Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

The battle for Earth begins in theatres and IMAX 6.24.09

Reviews (7)

Olrik

Avatar

Er is al behoorlijk was negatiefs over deze film gezegd in de loop van de jaren, maar bij dit soort films heb ik het gevoel dat je dat eigenlijk niet genoeg kunt doen. De eerste film viel naar mijn mening op zich nog wel mee, maar de drie films die daarna kwamen vielen alle drie niet bij mij in de smaak en worden door zo'n bijna iedereen gezien als domme opgeblazen films met heel wat explosies en slechte grappen. En dat is gelijk hoe ik er ook over denk. De personages in deze film hebben amper karakterontwikkeling en zijn gewoonweg irritant. Bijna iedereen in deze film zegt de meest stomme en belachelijke dingen en alle grappen die iedereen maakt zijn gewoon niet grappig. Het plot is verschrikkelijk slecht en behoorlijk afgerafeld en is op sommige momenten gewoon te lachwekkend voor woorden. Slechte film die ik aan niemand aanbeveel.

1.0 / 10

ll103675

Avatar

De ENIGE, maar dan ook echt de ENIGE reden dat ik deze film niet na tien minuten uit mijn dvd-speler heb geflikkerd, was dat ik 4,50 heb betaald om hem te huren. Serieus, ik heb meer tijd besteed aan het kijken naar de klok wanneer de film afgelopen zou zijn, dan aan het kijken naar de film (wat zoiezo al ontzettend moeilijk is, na tien minuten dwaal je al af). Echt waar, begin hier niet aan!!!!!!!!!!

Tarkus

Avatar

Akkoord, de eerste film is beter dan dit vervolg, maar ik heb me toch weer best vermaakt met deze 2,5 uur durende prent.
De special effects zijn prachtig en de film zit boordevol actie.
Ook het scenario vond ik helemaal niet slecht.
Het verrassingseffect dat de eerste prent wel had is hier niet meer aanwezig, je weet wat je kan verwachten.
Maar de film afbreken daarom vind ik er wat over.
Ik vind hem best goed en kijk uit naar het derde deel.

eefje27

Avatar

Nou als eerste vrouw die hier wat zegt: Hij is gewoon hartsikke vet!
Krijg er kippevel van.

Deel 1 is super, en zo ook deel 2. Inderdaad, ga niet te ver voorin de bios zitten vanwege mogelijke nekkramp die je dan kan oplopen...laat dat de pret niet drukken. Ik ga hem volgende week nog een keer zien en kan niet wachten op de vervolg films.
Oh en vrouwen vinden het ook niet erg om naar andere mooie vrouwen te kijken hoor...als we het dan toch moeten doen doen we het ook graag goed!

Thiver

Avatar

Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met de actie vaak wel goed zat; vooral die scène waarin de Eiffeltoren omdonderde. Het was pas tien seconden later toen ik me realiseerde (en hem corrigeerde) dat die scène niet in deze film zat maar in de trailer van G.I. Joe die eraan voorafging. Als dat geen teken aan de wand is van de bizarre hoeveelheid betekenisloze actie die deze avond over ons uitgestort werd...

TheTremor

Avatar

Deel 1 was orgineel, dit is gewoon meer van hetzelfde met een minder verhaal...
Meer explosies en meer gevechten waardoor naar mijn idee het effect naar mate de film vordert verloren gaat.
De vele overbodige scenes hadden ze weg moeten laten wat de film zeker ten goede was gekomen.
Ook wat betreft de vergelijkingen met de robots uit de tekenfilmserie hadden ze wel iets meer aan kunnen doen...

P.S. Een toppie recensie door Evert de Vries

Ernie

Avatar

Je doet de film geen eer aan als je hem niet minstens op groot beeldscherm hebt gezien. Het verhaal is wat matig ja, maar je gaat hier toch heen voor de combinatie van actie, robots en de nieuwste special effects op lekker groot scherm . En zeg nou zelf voor 6.30 euro kun je het echt niet laten om deze 2 en een half uur durende film lekker in de bios te gaan kijken. En juist met de soms wat minder geslaagde grappen tussendoor kun je weer even op adem komen voor de volgende mooie shots. Heb namelijk de pest aan films die een aaneenschakeling van climax zijn, waardoor ze vaak juist slechter worden.
Anyway kijk em in de bios, dan hoef je hem straks niet als dure dvd te kopen Smiley face