Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...En nu maar hopen dat dit ook vooruitgang betekent voor de Europese markt. Ongeveer de helft van de Ghibli-films is hier niet eens met Nederlandse ondertiteling op dvd uitgebracht......"
Alle Studio Ghibli-films exclusief te streamen op HBO Max
"...Sowieso wordt in het vierde deel heel expliciet gesteld dat Connery’s personage niet meer leeft......"
Script 'Indiana Jones'-film kraken lukt maar niet
"...[quote=Coola]en daarbij endgame had ook aardig wat antagonisten (ja ja thanos was de main baddy maar hij was niet de enige villain in de film )[/quote] Wie nog meer dan?..."
Marvel-film 'Venom 2' krijgt twee schurken!
"...[quote=Jbonacic]Niet iedere Nederlandse recensent kopieert z'n filmrecensies van hun Amerikaanse collega's, maar Thierry Verhoeven blijkbaar wel.[/quote] Nee, hoor. Ik hanteer zelfs de regel geen recensies van anderen te lezen totdat de mijne online......"
Rambo: Last Blood

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.