vind eigenlijk qua alles wel erger dan dragonball evo. :P moet je nagaan hoe slecht dragonball was.. en hoe slecht dan dit is... vergeleken met dragonball.. -_- pf.. zo zonde vna de film/van street fighter franchise and zonde voor begin van film carriere voor de actrice die hoofdrol speelt hiero (ben ff haar naam kwijt :P)[/quote] Dragon Ball Evolution was gebaseert op Dragon Ball en niet op Dragon Ball Z, vandaar dat het een softe film was, zag je duidelijk dingen in terug komen van die serie. En over deze Street Fighter wil ik nog geen uitspraak over doen omdat ik hem niet heb gezien. Ik wist niet eens dat er eentje uit was van 2009. :P Ik ken nog wel die van 1994 ofzo, die vond ik niet zo heel super maar nog wel REDDELIJK te doen.

    als reactie op de film Street Fighter: The Legend of Chun-Li

  • [quote=Glennekeeeee][quote=ScatyFan]Ik heb hem nu weer gekeken, ik hoef niet zo mega veel toe te voegen van mijn vorige reatie. Ik vond hem dit keer wel veel softer dan 2 jaar geleden en daarom begrijp ik de kritiek nu wat meer. Hij was dus totaal niet eng, maar wel erg spannend moet ik toegeven. Ik weet dat dit onder horror valt maar ik vind het ook wel aardig weg hebben van actie en er zat ook wel wat humor in. Ik blijft het einden geniaal vinden. He skipt me. And? Who is next? BAM xD[/quote Het einde van part 5 is anders ook leuk... BAM, zitten we plots terug in deel 1? :p hahahhaha[/quote] Ja, ik heb die ook gezien, was inderdaad wel lachen, maar hij is niet zo goed als deel 1 en 2.

    als reactie op de film Final Destination

  • Ik had gedacht dat ik dit een bagger film zou vinden maar het kijken ervan heeft mijn gedachte veranderd, ik heb genoten van de film, hij begon wel saai maar de boodschap was heel erg sterk "je kan niet aan de buitenkant zien hoe iemand van binnen is."

    als reactie op de film How to Train Your Dragon

  • Het is niet mijn style, te langdradig er gebeurde te weinig voor mij gevoel, ik mis hier actie en als er actie was viel het me tegen. Ik zal deze niet nog maals kijken.

    als reactie op de film Avatar

  • [quote=merijnsa]Ik heb hem gezien in 3D maar alsnog is het een platte film. Verschrikkelijk slap en cheesy verhaal. Soort pocahontas met wat Dances with Wolves en een scheutje the Matrix bij elkaar gemengd tot hele lauwe zoutloze soep, die er van de buitenkant intressant uitziet. Oke, de eerste beelden waren echt meesterlijk. Je weet niet wat je ziet met die 3D bril op. Het eerste halfuur is dan ook nog heel erg goed te verteren, ik zat met een glimlach te kijken. Maar als Jake eenmaal bij de Na'vi-s aangesloten is begint het gejank. Cliché's stapelen zich op en one liners waarvan je niet weet of het nou een grote grap is of serieus bedoeld. Voornamelijk Michelle Rodriguez die doodleuk zegt "I didn't signed up for this shit". Prima zin, in een Steven Segal film. Colonel badguy was echt het meest platte personage wat ik ooit heb gezien. En dan die muziek. Cameron houdt blijkbaar heel erg van dat Titanic fluitje en heeft thuis waarschijnlijk de hele collectie Best of Panflutes Orchestra liggen. Wat een dweilmuziek, geen greintje originaliteit. Blijkbaar niets geleerd van the Dark Knight, nee die film was ook niet perfect, maar de muziek deed wel wat nieuws. Ik weet het, je moet je verstand op nul zetten en gewoon gaan bij deze film maar die uitspraak slaat nergens op als iets alleen visueel spettert. Technisch maakt de film de hype waar en dat 3D is simpelweg een hele nieuwe en toffe beleving maar de rest is ZO cheesy dat verstand op nul zetten echt niet helpt...[/quote] Ik vond hem ook erg tegen vallen en erg langdradig :S En the dark knight was inderdaad ook niet zo goed.

