Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...Wow, de twee meest overgewaardeerde Star Wars-personages in één film? Als dat geen heerlijk slaapfeestje wordt......"
Film met Darth Maul én Boba Fett mogelijk?
"...[quote=Ang3l]Heel soms is de deel 2 beter dan de deel 1. heel soms.[/quote] In het superheldengenre wel vaker dan heel soms...."
Tweede 'Suicide Squad' wordt echt vervolg op origineel
"...Sterker nog, aan het einde van The Spy Who Loved Me verscheen in beeld dat de volgende Bond-film For Your Eyes Only zou zijn, maar door het succes van Star Wars kregen we eerst Moonraker te verwerken......"
Hoe succesvol waren de 26 James Bond-films?
"...[quote=Wilskracht]Wie zal het morgen zijn? Daniel Radcliffe? Steven Seagal? Sean Connery?[/quote]<br> <a href="https://www.youtube.com/watch?v=AwzE2J7bo0c" target="_blank" rel="nofollow">Janelle Monae!</a>..."
Wordt Jon Hamm de nieuwe Batman?
"...[quote=John Wayne]Het verhaal van Thunderball had Ian Fleming geschreven met iemand anders en die behield zijn rechten, waardoor het mogelijk werd om een remake te maken van Thunderball. Dat werd Never Say Never Again.[/quote] Het was nog ietsje comp......"
Hoe succesvol waren de 26 James Bond-films?

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.