Thiver Avatar

Thiver

reacties

  • [quote=Tarkus]En ook nog, waarom men anno 2015 nog een film maakt in 4:3 formaat is me ook een compleet raadsel !![/quote] De film is gefilmd in 1.37:1. Dat is iets anders dan 4:3. [img]http://img.tfd.com/cde/ASPECTRA.GIF[/img] Dit beeldformaat is gehanteerd voor een claustrofobisch effect bij de kijker. Neemt niet weg dat ik het een nogal gemakzuchtig trucje vind. Er zijn cinematischere methoden om dergelijke doelen te bereiken dan dit soort gehannes met beeldformaten.

    als reactie op de film Son of Saul

  • [quote=Glennekeeeee]...en zijn het replica's van vorige Bondgirls.[/quote] Halle Berry's personage is inderdaad een blauwdruk van Michelle Yeohs Bondgirl in [i]Tomorrow Never Dies[/i], maar met wie zou je Miranda Frost kunnen vergelijken? [quote=Glennekeeeee]Edit: en ongetwijfeld éen van de lelijkste intro's van de reeks. Zowel muziek als de beelden waren echt slecht met de saaie standaard lettertypes als hoogtepunt[/quote] Ik neem aan dat je 'dieptepunt' bedoelt? Het nummer is inderdaad waardeloos, maar ergens toch wel toepasselijk: tijdens deze scène worden zowel Bond als de kijker gemarteld. :D

    als reactie op de film Die Another Day

  • [quote=Tarkus]...met een goede Jason Patrick (Terminator) als de schurk.[/quote] Je haalt de laatste tijd steeds meer zaken door elkaar: Jason Patric (zonder k) is iemand anders dan Robert Patrick.

    als reactie op de film S.W.A.T.: Firefight

  • Deze film is niet Russisch maar Tsjechisch en van geweld is hier geen sprake. Het lijkt erop dat je [url=http://www.imdb.com/title/tt2093100/]deze film[/url] bedoelt.

    als reactie op de film Dom

  • [quote=Spijker2]Sam Rockwell :-) Reden genoeg om deze te gaan kijken![/quote] Sterker nog: Sam Rockwell is de enige reden om deze film te bekijken. ;)

    als reactie op de film The Way Way Back

  • [quote=Frietgezicht]Het verhaal is prima(nee,is geen Nolan-film maar voor een popcorn niks op aan te merken)[/quote] Het verhaal van deze film is nochtans een stuk evenwichtiger dan dat van Christopher Nolans laatste film, hoor. :P

    als reactie op de film The Rock

  • [quote=Tarkus]Een van de betere films met deze cast[/quote] Zijn er meerdere dan? :?

    als reactie op de film Four Brothers

  • [quote=Bane1]Van J. Roberts was pas echt geweldig tegen de einde van de film.[/quote] Vond je? Ik was al volledig om vanaf [spoiler]"You don't get it, do you? You don't get it! I am running things now!"[/spoiler]

    als reactie op de film August: Osage County

  • [quote=benjamin]Er is blijkbaar veel gesneuveld tijdens de montage wat maakt dat de villain te weinig ontwikkeld werd, bizar aangezien hij echt kort is voor een comicbookmovie.[/quote] Een hedendaagse comicbookfilm welteverstaan. Tien jaar geleden was twee uur toch echt wel het maximum voor dit soort films (een uitzondering als de eerste [i]Superman[/i] daargelaten). Neemt inderdaad niet weg dat deze film best een kwartiertje langer had mogen duren als dat meer ruimte had geboden aan de schurk en zijn motivaties. Vooral omdat ze nu een goede acteur als Christopher Eccleston hebben verspild.

    als reactie op de film Thor: The Dark World

  • [quote=Screambird]Tja, een remake van een remake....[/quote] Prequel! :O

    als reactie op de film The Thing

  • [quote=thefanwithnoname]Jep, en toen eiste Steven Spielberg (die joods is) dat Michael Bay haar ontsloeg.[/quote] Ik geloof niet dat het met Spielbergs joods zijn te maken had, noch dat hij het eiste. Wat ik heb begrepen is dat Spielberg suggereerde Megan Fox te ontslaan omdat haar uitlatingen over Michael Bay in de media zijn autoriteit op de set zou ondergraven.

