127 Hours (2010)

Every Second Counts

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Sterk verhaal, waar gebeurd bovendien, dat in een zeer goede film is gegoten.
Aanvankelijk dacht ik dat dit een saaie prent zou worden, vermits je maar met één personage te maken krijgt, maar de situatie wordt zo goed in beeld gebracht dat je geboeid blijft kijken.
Dat is natuurlijk ook te danken aan de prachtige vertolking van James Franco.
Het einde van de film, wanneer hij zichzelf bevrijd, is niet echt voor gevoelige zielen, U bent gewaarschuwd.
Rest me nog te vertellen dat deze film ook een zeer mooie soundtrack heeft, alleen al daarvoor zou je hem moeten bekijken.

Banned

Avatar

Franco blijft een blockbuster acteur en ook hier weer kan hij niet overtuigen en irriteerd hij enorm net als deze oscar geile film van Danny Boyle die soms goeie films brengt en soms draken. Deze speelt er tussen in. Maar het veel te voorspelbare verhaal rust op stereotype personages en de afschuwelijke muziek van die slumdog gast helpt ook al niet te veel... jammer dat mensen weer in dit soort films zullen lopen en ze dan ook goed vinden...

inimini

Avatar

Avonturier toont in 127 uren alle scala van menselijke emoties en gevoelens in een natuurtrap. Thema's: overlevingsdrang, contrasten massa versus 1 man lost in nature, bijna-dood ervaring, relatie en jeugd. Soms snelle montage+ bijpassende muziek die doet denken aan Slumdog Millionaire. Boyle is ook de maker van S.M. Voorspreker kan melden dat alleen de regisseur Danny Boyle en acteur James Franco bij de in een veilig kluis zittende video mochten komen, om een zo natuurgetrouw mogelijke film te kunnen maken. Met een vette moraal aan het eind. Is een Must-See.