    als reactie op de film Avatar

  • [quote=Otmeister]Het Boek Is Beter.[/quote] Is hier een boek van dan? o.O Wow, wist ik niet :P

    als reactie op de film Final Destination 3

  • [quote=Frietgezicht]@ Scatyfan, heb je ook argumenten waarom?[/quote] Nou, ik vond het einde heel erg raar. Midden in de film wordt de joker opgepakt en aan het einde van de film, tja, dan heb ik zoiets van dan kan je zoveel doen, dan kan je de volgende deel wel van maken dat die weer ontsnapt ofzo. Hij had hem gewoon af moeten maken. Voor de rest pakte de film mij ook niet, maar ik ben ook nooit zo heel erg dol geweest op superhelden films, ik vind bijna elke superhelden film een beetje simpel in elkaar gezet. Ik ben meer van de schiet films.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Vorige deel vond ik al zo tegenvallen dat ik ook hier niet mijn tijd wil verspillen. Ik snap nou niet wat iedereen nou zo leuk aan die stomme batman films vinden. Het is gewoon allemaal fantasieloos.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=Bane1]Wat kun je eigenlijk slecht zeggen over deze film? Niks Heath Ledger zet gewoon een God-mode prestatie hier. Jammmer dat hij dood is gegaan. Want anders zou hij in The Dark Knight Rises komen. Daar ben ik zeker van. Maar goed we moeten allemaal blij zijn dat we deze prestatie konden zien. ook de andere cast-members waren helemaal geweldig.[/quote] Ik vond bijna alles slecht aan de film. Voor mij geen batman meer bah

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=clownfish]hee, weet iemand toevallig hoe dat liedje aan het einde heet als die film is afgelopen? is volgens mij een metal nummer..[/quote] Hahahahaha metal xD Geen verstand van muziek merk ik, dit is gewoon een standaard Rock deuntje. Maar als het goed is valt die wel te vinden onder de naam "Sint aftiteling" ofzo. Maar ik zeg je dit valt niet eens onder Hard Rock man xD Ik denk dat dit Modern Rock of Alt. Rock is. Dit is metal --> http://www.youtube.com/watch?v=bZZvNNU5AjQ ;) (Hard Rock is snelle tonen en harde gitaar en metal is nog harder maar vaak wel wat rustiger dan Hard Rock en metal heeft vaak het grunten erin. PopRock is een combi tussen pop en Rock, Soft Rock is muziek wat als Rock gezongen wordt maar niet zo heftig is zoals it's my life en alt. Rock zit meestal tussen Rock en hard Rock in.)

    als reactie op de film Sint

  • [quote=Tarkus]Ook deze prent barst van de actie, net als de vorige filmen trouwens, maar dit keer gaat het wel ten koste van een goed verhaal. Milla Jovovich doet het nog steeds uitstekend, alsook Michelle Rodriguez. Maar het is duidelijk, de klad komt erin... Het einde van de film laat blijken dat er nog een vervolg komt, maar als dit dan van dezelfde kwaliteit is als deze film, laat het dan maar eindigen.. het was ooit veel beter...[/quote] Ja, zo gaat het meestal, dat spanning tenkoste gaat van het verhaal. Maar hij was opzich spannend alleen ik vond het wel erg jammer dat de spanning steeds minder werd. Ik vond die zombie gevecht awesome en daarna werd het wel een beetje erg soft. Het laatste gevecht vond ik dan wel weer heel vet gedaan met die botbreuken enzo.

    als reactie op de film Resident Evil: Retribution

  • [quote=Frietgezicht]@ Scatyfan,ik had wel opgelet(op het begin had ik mijn aandacht nog ervoor :P) en idd hoorde je haar vertellen dat ze gevangen waren genomen maar dat vind ik nou juist onzin. De hele film doen die karakters mee en de film erna zijn ze weg omdat de karakters niet nodig zijn of de acteurs geen zin hebben en verzinnen ze gewoon ff simpel dat ze gepakt zijn. Dus volgende deel is dat spleetoogje zeker ook uit beeld gelijk.. (Die ik toch wel weer zal kijken)[/quote] Het is wel simpel bedacht inderdaad, daar geef ik je helemaal gelijk in, maar ik denk dat wel dat ze bij de volgende deel gevonden worden in een andere umbrella ruimte, want Chris & Clair horen het gewoon te overleven omdat ze vaak de hoofdpersonages zijn van de game zo ver ik het weet. Maar ja, het is ook wel raar dat ze in een andere umbrella zitten, ik zie dat soort dingen gewoon door mn vingers heen. :P Maar we zien wel in de volgende deel. Waarschijnlijk wordt dat ook het laatste deel, ik vrees dat dat ook weer heel geprop gaat worden omdat er nog zo veel eigenlijk moet gebeuren om de umbrella te vernietigen en dan hoop ik ook dat het wordt opgelost met de zombies anders is het geen echt happy end vind ik en heb je mogelijk nog dat gevecht met wesker. Ik ben benieuwd of hij nog een zombie monster gaat worden net als bij de games. Maar ja we zien wel, wie weet loopt het anders. Als het maar niet zo gepropt wordt als deze.

