Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...Best bijzonder, deze ontwikkeling. Dat we in Nederland gewend zijn aan ondertiteling, is geboren uit een financiële afweging. Bij de introductie van geluidsfilms stond men in Nederland voor de keuze: nasynchroniseren of ondertitelen? Waar omringende......"
Nasynchronisatie is 'hot' bij Netflix: straks Amerikaanse films in het Nederlands?
"...[quote=meanrat]Is het bijzonder dat een genomineerde 'foreign language film' ook genomineerd is voor 'beste film' in het algemeen?[/quote] Best wel. Parasite is de vierde film die dat deze eeuw klaarspeelt. De voorgaande waren Crouching Tiger, Hidden......"
Oscarnominaties 2019 bekend!
"...[quote=Civilian Supreme]een film van deze regisseur kijk ik blind.[/quote] Zonde. Waarschijnlijk zijn de beelden wel het bekijken waard...."
Foto's filmspektakel 'Dune': dé blockbuster van 2020?
"...[quote=Hyenas]Ben benieuwd hoe ze Petra gaan gebruiken als Sci-Fi locatie. Toch een vrij bekende plek op de wereld.[/quote] Ja, ik mag hopen dat daar een beetje handig mee om wordt gesproken. Al is Petra natuurlijk veel groter dan het bekende gebouw......"
Foto's filmspektakel 'Dune': dé blockbuster van 2020?
"...[quote=SeanDeNiro]Kloppen doet het in ieder geval niet. De planeet in de lucht is zowel overdag als in de nacht hetzelfde . Dus beide planeten roteren niet en dus zou er ook geen dag of nacht kunnen zijn.[/quote] Dat hoeft niet per se zo te zijn. Mis......"
Onthullende eerste beelden 'Avatar 2'!

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.