Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver]Voor dezelfde dag staat ook The New Mutants gepland. Als dat maar goed gaat... ;)[/quote] En zoals ik al vermoedde: The New Mutants is weer uitgesteld. :'D Naar 2 september ditmaal...."
'Tenet' krijgt eindelijk een echte releasedatum
"...[quote=Fan-fan]Waar is Unhinged?[/quote] [url=https://www.filmtotaal.nl/recensie/14531]Hier[/url]. ;)..."
Welke films draaien deze week nieuw in de bioscoop
"...[quote=RobzZ01]Ik zie ook helemaal niet in waarom Whedon deze "grap" erin heeft gestopt. Totaal niet nodig toch? Heel flauw.[/quote] Waarschijnlijk omdat de studio hem voor dergelijke 'opleuking' heeft ingehuurd. De DC-films stonden destijds bekend a......"
Gerucht: Gal Gadot weigerde geseksualiseerde Wonder Woman in 'Justice League' op te nemen
"...[quote=Overlord]...maar voor deze ga ik toch wachten tot hij op Disney+ staat.[/quote] Volgens het nieuwsbericht kun je dan lang wachten......"
Waarom 'The New Mutants' niet direct naar Disney+ of Hulu kan
"...[quote=Bilbo]Niet een korrel zout, maar een hele vrachtwagen. Deze eisen klinken als wat de ontevreden, huilende fans willen.[/quote] Hilarisch doorzichtig inderdaad. :'D Sowieso best curieus dat George Lucas nu als 'redder' van Star Wars wordt opgev......"
George Lucas weer de baas over 'Star Wars' bij Lucasfilm?

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.