    als reactie op de film Resident Evil: Retribution

  • [quote=marcjeb]Vermakelijke film niets meer. Ik wil een film als dit wel in de style van assassins creed.[/quote] Ik ben zelf ook meer fan van Assassin's Creed, ik hoop echt dat ze daar ook een film van gaan maken. De games hebben een heel groot verhaal en is wel fijn dat je hem niet zomaar uitpeeld. En heb ik geen zin in een missie ga ik freerunen :P Maar ja, wie weet maken ze er ooit een film van, dan zal ik hem sowieso kijken, lijk me wel vet met al die acties.

    als reactie op de film Prince of Persia: The Sands of Time

  • Sorry, normaal ben ik erg postief met films maar vond deze helemaal niet goed. Alles was zo voorspelbaar en het was allemaal te fake, het leek te veel op een game, zonde. Ik vind dit een van de mindere verfilming van games. De actie was wel reddelijk, het was meer de film zelf en de camara. veder was die wel te doen. Maar ondanks dat geef ik hem wel een 5.

    als reactie op de film Lara Croft: Tomb Raider

  • actie gegaan, het horror gedeelte is helaas bijna vervaagd, en als ik resident evil hoor dan denk ik aan horro (zoals spel) en dat miste ik vet aan het 2de deel![/quote] Dan wordt het verhaal nog slechter, en of...-->
    [quote=Gotenks]het is van horror --> actie gegaan, het horror gedeelte is helaas bijna vervaagd, en als ik resident evil hoor dan denk ik aan horro (zoals spel) en dat miste ik vet aan het 2de deel![/quote] Dan wordt het verhaal nog slechter, en of je meer horror krijgt of niet, als je de games goed kent zal je toch niet schrikken, elke verfiming van een game is minder spannend en ziet er vaak fake uit. En om alle delen nou horror te maken gaat ook saai worden denk ik.

    als reactie op de film Resident Evil: Apocalypse

  • [quote=jaime91]Prima actiehorrorfilm, ik vind het alleen zo jammer dat er zo een groot gat tussen dit en het vorige deel zit. Op het eind van het vorige deel zag je Alice samen met Jill,L.J, Carlos en Angela het Umbrella Onderzoeksfaciliteit verlaten alleen in het begin van deze film zijn ze opeens opgesplitst en je komt er nooit achter hoe,wat of waarom. Ook van Jill en Angela ontbreekt ieder spoor. Vind ik echt een ontzettend teleurstelling en een grote faal van deze film. Verder is ie best oke, de woestijn setting is perfect voor een film als deze en de effecten zijn ook sterk verbeterd. Ook de actiescenes zijn prima. De resident evil films zijn absoluut geen geweldige films maar als dom vermaak doen ze het goed. Jammer alleen van dat gat tussen deel 2 en dit 3de deel.[/quote] Dat vond ik nou ook jammer, ik wou zelf wel weten hoe de aarde was uitgestorven en hoe ze elkaar zijn kwijt geraakt (hoewel alice zelf weg wou van hun), maar yah dan was de serie misschien een paar delen langer geweest en ik krijg niet echt een indruk dat er veel mensen daarop staan te wachten (ik zou het zelf wel willen :P) Wat ik zelf ook jammer vond is dat er niet heel veel zombie momenten waren, dat was bij 1 en 2 wel een stuk beter.

    als reactie op de film Resident Evil: Extinction

  • [quote=Tarkus]Alweer een prima deel van een van mijn favoriete filmseries. Ik ga er mee akkoord dat veel is afgekeken van 'The Matrix' in deze film, maar daarom moet men het verhaal op zich niet veroordelen. Het zit alweer boordevol actie met een goed scenario, niet hoogstaand, dat geef ik toe, maar moet dat dan altijd. Ik bekijk deze filmen puur voor het plezier en dat geven ze me. En als fan van Milla Jovovich doet ze het hier ook goed, alsook de andere dame Ali Larter, en natuurlijk (Prison Break) Wentworth Miller niet vergeten. Ik heb de film bekeken in 2D, maar je ziet duidelijk dat hij is opgenomen met 3D techniek, maar toch zijn de beelden ook in 2D adembenemend in sommige scènes. Kortom: als men op dit elan voort gaat mag er gerust nog een 5de en misschien wel 6de deel komen.[/quote] Het is wel een copy inderdaad, maar als je de baas gevecht bekijkt van de game is die exact het zelfde als van de film. (De bril wordt bij beide gegooit naar Chris, de sprong is bijna het zelfde, het beet pakken van chris, het gooien ect. dus dan is eigenlijk de game zelf meer een copy van Matrix.)

