Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen (2009)

They killed his family. Now justice is his vengeance. (UK Quad)

Reviews (3)

RyanD

Avatar

Ik word altijd nerveus van het acteerwerk van Gerard Butler maar als gefrustreerde vergeldenaar in Law abiding citizen vind ik hem erg sterk. Jamie Fox speelt niet zijn beste acteren maar voor deze film ruim voldoende.
De film is in de overal wel goed. Kop sterk, midden sterk. Echter is het einde wel wat afgeraffeld (de badguy moest blijkbaar hoe dan ook dood). Terwijl ik liever had gezien dat zowel goed als slecht ermee wegkomen. De film gaat eigenlijk ook over 'goed' dat hypocriet handelt binnen het rechtsysteem. Voor de film zou dat meer fair geweest zijn.

Tarkus

Avatar

De laatste film die ik zag met Gerard Butler 'Gamer' was zo'n tegenvaller voor me, dat ik lang heb getwijfeld of ik deze film wel zou aankopen.
Doordat Jamie Foxx hier ook mee speelt heb ik toch de aankoop gedaan, en daar ben ik zeer blij om.
Want dit is een supergoede film, de dragende rol is hoofdzakelijk voor Foxx, maar ook Butler doet aardig zijn duit in het zakje, het is zijn allerbeste rol die ik tot nu toe heb gezien.
Maar wat een spannende film is dit zeg.. van begin tot einde zit je op het tipje van je stoel, een grandioos scenario heeft deze prent.
Naast de beide hoofdrolspelers zitten er nog wel enkele grote namen in deze film, die het allemaal uitstekend doen.
Voor mij is dit een van de beste filmen die ik in maanden heb gezien, en als Butler op dit elan voort doet wil ik wel nog meer filmen met hem zien.
Hoef ik het nog te zeggen.. topper deze prent !!!
En bovendien nog eens een prachtige soundtrack.. het kan niet stuk !!

rich en san

Avatar

SUPER GAVE FILM.

Begint echt heftig en gaat zo de hele film door,is zeer goed over nagedacht en zeker geen moment echt voorspelbaar,sommige vinden het einde slap of wat afgezagigd maar ik vind dit juist de climax van de film,ik geef hem daarom ook echt een dikke 8,zeer goed geacteerd en een waanzinnig spannend en slim in elkaar gezet verhaal.

Voor de gene die van een goede thriller/aktie houd beslist kijken !!!