inimini Avatar

inimini

Laatste reviews

Inside Job(2010)

"...Hoe 1% vd mensheid uit hebzucht met financiele luchtbelmodellen de gewone man van hun baan/spaargeld/huis aftroggelt om elk jaar vette bonussen te..."

Persepolis(2007)

"...Kort modern Iraans geschiedenis en wat oorlog en fundamentalistisch islam met de gewone mens en zijn vrijheid doet, in het bijzonder voor een jong..."

The American(2010)

"...Hitman wilt eenzaam bestaan verruilen voor liefde. Kan dit? Laat zijn wereld en hijzelf het toe? Ode aan spaghetti westerns, grootse landschappen met..."

127 Hours(2010)

"...Avonturier toont in 127 uren alle scala van menselijke emoties en gevoelens in een natuurtrap. Thema's: overlevingsdrang, contrasten massa versus 1..."

Laatste reacties

"...Een experiment over de jonge volwassenen die tijdens de studie voornamelijk hun hoofd bij hun ontplooiende en ontdekkende sexualiteit hebben welk eindigt in vele bedavonturen in allerlei mogelijke variaties met mystery-mixen naar voordoo, hekserij en......"
Kaboom
"...Een Engels plattelandse klucht over kleine saaie dorpen waar men graag een mening heeft gevormd over de ander. Totdat een lelijk eendje als witte zwaan terugkeert naar het dorp en elk man's hoofd op hol brengt wat eindigt in vele (en geen) bedavontur......"
Tamara Drewe
"...Groffe humor ala the hangover. Een geforceerde autorit met vele blauwe plekken met ergens diep onderin een warm hart = leuk voor 1x...."
Due Date
"...Het is best goed om af en toe je zwarte kanten te verkennen, maar dit lief-maagde-lijk wit zwaantje moet wel erg ver gaan om de zwarte zwaan te worden om haar belangrijkste rol en de totale perfectie te bereiken = super. Thema's: jezelf laten gaan, l......"
Black Swan
"...Docum = de aarde, vrije natuur, religies, gewoonten en rituelen, stadsmassa en menselijke mierenhoop, het heelal. Geen tekst, de beelden samen met geluid en begeleidende muziek vertellen het verhaal. Kritiek op de robot-achtige opgepropte mensenmassa......"
Baraka

laatste ratings

6,0
Kaboom (2010)
Kaboom (2010)
6,1
Tamara Drewe (2010)
Tamara Drewe (2010)
8,1
Inside Job (2010)
Inside Job (2010)
5,9
Due Date (2010)
Due Date (2010)

watchlist

inimini heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.