    als reactie op de film Transformers: Dark of the Moon

  • [quote=B@chelor]Wat leuk; Edward Norton, Nathan Filion en Don Cheadle doen ook mee.[/quote] Ehm... nee. :P

    als reactie op de film The Avengers

  • Die synopsis is inderdaad niet zo lastig: die hebben we al twee keer eerder gezien. :D

    als reactie op de film The Loft

  • [quote=jaime91]Dat wist ik ook niet, omdat dat helaas ook niet verteld wordt in The Hobbit alleen in de Fellowship wordt Gimli door Elrond ( Hugo Weaving) aangesproken als Gimli son of Gloin helemaal in het begin als de fellowship gevormd wordt.[/quote] Sterker nog: een van de dwergen naast hem is niemand minder dan Glóin in hoogsteigen persoon.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • [img]http://i96.photobucket.com/albums/l166/RattleheadX/Funny%20Stuff/UltimateFacepalm.jpg[/img]

    als reactie op de film Aliens

  • Inderdaad. CGI staat voor 'computer generated imagery' en daarvan is hier geen sprake: het is allemaal handwerk. CGI is geen synoniem voor visuele effecten, maar refereert simpelweg naar alles wat met behulp van computertechniek is geanimeerd.

    als reactie op de film Aliens

  • [quote=Bilbo]Ook de soundtrack (en dan bedoel ik hier niet de gezongen liedjes) klinkt alsof het zo uit een klassieke spaghetti-western kan komen...[/quote] Misschien omdat dat ook precies het geval is? ;)

    als reactie op de film Django Unchained

  • [quote=B0ris]Heb het einde nooit begrepen O+[/quote] Misschien heb je [url=http://movies.stackexchange.com/questions/1630/meaning-of-last-sequences-of-apocalypse-now]hier[/url] iets aan.

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • [quote=Bilbo]In Tolkiens werk werd Azog inderdaad onthoofd door Dáin Ironfoot, waarna zijn hoofd op een staak is gestoken.[/quote] Dat kan trouwens nog steeds gebeuren (zij het een flink aantal jaar later dan in Tolkiens werk), aangezien Dáin eveneens in deze trilogie zijn opwachting zal maken. Overigens komt Azogs zoon Bolg ook nog langs. Benieuwd hoe ze die erin gaan verwerken.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • [quote=Bilbo]Dat is een toevoeging die is gedaan met inspiratie uit o.a. Nagelaten Vertellingen.[/quote] Wel, eerlijk is eerlijk: in Tolkiens werk stierf Azog gewoon in de Slag om Azanulbizar. Van een vete met Thorin was nooit sprake. Maar ik ben het met je eens dat dit een aardige toevoeging is die Thorin wat meer diepgang geeft. Helaas komt de verhaallijn vooralsnog niet helemaal lekker uit de verf, maar dat zou met de volgende twee delen best eens kunnen veranderen.

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • [quote=Frietgezicht][spoiler]Was vetter geweest als die 'No,i had to return some video tapes'[/spoiler][/quote] Daarvoor hadden we de film door Joss Whedon moeten laten schrijven. :)

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=BobbyBoelhouwer]Even een vraagje: Ik ben compleet nieuw op het gebied van James Bond, en het heeft mijn aandacht wel getrokken. Is het echt essentieel dat je alle Bond-films ervoor hebt gezien, of valt dat wel mee (heb enkel Dr. No gezien laatst, en ik vind deze er vrij goed uitzien, een bioscoopbezoekje waard misschien..) ?[/quote] Niet essentieel, want de Bond-films staan allemaal redelijk op zichzelf. Maar voor enige emotionele betrokkenheid in een van de belangrijkste plotlijnen, zou ik een kijkbeurt van de vorige twee Bond-films met Daniel Craig toch wel adviseren.

