rich en san Avatar

rich en san

Laatste reviews

Law Abiding Citizen(2009)

"...SUPER GAVE FILM. Begint echt heftig en gaat zo de hele film door,is zeer goed over nagedacht en zeker geen moment echt voorspelbaar,sommige vinden..."

The Blind Side(2009)

"...Deze film is echt super goed geacteerd en gespeeld,sandra bullock staat hier echt te schitteren in een voor haar in de wieg weggelegde rol,de andere..."

Laatste reacties

"...DIT IS GEWOON EEN HELE LEIPE FILM,KRIJG VAN MIJ NIET EENS EEN HONDERSTE DEEL VAN EEN STER,SUPER SLECHT GEACTEERD,JE KAN WEL ZIEN DAT HIER EEN NEDERLANDS TINTJE AAN ZIT. VERSPIL JE TIJD NIET AAN DEZE FILM WANT DAT IS ECHT WAT JE DOET!!,IK HEB NA 15......"
The Human Centipede (First Sequence)
"...[quote=marcjeb]Lol die foto hierboven... wie is die grijze vent voorin ?:P BTW. het personage FAce komt totaal niet in ze recht... hij heeft een baard hier.. gebruikt wapens ?... Gewoon een simpele aktiefilm[/quote] face gebruikt in de oude......"
The A-Team
"...Ik ben 39 en was vroeger een super grote fan van het A-team,dat geld nu nog steeds,ik heb de hele serie op een toffe dvd box staan (27 dvd's zitten in het A-team busje 4500 uur film),ik kijk nu nog steeds op RTL7 naar de serie.Nu heb ik dan eindelijk......"
The A-Team

laatste ratings

watchlist

rich en san heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.