Thiver Avatar

Thiver

Laatste reviews

Ironclad: Battle for Blood(2014)

"...Moeilijk voor te stellen dat deze film is gemaakt door de regisseur van de eerste . Waar die film zijn banale opzet wist te verbloemen met een sterke..."

De eetclub(2010)

"...Ik heb ooit wel eens gehoord dat NASA de film laat zien tijdens de training van nieuwe wetenschappers en ze dan de opdracht geeft zoveel mogelijk..."

Transformers: Revenge of the Fallen(2009)

"...Grappig: toen mijn vriend ik na tweeënhalf uur lamgeslagen de bioscoop verlieten, merkte hij bij het naar huis fietsen op dat het in ieder geval met..."

Ripley's Game(2002)

"...Ik heb deze film niet gezien, maar voor zover ik weet is het wel een soort van vervolg. Het verhaal gaat over dezelfde persoon, al is hij de nodige..."

The Lord of the Rings(1978)

"...Kijk, je kunt van Peter Jacksons versie zeggen wat je wil... maar je kunt moeilijk ontkennen dat hij een visie had, dat hij interessante en..."

Laatste reacties

"...[quote=Tarkus]En ook nog, waarom men anno 2015 nog een film maakt in 4:3 formaat is me ook een compleet raadsel !![/quote] De film is gefilmd in 1.37:1. Dat is iets anders dan 4:3. [img]http://img.tfd.com/cde/ASPECTRA.GIF[/img] Dit beeldformaa......"
Son of Saul
"...[quote=Glennekeeeee]...en zijn het replica's van vorige Bondgirls.[/quote] Halle Berry's personage is inderdaad een blauwdruk van Michelle Yeohs Bondgirl in [i]Tomorrow Never Dies[/i], maar met wie zou je Miranda Frost kunnen vergelijken? [quote=......"
Die Another Day
"...[quote=Tarkus]...met een goede Jason Patrick (Terminator) als de schurk.[/quote] Je haalt de laatste tijd steeds meer zaken door elkaar: Jason Patric (zonder k) is iemand anders dan Robert Patrick...."
S.W.A.T.: Firefight
"...Deze film is niet Russisch maar Tsjechisch en van geweld is hier geen sprake. Het lijkt erop dat je [url=http://www.imdb.com/title/tt2093100/]deze film[/url] bedoelt...."
Dom
"...[quote=Spijker2]Sam Rockwell :-) Reden genoeg om deze te gaan kijken![/quote] Sterker nog: Sam Rockwell is de enige reden om deze film te bekijken. ;)..."
The Way Way Back

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
4,3
Stonewall (2015)
Stonewall (2015)
7,7
Duel (1971)
Duel (1971)

watchlist

Thiver heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.