Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...Natuurlijk heeft de zogenaamde Snyder Cut nooit bestaan. Behalve dan in de doorgeslagen fantasie van Snyder-fans. Wat daar het meest bij in de buurt kwam, was de ‘assembly cut’, die door de mensen van Warner Bros. als onbekijkbaar werd beschouwd. Nie......"
Wow! Jared Leto tekent voor 'Zack Snyder's Justice League'
"...Weet je nog dat Vin Diesel ooit bedankt voor zowel de tweede Fast & Furious als de tweede xXx, omdat hij niet te veel vast wilde zitten aan franchises? Nee? Vin Diesel ook niet...."
Officiële 'Fast & Furious'-reeks stopt toch niet na deel 10
"...[quote=Spider-fan]De titel slaat zelfs nauwelijks ergens op, want Birds of Prey wordt opgericht ná het verhaal van de film zoals Harley Quinn aan het eind van de film vertelt.[/quote] Blijft inderdaad raar dat ze die film niet gewoon naar Harley Quin......"
Hoe "f*cking amazing" het afgekraakte 'Suicide Squad' eigenlijk wel niet is
"...Tja, dan zou de film dus niet passen als prequel op de Ben Affleck-Batman en ook niet als vervolg op de Joker-tijdlijn. Prima, toch?..."
Wanneer speelt 'The Batman' zich precies af?
"...Heeft Sam Jackson weer zitten photoshoppen?..."
Gave fan-art stelt Mace Windu-terugkeer voor

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.