Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Serenity beste sf film ooit gemaakt? Sarcasme ofzo?[/quote] Serenity is in een [url=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/8884]poll[/url] over de beste scifi-films ooit als winnaar uit de bus gekomen. Ik vermoed dat die uitslag vooral......"
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...[quote=FilmTotaalVerbeteren]Disclaimer: Dit bericht is geen kritiek op de auteur van dit artikel.[/quote] Mag best, hoor. Deze film heeft geen enkele connectie met X-Men, maar toch wordt in de titel een cross-over gesuggereerd. Pure clickbait. [quot......"
Blu-ray review X-Men / YA-cross-over 'The Darkest Minds'
"...[quote=Frietgezicht]-Beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden- Net als veel van die andere eisen leken ze eerder niet nodig :P[/quote] Wees eens eerlijk: wanneer heb je voor het laatst op deze website een recensie (en nee, niet een nieuwsberich......"
FilmTotaal zoekt extra recensenten
"...[quote=Master Of Films]a ja, dat "oudbollige" definitie waar A Star is Born 1957 toevallig wel weer aan voldoet. Nou heeft A Star Is Born 2018 ook wel muzikale intermezzo's die plot voortdrijven het zij op een andere manier. Dansen doet Lady Gaga ook......"
Winnaars Golden Globes 2019
"...[quote=Maac]^Precies. Ieder z’n ding natuurlijk, maar geen enkel artikel hoeft mij ervan te overtuigen dat dit weer een fantastische film wordt.[/quote] Oké... maar je weet dat dit een nieuwsbericht is, toch? Nieuwsberichten zijn er om te informeren,......"
Harkonnen-leider voor 'Dune' gevonden!

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,2
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,6
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.