Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (4)

Glennekeeeee

Avatar

Door velen neergesabeld deze film maar persoonlijk vond ik het een puike x-men film die vooral in de eerste helft van het verhaal een andere wolverine laat zien dan in de originele trilogie. ook wolverines broer, gespeelt door Schreiber mag er zeker en vast wezen en eigenlijk jammer dat dit personage niet in de films daarna te zien was want daar was zeker ruimte voor en als je het na deze film bekijkt eigenlijk raar dat hij niet in days of future past zat, of zelfs in de cameo van first class. de actie is vet, jackman is imposant als wolverine (al doet hij het nog beter in the wolverine en days of the future past). vele mutanten worden hier geïntroduceerd en als je veel weet over al die personages (ik niet, ik ben fan van de films) dan kan ik begrijpen dat je vind dat er nogal onzorgvuldig omgegaan is met deze personages in de film. ze lopen er soms maar bij en worden gekillt alsof het niet is terwijl er in sommige personages waarschijnlijk veel meer te halen viel. maar mij stoorde dat dus niet, al waren er misschien wel iets té veel waardoor wolverine soms aan screentime inbootte en ook de broederschap tussen hem en zijn broer had dan nog meer tijd kunnen krijgen. ook de relatie vond ik goed uitgewerkt en er was ook wel een chemie tussen die 2, de scène in de finale waarin stryker ook zit bewijst dat wel en op zich jammer dat daar ook niet verder op in is gegaan al hadden ze dan wel iets moeten veranderen aan het verhaal maarja.

kortom, een leuke wilde actiefilm die meer van the wolverine laat zien maar die ook gewoon puur vermaak levert en ook andere mutanten laat zien waarvan er vele een echt topmomentje hadden. misschien niet zo sterk dan X2, of days of future past maar zeker niet minder dan the wolverine en daarom ook een mooie toegevoegde waarde aan de reeks.

Tarkus

Avatar

Ook deze eens opnieuw bekeken en geef ditmaal de maximum score, indrukwekkende op het BD schijfje en de score dus zeker waard.

Commentaar 2009:
Goede prequel op de eerste 3 X-Men prenten.
Het verhaal had iets beter gekund vond ik, maar de vele actiescènes en de special effects maken de film weer een hele belevenis.
Puike vertolking van Hugh Jackman alweer als Wolverine, maar ook Liev Schreiber maakte indruk.
Voor mijn part mogen er nog vele delen volgen.

marcjeb

Avatar

Echte een vette film.
Veel aktie,humor,verhaal en veel mutants dat aan de ene kant leuk is maar aan de andere kant wat minder. Ze komen en ze gaan weer :(.. Gambit is een tof personage die bijna niet aan bot komt, ik had hem graag in strijd gezien en hem een paar bad guys zien wegblazen !!

En ja deel 2 is in de maak, en de film magneto wordt voorlopig in de kast gelegt.

Aston

Avatar

Ik hem ook gezien en ik vond hem goed. Aktie was goed. Je zag echt niet dat het van een computer afkomstig was. Hoogstens die badkamerscene dan was een beetje nep.
Soms was de film wel een beetje ongeloofwaardig, zoals:
Zoals die ene met die zwaarden en agent zero kogels afweerden was natuurlijk wel heel ongeloofwaardig. Maar ik vergeef het de film. Er zat ook aardig wat humor in. Ik heb wel een paar keer moeten lachen en de zaal ook.
Het is inderdaad wel een beetje jammer dat er zo veel karakters inzitten. Alleen wolverine krijgt (gelukkig maar) en sabretooth krijgen genoeg tijd. De rest hangt er een beetje omheen.