Cliffhanger (1993)

The height of adventure.

Reviews (4)

jaime91

Avatar

Een van Renny Harlins betere films. Wederom simpel actievermaak met een prima soundtrack en een prima cast en een aardig verhaaltje eromheen wat niet zo heel bijzonder is. John Lithgow zet opnieuw een fijne badguy neer en ook Sly, Michael "Merle Dixon'' Rooker en Janine Turner doet het aardig. Ik las ook dat Janine Turner een razzie had gekregen voor haar rol, dat vind ik onzin want zo slecht doet ze het helemaal niet. Voor de rest is deze film niet heel bijzonder. Gewoon lekker simpel actievermaak met af en toe wat oneliners, en met genoeg spannende momenten om bijna 2 uur lang te blijven boeien.

Cee van Lleef

Avatar

Als filmliefhebber zeg ik: okay. Vooral John Lithgow als badguy is altijd genieten. Ik kies op de een of andere manier altijd zijn kant in een film als hij de slechterik speelt.

Als bergsportliehebber moest ik onbedaarlijk lachen om deze film. Een karabiner die zonder al te veel belasting breekt in de openingsscène, Sly die behangen met allemaal imposante bersport-tools met zijn blote knuisten en ongezekerd een rotswand beklimt.Sly die zonder problemen een val overleeft aan een antiek henneptouw. Zijn niet echt spoilers bedenk ik me nu.

leonardus

Avatar

Jur schreef:

Het is geen slechte film, maar ik weet nu wel ongeveer waar die film overgaat en zeker wie Sylvester Stalone is. Sylverster valt vaak in herhalingen, deze film word ook te vaak herhaalt. Wie die film nog niet gezien hebben: Mensen het is best wel een aanrader. "Je bent onder de pannen".Dan heb je vast en zeker ook niet genoten van de Rocky films.
Wat voor mij echt onbegrijpelijk is.Jur dit bericht is dus voor Gerard Fryslan bedoeld.

Rooster

Avatar

Niet iedereen zal dit met mij eens zijn maar ik vond dit werkelijk een afschuwelijke gedrocht. De hele film door heb ik me zitten ergeren aan het stelletje klunzen daar op het scherm. Ze doen constant domme dingen, zeggen domme dingen en kijken er ook nog es een keer niet al te slim bij (okay Sly kan daar misschien niks aan doen)
Wat een cliche's, wat een karikaturaal Goodguy-Badguy geneuzel, bah!!. mischien zat er ook nog wel iets goeds maar dat is mij dan wel ontgaan..
[rating 0.5]