The Muppets

The Muppets (2011)

Muppet domination

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Er was behoorlijk veel ophef over de nieuwe Muppets film in 2011 en her leek wel of het gehele land ervan in de ban was, maar is de film eigenlijk wel goed?
We hebben al een soort gelijke film gehad met de Muppets, maar deze film is vanuit het perspectief van Walter wat gelijk de hele film al verandert.
De liedjes in de film zijn wel leuk en geestig en hebben me totaal niet geërgerd, maar een groot minpunt aan de film was de liefdesrelatie tussen Jason Segal en Amy Adams terwijl de film zich gewoon 100% op de Muppets zou moeten focussen.

7,0 / 10

Moviespecialist

Avatar

Toen ik naar The Muppets ging toen hij net uit was in de bioscoop dacht ik bij me zelf dat dit echt een topper zou worden!
Na de film wist ik wel jammer genoeg beter...
De film is voor kinderen en volwassen ( met droge humor) wel leuk, maar voor mij niet echt.
Ik was vroeger altijd wel fan van de Muppets, maar de film viel gewoon niet echt in de smaak bij mij.
Ik vind het verhaal nog wel grappig en leuk uitgedacht, maar er zijn gewoon te veel minpunten is de film.
Ik vind het bijvoorbeeld in de film erg storend dat erg steeds opnieuw en opnieuw steeds weer gezongen moet worden, dat het verliefde stelletje steeds weer en weer steeds luidrustiger terug komen en dat de twee opaatjes te weinig te zien zijn, erg jammer...
Ik heb niet echt hoge verwachtingen voor deel 2 en ik ga der dan ook volgend jaar niet heen.

6.0/10

Banned

Avatar

Zeer amusante familiefilm! De muziek is top en de zelfkritiek is gewoon geweldig en zorgt ervoor dat de film zichzelf niet serieus neemt. En gelukkig maar... anders had dit enkel leuk geweest voor de kleinsten. Maar door de overvloed aan cameo's (met Jim Parson als hoogtepunt) staat er elke seconde ene glimlach op je gezicht. Zelfs de droge moppen worden grappig. Hoe ze erin slagen om een film te maken met een hoop sprekende poppen die iedereen grappig kan vinden?... ik zou het niet weten, ook al zijn zijn die poppen al jaren iconen.