Aston Avatar

Aston

Laatste reviews

The Hobbit: An Unexpected Journey(2012)

"...Heerlijke film! :W Heel veel is er niet toegevoegd eigenlijk. Vooral Azog die op de groep jaagt wat het verhaal toch wat meer spanning moet geven...."

Ben Hur(1959)

"...Ben-Hur 1959 (blu-ray) Indrukwekkend Epos over een Joodse man uit een Rijke en Belangrijke familie die van zijn Romeinse vriend moet kiezen tussen..."

The Cabin in the Woods(2012)

"...Ik zal er niet te veel over veklappen maar ik kan zeggen dat deze film geen standaard horror is die je verwacht bij de cliché naam Cabin in the..."

Fast Five(2011)

"...Na een erg matige deel 2 en 3 zijn ze bij de Fast and the Furious-reeks na deel 4 en nu helemaal met deel 5 weer helemaal op het goede pad. Ik ga bij..."

The Troll Hunter(2010)

"...Een leuke film dit. Hij is bij vlagen best spannend. Het is absoluut geen horrorfilm en dat doet de film goed heb ik het idee. Af en toe ging het iets..."

Laatste reacties

"...[quote=MovieWanker]Doet me helemaal niks, wordt er noch warm noch koud van. Iets met vlees noch vis ofzo....[/quote] Je doet je naam geen eer aan. Damn, Daddario...:~..."
Foto's: nieuwe 'Baywatch' babes op een rij
"...[quote=batmaster]Dan moet je inderdaad naar inflatie bekijken. Ik denk zelf dat Star Wars dan nog steeds onder Avatar eindigt. Ook al is [url=https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_films]wikipedia[/url] niet perse een betrouwbare bron......"
'Star Wars: The Force Awakens' maatje te klein voor 'Avatar'
"...[quote=eltorro]Wel raar dat ze het dan overal hebben over een record bedrag, aangezien Jurassic World daar volgens mij ook geen eens in de top 10 staat van meeste succesvolle films ooit. Maar ik zie hem ook de Titanic niet meer inhalen, vooral nu de......"
'The Revenant' maakt het 'Star Wars: The Force Awakens' knap lastig
"...[quote=JamesBond]Ik dacht dat $100 miljoen in China gerekend werd over de eerste 5 dagen (woensdag - zondag). Ik kan het fout hebben, maar ik dacht dat ik dat gelezen had.[/quote] Klopt JW was over 5 dagen, SW over 2 dagen...."
'The Revenant' maakt het 'Star Wars: The Force Awakens' knap lastig
"...Wist niet dat hij ook geacteerd heeft maar zijn muziek ken ik uiteraard wel. Zitten toch wel een hoop pareltjes tussen. R.I.P. David Bowie...."
David Bowie overleden

laatste ratings

watchlist

Aston heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.