The Lucky One (2012)

Liefdesdrama mist goede acteurs, chemie en een fatsoenlijk script.
play

5,6 details

  • 101 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigde Staten

The Lucky One gaat over de Amerikaanse marinier Marine Logan Thibault die tijdens zijn missie in Irak een foto vindt van een jonge vrouw. Eenmaal terug in de States gaat hij opzoek naar de vrouw die Elizabeth heet.

Regie
Scott Hicks
Cast
Zac Efron, Blythe Danner, Taylor Schilling, Joe Chrest, Ritchie Montgomery, Adam LeFevre, Sharon Morris, Jay R. Ferguson, Riley Thomas Stewart, Ann Mckenzie, Russ Comegys, Courtney J. Clark, Cameron Banfield, Robert Hayes, Kendal Tuttle.
Budget
$ 25.000.000
Opbrengst
$ 99.357.138
Release
02.05.2012
Release NL
07.06.2012
Release DVD
09.10.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Scott Hicks | Cast: Zac Efron (Logan), Taylor Schilling (Beth), Blythe Danner (Ellie), Jay R. Ferguson (Keith), e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2012

The Lucky One is de nieuwste film in een lange rij van verfilmingen van de boeken van auteur Nicholas Sparks. Sparks’ boeken hebben gemeen dat het romantische liefdesverhalen zijn. Enkele voorbeelden van eerdere verfilmingen zijn The Notebook, Dear John, Nights in Rodanthe en The Last Song. De films waren niet altijd even goed, maar deden het heel aardig in de box office.

In The Lucky One is de hoofdrol weggelegd voor tienermeisjesidool Zac Efron. Hij speelt militair Logan die op zijn derde missie in Irak is. De film opent met een heftige actiescène waarin Logans leven wordt gered door het vinden van een foto van een beeldschoon meisje. Doordat hij pauzeert om de foto op te rapen komt hij niet om het leven door een gigantische explosie. Logan gelooft dat het meisje zijn beschermengel is en dat geloof wordt verder aangewakkerd door zijn medesoldaten. Wanneer hij thuis is en merkt dat hij bij zijn familie niet meer kan aarden besluit hij om naar haar op zoek te gaan. Dit lijkt in eerste instantie geen gemakkelijke opgave aangezien er op de foto niets anders staat dan de tekst ‘keep safe’, maar voordat de film goed en wel begonnen is heeft Logan het meisje al gevonden. Hij komt erachter dat ze Beth heet en een hondenkennel runt. Omdat Beth in de veronderstelling is dat Logan langskomt voor een baan speelt hij het spelletje mee en treedt bij het bedrijf in dienst.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Lucky One Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Lucky One

acties