Paranormal Activity 2

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Ik vond dit een erg goed vervolg op het eerste deel! Ontzettend spannend en het einde is echt spectaculair goed. Er zitten behoorlijk wat enge momenten in en als fan van deze reeks ben ik absoluut niet teleurgesteld. Je moet er denk ik wel een beetje van houden, en je moet de film ook even de tijd geven om op gang te komen. Maar als hij eenmaal los gaat dan gaat ie goed los. Dus als je genoten hebt van deel 1 dan is deel 2 absoluut geen straf om te gaan bekijken.

baas

Avatar

Het vervolg op een van de engste films ooit, dat zat er natuurlijk aan te komen na het kassucces van deel 1. de trailer gaf al de indruk dat dit niet veel voor ging stellen en slechts een film is om weer wat extra centjes te verdienen.
en niets is minder waar, een waardeloze film. het is natuurlijk ook niet makkelijk om meer toe te voegen aan het eerste deel, maar er zit totaal niks nieuws in. steeds dezelfde grapjes, een hoop geschreeuw en weer een zwak einde.
als je weer een enge film verwacht sla deze dan maar over.
meer kan ik er niet over kwijt.
3/10

Steve-O

Avatar

Dit vond ik geen slecht vervolg!!! Integendeel...
Maarja, van de eerste verwachtte ik wel wat, en ik kreeg hier en daar best een onbehagelijk gevoel. Toen ik teaser van deel 2 zag, zag ik het niet zo zitten... Maar ik ben 'm gaan kijken en er gebeurd wel wat:E
In deel 1 was alles natuurlijk nieuw dus wist je richting eind soms niet echt wat er nu weer ging gebeuren zoals je bed uitgesleurd worden..... En dat was wel te verwachten in dit deel maar toch, er zaten nieuwe dingen in;)
Deel 1 speelde zich zowat tegelijkertijd met deel 2 af, zat leuk in elkaar!:E

Een goed vervolg op het eerste deel, ik ben benieuwd naar PA3:9