Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...Dus vier van de vijf centraal staande Jedi-helden zijn vrouwelijk? Haha, mooi om te zien dat ze daar bij Lucasfilm nog steeds zero fucks geven om de achterhaalde ideeën van zogenaamde fans. :D..."
Alles wat we weten over 'Star Wars: The High Republic'
"...Ik vrees dat de term 'succesvolste' niet helemaal correct is. Deze films hebben allemaal weliswaar een aardige som geld opgebracht, maar dat staat lang niet altijd in verhouding tot de productiekosten. De omzet van Dolittle is bijvoorbeeld nauwelijks......"
De 10 succesvolste bioscoopfilms in 2020 (tot nu toe)
"...[quote=Rich Art]Hier in NL zie ik vooral de films van begin het jaar weer terugkeren. En vooral Europese titels naar alle waarschijnlijkheid.[/quote] Precies. Het bericht lijkt te impliceren dat hier totaal niets nieuws uitkomt in de zomermaanden, ma......"
Tot wanneer verschijnen er geen nieuwe bioscoopfilms?
"...[quote=ridjieddo]Rentree in een lege Hollywood, veel plezier. Hier zit ik niet op te wachten, welke terugkerende regisseur komt met echte goede films? Spielberg, Scott, Cameron...?[/quote] George Miller...."
Paul Verhoeven (81) wil terug naar Hollywood om nog één laatste actieknaller te maken
"...[quote=Mothercopper]Wij van Ondernemend Nederland hebben een brandbrief naar de tweede kamer gestuurd met het verzoek om de economie zo spoedig mogelijk gereguleerd op te starten. De economische reden om met name de zwakkere ouderen in leven te houde......"
Balen: Bioscopen nog langer dicht in strijd tegen het coronavirus!

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,5
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.