Reviews (4)

MovieMazzter

Avatar

Film die uiterst voorspelbaar is en daarmee veel van de potentiele kracht verliest. Dat staat los van het feit dat de film lekker wegkijkt en de cast het prima doet. Verfrissend om Chan eens in een wat serieuzere rol te zien. Smith is als karate kid niet echt geloofwaardig want hij is wel erg van het type scharminkel (en blijft dat ook ondanks de zogenaamde trainingen), maar het acteren gaat hem wel weer goed af. Leuke film maar niet meer dan dat. Ik heb niks vernieuwends gezien en verrassingen bleven uit. 6.5/10

Tarkus

Avatar

Dit is een film die ik nooit gekocht zou hebben, maar heb hem dus gewonnen en dan ook bekeken.
En hij valt me zeer goed mee, leuk verhaal een beetje saai in het begin maar het laatste anderhalf uur maakt veel goed.
Prima rol van Jackie Chan, dit keer eens een niet komische rol, en natuurlijk Jaden Smith, die zijn barst van het talent, maar dat heeft hij natuurlijk niet van vreemden.
Kortom: een leuke film zowel voor jong als oud, die wellicht iets korter had gekund, maar zoals reeds gezegd, het laatste anderhalf uur is zo voorbij vanwege de actie tussen Chan en Smith.

puckb96

Avatar

Ik heb hem deze week midden in de nacht zitten kijken! h*ly sh*t. Laten we niet gaan dansen rondom deze toppic, het was geweldig! En ik weet dat ik het G-woord voor veel dingen zeg, maar het was echt echt echt echt echt ECHT geweldig!

En natuurlijk waar jullie mij het eerst over willen horen praten is Jaden Smith als Dre Parker. Ik weet niet of ik het jullie hoef te vertellen dat Jaden Smith geweldig was als Parker, maar dat doe ik toch. Jaden Smith was absoluut geweldig als Dre Parker. Hij is letterlijk gewoon Dre geworden. Elke traan die over zijn wangen ging, elke vechtkunst die hij bevocht en elke quote die hij maakte... het was zowel emotioneel als fantastisch! En fantastisch is niet het goede woord om te beschrijven want dat woord bestaat namelijk gewoon niet. Ik kan gewoon niet vertellen hoe goed hij was, want je zal hetzelf moeten ervaren.

Dus heb je The Karate Kid nog niet gezien en je weet niet of je hem zeker wil kijken dan zal ik zeker gewoon zeggen ga hem kijken. En ook Jackie Chan speelde fantastisch. Ik weet niet maar dit is al zijn hoeveelste film als kung fu master, maar ja dat is zijn goede acteerkant. Maar laten we nu even naar de andere personages kijken: Taraij P. Henson was geweldig als Sherry Parker, Wenwen Han was geweldig als Meiying, Zhenwei Wang was geweldig als Cheng en Rongguang Yu was natuurlijk ook geweldig als Master Li. Ik was ook verrasd over hoe het verhaal was, want het verhaal was briljant. De film vond ik gewoon realistisch en mooi.

Oke de speelduur van de film vond ik wel iets te lang. 2 uur en 50 minuten vond ik iets te lang, maar dat kan ook zijn omdat ik hem midden in de nacht heb gekeken en de tijden zijn dan een groot verschil.

Nu is het tijd om over de spoilers te praten van de film dus als je de film niet gezien hebt en hem nog gaat kijken dan lees nu niet verder, asjeblieft want als verder leest is de hele film verpest!!! DUS NIET VERDER LEZEN!!!

oké het eerste is nog een keer Dre Parker: zijn quotes, vooral op het begin, waren hilarisch. Hij maakte veel grappen. Ik had op het einde alleen nog een zeer harde actie van die kungu leraar verwacht, omdat zijn kungu leerlingen zich overgaven.

Maar zoals ik al talloze malen heb verteld is dit een fantastische movie. Ik ben benieuwd wat jullie van de film vonden. Laat me vooral weten wat je vond van Jackie Chan en Jaden Smith. n

Dus ja! The Karate Kid? GEWELDIG! Smiley face

Mod-edit: spoilertags toegevoegd.

DVD-maniac

Avatar

Het is misschien wat te voorbarig om deze film te beoordelen aangezien ik de film zelf (nog) niet heb gezien. Maar alleen al de rol van Karate Kid gespeeld door de zoon van Will Smith, Jaden Smith, zegt me al genoeg. Sowieso vind ik hem totaal niet het type voor de Karate Kid zoals we die kennen uit, ik meen 1985, gespeeld door Ralph Macchio. Jaden Smith heeft iets voorspelbaars in deze rol wat hem in mijn ogen niet geschikt maakt als Karate Kid.
Maar zoals gezegd, moet de film zelf nog helemaal zien om echt een goed oordeel erover te kunnen geven.