Cee van Lleef Avatar

Cee van Lleef

Laatste reviews

Cliffhanger(1993)

"...Als filmliefhebber zeg ik: okay. Vooral John Lithgow als badguy is altijd genieten. Ik kies op de een of andere manier altijd zijn kant in een film..."

Pearl Harbor(2001)

"...I miss you more than Michael Bay missed the mark, When he made Pearl Harbor. / I miss you more than that movie missed the point, And that's an awful..."

Beowulf & Grendel(2005)

"...Ik geloof dat je de ondertoon van mijn bericht niet helemaal begreep. Bovendien begin je, normaal gesproken, een zin met een hoofdletter. Daarnaast..."

War of the Worlds(2005)

"...Want jullie wilden Cruise met die irritante grimas eigenhandig die robots uit elkaar zien trekken? De robots zichzelf zien overgeven omdat ook zij het..."

Der Untergang(2004)

"...Hitler was vooral een briljant politicus. Zijn grootste successen boekte hij vanachter zijn schrijftafel. Er was weinig briljants aan Hitler toen 'ie..."

Laatste reacties

"...Ik kan het mis hebben, maar volgens mij is hij voor beide moorden nog niet veroordeeld. Door een rechter dan...."
"...Mwoah, ik vond het allemaal een beetje magertjes. Het eerste deel van de film boeide me totaal niet. De actie daarna maakte veel goed, maar niet alles. Zonder `sterrencast` zou het geen voldoende scoren. Het was eigenlijk een soort hele dure remake v......"
The Expendables
"...Daar ging mijn ontbijt... En verder: wat Frietgezicht zegt. Ze hefet een kop als een platgereden kikker...."
Eerste blik: Carmeron Diaz maakt zich klaar voor 'Sex Tape'
"...Laat staan als ze sex hebben, dan zijze aan het mieren........."
Edgar Wright showt kostuum Ant-Man
"...Een soort Lost in La Mancha dus. Die was in ieder geval erg vermakelijk. Ben nog altijd aan het wachten tot "Hearts of Darkness - A Filmmaker's Apocalypse" wordt uitgezonden...."
Eerste trailer 'The Death of Superman Lives: What Happened?'

laatste ratings

6,3
Cliffhanger (1993)
Cliffhanger (1993)

watchlist

Cee van Lleef heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.