Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...Ik wil best geloven dat Steven Spielberg een zekere liefde koestert voor Guardians of the Galaxy. Maar hoger dan Lawrence of Arabia? Nee, dan ken je Spielberg niet. Ik onderschrijf dus Gunns vermoeden dat deze lijst niet echt is...."
Steven Spielberg onthult zijn favoriete superheldenfilm
"...[quote=Laurensmajin]Ik was afgelopen weekend een dvd overzicht aan het maken in Word[/quote] Tip: neem DVD Profiler. Kost een paar euro, maar dat is het volkomen waard...."
Filmcafé: Hoeveel DVD's heb je thuis in de kast staan?
"...Vervoegen doe je met werkwoorden, niet met een cast...."
Brad Pitt vervoegt sterrencast in 'Lost City of D'
"...Ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Op basis van eerdere verfilmingen heb ik namelijk niet het idee dat de eerste helft van dit verhaal zal resulteren in een uiterst enerverende film die ook de gemiddelde filmkijker kan boeien. Ik ben er sowies......"
Het geplande 'Dune'-tweeluik verfilmt het boek exact 50/50 volgens schrijver
"...[quote=Master Of Films]Dat is toch de doelgroep van Filmtotaal :-/[/quote] Dat ontken ik ook niet. Ik verklaar alleen waarom het hier zo'n buffet van misogynie is...."
'Indiana Jones 5' vindt eindelijk een nieuwe hoofdrolspeler!

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
6,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.