This Means War

This Means War (2012)

It's SPY against SPY.

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

benjamin "Tom Hardy zullen we nog in veel films zien, maar volgens een bericht vandaag verschenen zullen daar weinig romcoms bij zitten. Dit is een gevolg van de slechte ervaringen die de topacteur had bij het opnemen van deze prent, waar ik weinig over kan zeggen - helaas deed het mij ook terugdenken aan de slechte ervaringen die ik had bij het bekijken van het onding.

Dat ligt niet zo zeer aan Hardy, die duidelijk het beste is wat deze prent te bieden heeft ondanks een miscasting. Hardy speelt samen met Pine een koppel agenten die toevallig verliefd worden op dezelfde vrouw en daarna een strijd aangaan om haar hand daarbij gebruik makend van een hele hoop gadgets. Het zou grappig moeten zijn, maar eigenlijk wordt het vooral bijzonder creepy en stalkerig en daarnaast gewoon helemaal niet zo leuk. Het is zonde dat beide heren uiteindelijk afgeschilderd worden als vreselijke individuen waarbij geen van de twee de hand van de dame waard is - vooral Pine komt eruit als een arrogante eikel. Witherspoon heeft niks te doen behalve oerdom object te zijn en Chelsea Handler is ronduit irritant als haar vriendin.

Omdat dit ook deels actie moet zijn, zitten er ook enkele actiescènes tussen die over het algemeen complete incompetentie verraden van regisseur McG - bizar dat hij zelfs dat aspect niet aankan. Zeker een achtervolging op het einde waar men plotseling zich in een wagenpark bevindt (ook al is dit het gevolg van het wijzigen van het einde, het blijft rommelig aangepakt).

Kortom: zwakke humor, irriterende personages en abominabele actie - te mijden als de pest dus."


nou, dat vind jij... ik vond hem meer dan vermakelijk

Tarkus

Avatar

Af en toe leuk, maar over het algemeen was dit maar een slappe bedoening.
Leuk om zien is Reese Witherspoon, maar toch zie ik haar liever in serieuze rollen.
Maar komedie is niet echt m'n ding en wellicht daarom ook dat deze film me maar matig bevalt.

Volksplein

Avatar

Deze film moet je gewoon een keer opzetten als je verder niks leukers hebt/weet. Het viel mij in ieder geval heel erg tegen.

Banned

Avatar

Heb me hier zeker mee vermaakt. Het is oké en lichtjes bevredigend. Aleen de actie en de visuele effecten waren te slecht voor een film van deze tijd. Gewoon wat donkere rook plakken op een shot werkt niet en ziet er goedkoop uit.