Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Jan Peter Rook]Over een Nederlandse release is niets bekend.[/quote] Ehm... jawel, hoor. 15 april in de bioscoop...."
Frank Grillo (Captain America) blijft maar sterven in lekkere trailer 'Boss Level'
"...[quote=Artificialis]Ik had zo langzamerhand wel verwacht dat er door de hele westerse beschaving volksopstanden zou zijn ontstaan. Het normale leven wordt van ons afgepakt en niemand doet iets.[/quote] Ik heb afgelopen weekend toch aardig wat stumper......"
Noodkreet van o.a Christopher Nolan: "Cinema staat aan de rand van de afgrond"
"...[quote=ThysRomani]Het is toch gewoon een fictie verhaal met waargebeurde elementen? Is het ook verdrietig dat die James Cameron een onzin verhaal heeft verteld over Jack en Rose, terwijl er zoveel échte doden waren tijdens het Titanic gebeuren?[/quot......"
Critici en publiek moeten niks hebben van 'Locked Down' met Anne Hathaway
"...[quote=Bram de Groot]De nieuwe grote Netflix-actiefilm 'Outside the Wire' een aanrader?[/quote] [url=https://www.filmtotaal.nl/recensie/14848]Nee[/url]...."
De nieuwe grote Netflix-actiefilm 'Outside the Wire' een aanrader?

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.