discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeroenimo98

Avatar

Wat gaan jullie allemaal zeiken over avatar 1 dat hij slecht was. het was een prachtige film. en de best verdiende film ooit. en denken jullie nou echt dat een professionele regisseur en dan nog wel JAMES CAMERON de fout maakt door avatar 2 op avatar 1 te laten lijken. hij weet echt wel wat ie doet en ik denk dat dit een hele mooie film wordt die ook heel veel gaat opleveren.

KeesjeNL

Avatar

kevindemen "Vat dit niet verkeerd op, maar een deel twee van Avatar zie ik niet zitten. De eerste film is wonderbaarlijk, visueel heel mooi en heeft een goede sfeer, maar omdat het eerste deel qua verhaal wel wat simpel was, denk ik niet dat dit bij een tweede deel veel beter zal zijn. Dit zie je amper in vervolgfilms. Natuurlijk, we hebben dan weer een film die visueel heel mooi oogt, maar dan zou het wel weer een herhaling zijn van dezelfde formule. Iets waar ik erg bang van ben dat Avatar 2 word. En als Avatar 2 een flop word zou dit ook, misschien onbewust, het hele Avatar-universum minderwaardig maken."
Ik zou zeggen, bekijk Terminator Judgement Day;). Dat is misschien wel beste-tweede-deel-van-een-film ooit, en kijk dan naar de regisseur van die film;).

kevindemen

Avatar

Vat dit niet verkeerd op, maar een deel twee van Avatar zie ik niet zitten. De eerste film is wonderbaarlijk, visueel heel mooi en heeft een goede sfeer, maar omdat het eerste deel qua verhaal wel wat simpel was, denk ik niet dat dit bij een tweede deel veel beter zal zijn. Dit zie je amper in vervolgfilms. Natuurlijk, we hebben dan weer een film die visueel heel mooi oogt, maar dan zou het wel weer een herhaling zijn van dezelfde formule. Iets waar ik erg bang van ben dat Avatar 2 word. En als Avatar 2 een flop word zou dit ook, misschien onbewust, het hele Avatar-universum minderwaardig maken.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Uhhh hoezo heeft deze film al 6 stemmen?"
Sommige kleuters hebben niks beters te doen, daaromSmiley face...

Frietgezicht

Avatar

Uhhh hoezo heeft deze film al 6 stemmen?

JamesBond

Avatar

Wordt vast weer awesome! :E Hopelijk vallen ze niet in herhaling }: Hopelijk wel weer met dezelfde personages

FreeWayCocaCola

Avatar

Ik vond Avatar echt een vermakelijke film, kan niet wachten tot het 2014 word haha zal nog lang duren T+)

Steve-O

Avatar

2014:}O+:?}:
Dat gaat nog lang duren dan...
Veel mensen vonden het verhaal van Avatar slecht/simpel misschien selfs saai en voorspelbaar en denken misschien dat en verhaal voor deel 2 verzinnen makkelijk kan zijn.
Dat denk ik niet.
Hopenlijk krijgt dit niet het Pirates of the Caribbean effect -.-
Los van dat 2&3 back2back verfilmd kunnen worden zeg ik dit vooral vanwege het verhaal.
Efin.
Dit wordt sowieso supervet:E:E:E Ben benieuwd:Y