Up (2009)

Fly Up to Venezuela

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Heb Up samen met Ratatouille altijd als de beste film van Pixar gevonden!
Het verhaal is uitermate goed verzonnen en bied vele vermakelijke en grappige scenes die je nog lang zullen blijven huigen!
Het verhaal van het rustige en perfecte leven van Carl en Ellie dat word doorbroken nadat Ellie overlijd in het begin maakt me elke keer weer erg droevig en kost me weer veel moeite om m'n tranen binnen te houden en als een animatie film dat bij je kan doen is hij al alleen daarom fantastisch!
De film ziet er tevens prachtig uit en zit vol met kleurrijke en vermakelijke personages!
Een aanrader voor zowel jong als oud!

8,5 / 10

ErwinT

Avatar

Zelden zo ontroerd geweest bij een animatiefilm. Hoe de gewone dingen in het leven je kunnen belemmeren dat je je dromen najaagt, maar wat je ervoor terugkrijgt nog steeds de moeite waard is. Zoveel mensen met "gewone" levens zijn eigenlijk heel gelukkig zonder dat ze dat beseffen. En als je dan uiteindelijk toch er nog voor gaat, kunnen er alsnog onverwachte dingen gebeuren Smiley face
Heel mooi gedaan. Een van de beste animatiefilms die ik ooit gezien heb.

timdekw

Avatar

Ik heb de film zojuist gezien en vond het wel een leuke film, maar weinig spectaculair.
Ik verwachte trouwens wel iets meer dan wat ik uiteindelijk heb gekregen.
Er zaten best een aantal grappige momenten in de film, maar niet genoeg om mij de hele film geboeid te houden, ik ben toch wel een beetje teleurgesteld. De film was niet zo slecht (naar mijn mening) als Cars, maar absoluut geen Finding Nemo of Wall-E.
En ik zag het nut niet in van de film in 3D er werd echt totaal niets mee gedaan. Alsof de film al af was en ze later besloten “Ow laten we er een 3D film van maken dat is momenteel populair”. Zonde van mijn €2,50 die ik er extra voor moest betalen.
Al met al geef ik de film een 7 als ik het een cijfer moet geven.