Aston Avatar

Aston

Laatste reviews

Ben Hur(1959)

"...Ben-Hur 1959 (blu-ray) Indrukwekkend Epos over een Joodse man uit een Rijke en Belangrijke familie die van zijn Romeinse vriend moet kiezen tussen..."

The Cabin in the Woods(2012)

"...Ik zal er niet te veel over veklappen maar ik kan zeggen dat deze film geen standaard horror is die je verwacht bij de cliché naam Cabin in the..."

Fast Five(2011)

"...Na een erg matige deel 2 en 3 zijn ze bij de Fast and the Furious-reeks na deel 4 en nu helemaal met deel 5 weer helemaal op het goede pad. Ik ga bij..."

The Troll Hunter(2010)

"...Een leuke film dit. Hij is bij vlagen best spannend. Het is absoluut geen horrorfilm en dat doet de film goed heb ik het idee. Af en toe ging het iets..."

Sucker Punch(2011)

"...Ik zal maar meteen verklappen dat het weer een echte Zack Snyder is. De geweldige visuele pracht en de aparte muziek erbij. Zack Snyder heeft van alle..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Wat ik alleen ff niet begrijp is waarom [spoiler] al die aliens opeens neervallen na het ontploffen van die nuke. Het zijn toch geen robots waarvan de hoofdcomputer uitgeschakeld wordt,het was toch gewoon een ras zoals de mens,slo......"
The Avengers
"...[quote=ntt]Gewoon nog een keer stemmen. :+[/quote] En nu met een 10. :+..."
The Avengers
"...[quote=ChrisDevries]Ik heb perongeluk gestemd(een 1) Terwijl ik de film (nog) niet heb gezien,valt dat weg te halen?[/quote] Helaas pindakaas kan dat niet op deze site. Maak er dan een 8 van of een 9. Dan zit je tenminste bij het gemiddelde hé. ;)..."
The Avengers
"...[quote=FilmMaster]Een zeer vermakkelijke film,maar ze hadden er wel een half uur uit kunnen knippen.[/quote] Ik vond het wel leuk dat er ook wat gepraat bijzat. Anders hadden de personages te weinig uitdieping gehad en was het puur aktie alhoewel da......"
The Avengers
"...[quote=Liptonpome] Deze film gaat nog keihard dalen op imdb, gegarandeerd..[/quote] Inmiddels is hij zelfs naar en 9 gestegen. :D..."
The Avengers

laatste ratings

watchlist

Aston heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.