    als reactie op de film Resident Evil: Afterlife

  • [quote=jaime91]Ook deze film bevat net als de eerdere delen genoeg actie om je geen moment te vervelen. De actiescenes zien er heel netjes uit (vooral in slow motion) en qua verhaal gaan ze netjes door waar ze gebleven waren alleen is dit niet iets wat je niet eerder gezien hebt. Het draait gewoon om overleven en zombies killen meer dan dat hoef je hiervan niet te verwachten. Milla is nog steeds badass en Ali Larter is opnieuw ook prima in haar rol als Claire Redfield. Waar ik meer problemen mee heb is Wentworth Miller als Chris Redfield. Hij lijkt namelijk vrij weinig op het personage uit de game, alleen qua stem komt hij een beetje in de buurt maar qua looks totaal niet. Ook zijn overall vind ik maar raar en lelijk. Gemiste kans wat mij betreft. Je moet hier verder ook niet meer van verwachten dan wat je in eerdere delen hebt gezien. Zoals ik al zei het draait vooral om zombies killen en overleven, niet meer niet minder.[/quote] Het is wel iets meer dan dat, anders hadden ze er net zo goed een horror film ervan kunnen maken. :P Het hoofd verhaal is dat de virus is ontsnapt ect. en hier wou ze wraak nemen op de umbrella team omdat ze op haar telkens jagen. In deze reeks werd ook duidelijk gemaakt waardoor de virus is ontsnapt en waarom het is gemaakt. Maar ik geef je grote gelijk het is een actie film met coole gevechten en waar je jezelf prima vermaakt.

    als reactie op de film Resident Evil: Afterlife

  • [quote=Archangel]Alweer 5e deel van Resident Evil. Personages komen houterig over, er is diepte. Heel de film lijkt zelf op een videogame. Als je andere delen goed vond, dan zou deze je ook bevallen. Het is weer meer van hetzelfde, maar toch vond ik het minste van de 5. Al de actiescenes en eindscene heb ik al online gezien hier op FT. Dus als je net als ik al die scenes heb gezien, is het niet meer waard om een bioscoopkaartje ervoor te betalen. Het einde eindigt weer zo open als hoe deel 4 eindigde. Als deze film een succes wordt, komt er dus weer een deel. Volgens de regisseur zou het dan laatste deel zijn, waar zelfs Alice niet meer de hoofdpersonage zou zijn. Kan eigenlijk niet meer wachten dat zij deze reeks afsluiten.[/quote] Dat is bij elke verfilming van een video game, kijk maar naar de films Super Mario Brothers, Prince Of Persia en er zal wel meer zijn. Ze lijken allemaal op een game en deze twee zijn nog veel minder dan de Resident Evil series. Dus er valt er weinig aan te doen en hoe meer zombie momenten hoe minder het verhaal is en dat is duidelijk te zien in deze deel. Ik vond hem zelf ook het minst maar niet onwijs slecht ofzo. Maar ik ben nog steeds wel fan van deze films. :)

    als reactie op de film Resident Evil: Retribution

  • [quote=Frietgezicht]Vond deel 1 wel gewoon leuke film en deel 2,3 en 4 waren matig maar nog best te kijken maar dit deel slaat echt helemaal nergens meer op een geef ik een dikke 1. Ik zat me gewoon te vervelen tijdens de film en me te ergeren terwijl ik al geen verwachtingen had. Het hele begin sloeg al nergens op in die woonwijk en de zombies en andere beesten maken echt totaal geen indruk en zijn nooit eng of gevaarlijk. De terugkeer van oude karakers was ook maar boring en een gevoel van herkenning had ik nooit. Dan krijg je allemaal karakters erbij waarvan het niet boeit of ze doodgaan of niet en een verhaallijn is er al helemaal niet.Eigenlijk is de hele film een prison break en verzinnen allerlei onzin erbij. En over prison break gesproken,waar is die gozer en de rest waar ze mee eindige in deel 4 op de boot,gewoon doen alsof ze er niet meer zijn. Echt een bagger en weer zo'n open einde die zogenaamd indruk moet maken. Enige pluspunt was die Aziatiche meid,niet qua karakter maar om naar te kijken,mooi dingentje.[/quote] Haha, blijkbaar vond je het zo saai dat je niet eens had opgelet. Alice, vroeg ook wat ze met Chris en Claer Redfiel hadden gedaan, maar natuurlijk gaf Jill (waarvan de Redqueen de macht over had) geen antwoordt op. Dat houdt dus in dat ze mogelijk ook gevangen zijn genomen en ik denk dat we dat ook in deel 6 zullen zien waar ze zijn. Dat er geen verhaal in zit geef ik je gelijk, maar dat het niet spannend was heeft niet echt heel veel te maken met de film, dat komt eerder door dat het een verfilming van de games zijn dus je verwacht de zombies eigenlijk. Veder is dit ook de 5e deel en worden de delen steeds minders spannend omdat je alle trukjes al kent. Met de terug komende acteurs was voor mij ook iets raars en dat zal ik altijd raar blijven vinden. De test binnen die ontsnapping heeft waarschijnlijk te maken met deel 6 die nog moet komen. Maar ik vond alsnog deze deel ook de minste.

    als reactie op de film Resident Evil: Retribution