Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=GreenHornet]waarom nemen ze niet iemand in dienst om dit te controleren[/quote] Waarschijnlijk omdat men denkt dat J.K. Rowling weet waar ze mee bezig is. ..."
Fans eisen opheldering van J.K. Rowling na enorme fout in 'Fantastic Beasts 2'
"...Ja, dit was niet bepaald een gevalletje van [url=https://www.youtube.com/watch?v=VIepK6bpKuI]"Wow them in the end"[/url]... De eerste twee akten zijn al warrig en onsamenhangend genoeg, maar het einde was zo mogelijk een nog grotere afknapper. Volgen......"
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelw...
"...[quote=tjad1992]En volgens mij ''was'' Nicolas Flamel er niet alleen maar, hij deed ook nog wel wat...[/quote] Maar wat was dat dan?..."
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelw...
"...[quote=tjad1992]De film voelde totaal niet vol aan...[/quote] Klopt. De film bevat juist een enorme leegte.<br> [quote=tjad1992]Ik stoorde me totaal niet aan Nagini en Nicolas Flamel en vond het juist mooi hoe ze in de film verwerkt werden.[/quote]<......"
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelw...
"...Klinkt leuk, maar dit lijkt me een meer bonusdingetje voor op de dvd. Oh wacht, die koopt niemand meer......"
Eindelijk details rond PG13-versie 'Deadpool 2'!

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.