Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Artificialis]Mark Wahlberg heeft al zoveel vrouwen gehad, dat kan niet anders dan een keer zijn misgegaan.[/quote] En ik maar denken dat hij al sinds 2001 een relatie heeft met dezelfde vrouw... Silly me...."
Mark Wahlberg doneert na ophef $1.5 miljoen salaris aan #TimesUp
"...Ironisch genoeg waren die heropnamen juist bedoeld om gedoe over deze film te voorkomen... Overigens wil ik Mark Wahlberg best het voordeel van de twijfel gunnen dat hij zich niet bewust was van het enorme salarisverschil: de kans dat hij en Michelle......"
Mark Wahlberg doneert na ophef $1.5 miljoen salaris aan #TimesUp
"...Ik denk dat de kans aannemelijker is dat de film er uiteindelijk helemaal niet komt. Sony heeft er een handje van gedoemde projecten op te starten om daar na maanden aan voorbereiding ineens de stekker uit te trekken...."
Productiestart 'Spider-Man: Homecoming 2' en 'Silver and Black' bekend
"...Klopt. En volgens mij ook allebei van Disney...."
Ridley Scott maakt mogelijk Disney-film
"...[quote=Master Of Films]Enfin de haters van deze film kunnen met dit soort artikelen alleen maar hun eigen bevestiging krijgen zodat ze nog meer propageren dat deze episode shit is.[/quote] Ja, grappig hoe dat gaat. Wanneer de [i]Transformers[/i]-film......"
'Star Wars: The Last Jedi' beleeft matig Chinees debuut

laatste ratings

5,5
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,1
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.