Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Novarellum]Ongetwijfeld, dat is de enige acteur waar hij nog niet mee samen heeft gewerkt.[/quote] Ja... en met George Clooney, Will Smith, Tom Hanks, Matt Damon, Joaquin Phoenix, James Franco, Ryan Gosling, Keanu Reeves, Chris Hemsworth, Russ......"
Tom Cruise én Dwayne Johnson binnenkort in één film?
"...[quote=Ang3l]Als de bioscopen ze weigeren/boycotten dan opent Disney wel een eigen bioscoopketen ;)[/quote] Er bestaat al zeventig jaar [url=https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_v._Paramount_Pictures,_Inc.]wetgeving[/url] om dat te voorkomen...."
Disney kan straks idiote eisen stellen aan bioscopen
"...[quote=Beau]@benjamin: Ik hoor nu al het woord "comic book movie fatigue" vallen :D[/quote] Ja, dat viel te verwachten, hè? De laatste Avengers haalde ook maar twee miljard binnen... ;)..."
The Rock flopt met 'Skyscraper'; nieuwe 'Hotel Transylvania' doet goede zaken
"...[quote=Kaj van Zoelen]...met Saoirse Ronan en Margot Robbie als twee historische Britse koninginnen.[/quote] Gespeeld door een Ierse en een Australische. En ik maar denken dat er geen gebrek was aan Britse actrices......"
Strijd om de troon in trailer en posters 'Mary Queen of Scots'
"...En nu maar afwachten of het tweede deel hier wel wordt uitgebracht......"
Iedereen officieel terug voor 'Zombieland 2'!

laatste ratings

5,5
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.