    als reactie op de film Skyfall

  • [quote=Frietgezicht]Wel grappig dat ik deze film zit te kijken en opeens Caesar en Marcus Antonius uit de serie Rome weer samen komen aangelopen haha.[/quote] En als je goed oplet zie je ook nog even Caesars slaaf Posca en kun je het stemgeluid van Atia horen. :)

    als reactie op de film John Carter

  • [quote=Soufian]Ik kan [b]nauwelijks niet[/b] wachten.[/quote] Dus eigenlijk kun je er wel gewoon op wachten? :P

    als reactie op de film Jurassic World

  • [quote=meneeraart]Het is nog al irritant, bij de helft van de film wordt hij zwart wit het is nog al irritant! ieder geval is het een leuke film. nadeel dat zwart wit hoeft NIET ![/quote] Helemaal mee eens. Ik vermoed dat dit tot doel had de donkerste periode van Max te visualiseren, maar het is niet alsof de film later extra kleurrijk wordt of weer terug naar zwart-wit gaat zodra het plot weer wat duistere trekjes vertoont. Ik zou er geen enkel bezwaar tegen hebben als hier voor de dvd-uitgave vanaf gestapt wordt en de film gewoon in zijn geheel in kleur is. Het toepassen van dit trucjes vereist een stuk meer subtiliteit en voor deze film leidt het veel meer af dan dat het iets toevoegt.

    als reactie op de film Doodslag

  • [quote=Batman4]De schat van Scharlaken Rakam? Geen 7 Kristallen bollen?[/quote] IMDb heeft het wel over [i]Prisoners of the Sun[/i]...

    als reactie op de film The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun

  • [quote=Limbootje]Prachtige opnames, goed acteerwerk en een heel goed verhaal, meer heb je toch niet nodig toch?:)[/quote] Boeiende personages misschien? Op dat gebied stelde de film me toch wat teleur.

    als reactie op de film The Way Back

  • [quote=Annefleur]Leuke film??[/quote] Mwoah... :O

    als reactie op de film The Nanny Diaries

  • [quote=gg_kelly]Ik had zoveel hoop bij deze film, en het bleek een grote teleurstelling te zijn! De trailers allemaal leuk en grappig, maar dat was de film ook. zonde! 6/10[/quote] Maar toch nog een voldoende? :}

    als reactie op de film Knight and Day

  • [quote=Havoc]Denk eens na over hoe saai elke Sci Fi zou zijn als er geen geluid in de ruimte zou zijn. Spacebattles zonder geluid? Bah[/quote] [i]Serenity[/i] kwam ermee weg.

    als reactie op de film Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

  • [quote=11qqaazz]Vond de hoofdpersoon totaal niet simpatiek.[/quote] Wie is in deze film eigenlijk de hoofdpersoon?

    als reactie op de film The New World

  • Er is een aardig [url=http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/07/guillermo-del-toro-hobbit-peter-jackson-at-mountains-madness.html]interview[/url] verschenen waarin Guillermo Del Toro tekst en uitleg geeft over zijn vertrek uit dit project. Hoe ik het lees was er toch wel enige wrijving tussen hem en Peter Jackson...

    als reactie op de film The Hobbit: An Unexpected Journey

  • [quote=jiwan]maar wie gaat the joker spelen in teh dark kngight2 ???? antwoord graag...[/quote] Niemand. The Joker zit niet in de volgende film.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=benjamin][spoiler]Volgens mij droomt hij, maar kan het hem niet schelen, omdat hij eindelijk zijn kinderen terugziet. [/spoiler][/quote] Dat zou een complete tenietdoening zijn van de emotionele climax aangezien [spoiler]we daarin zien hoe Cobb bij de finale confrontatie met zijn vrouw ervoor kiest niet langer vast te klampen aan herinneringen die geen recht doen aan de werkelijkheid, maar besluit (letterlijk en figuurlijk) terug te keren naar de realiteit. Denkbeeldige kinderen passen niet in dat herwonnen inzicht.[/spoiler]

    als reactie op de film Inception

  • [quote=Aston]Alleen, waarom zijn er nu al foto's van het einde van Part 2 beschikbaar. Zijn ze al helemaal klaar met het filmen van Part 2 of rommelen ze wat in de volgorde?:?[/quote] Films die in chronologische volgorde worden opgenomen zijn uiterst zeldzaam. Dat die foto's zijn vrijgegeven begrijp ik echter niet, want voor de niet-lezers is dit een stevige spoiler.

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1