Volksplein Avatar

Volksplein

Laatste reviews

Thor: The Dark World(2013)

"...Zwaar tegenvallende film. Vooral de eerste helft had een hoog star wars gehalte dat mijns inziens totaal niet in de film paste. De stijl van de film..."

The Adventures of Tintin(2011)

"...Goede film, ook heel erg goed gefilmd. Het enige wat ik jammer vind is dat zover ik me de stripalbums kan herinneren de avonturen van kuifje altijd..."

Unknown(2011)

"...Film begint leuk met veel mysterie, maar hoe meer je te weten komt des te slechter en ongeloofwaardiger de film wordt...."

The Three Musketeers(2011)

"...Als je op zoek bent naar een actiefilm zonder enige diepgang of een geloofwaardig verhaal dan moet je zeker kijken. Anders kun je hem beter overslaan...."

Captain America: The First Avenger(2011)

"...Kan er echt niet meer voor geven dan een drie. Je hebt totaal niet het gevoel alsof het in de tweede wereldoorlog afspeelt. Dat Hydra team is echt te..."

Laatste reacties

"...Gewoon een goede film!..."
Michiel de Ruyter
"...Slavernij roepen is naast racisme roepen het nieuwe toverwoord geworden bij deze totaal malloten...."
Protest tegen film 'Michiel de Ruyter'
"...Het einde van de film past niet bij de rest van deze film, jammer. Over het gehele plaatje was het wel een goede film...."
Fury
"...Ik ga hem zeker in de bioscoop zien. Ik hou wel van historische films, en nu eindelijk weer eens een film over de Nederlandse geschiedenis...."
Kenau
"...Oei, bijna Need for Speed vergeten, mooie films voor maart :)..."
FilmTotaal Filmoverzicht Maart

laatste ratings

watchlist

Volksplein heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.