The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

The epic finale that will live forever

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Wat had ik een zalig weekend achter de rug '--
Mijn vriendin wou zo graag de hele twilight-serie bekijken tijdens ons weekende alleen thuis...
Om mezelf de moeite te besparen geef ik gewoon bij de finale een beoordeling:

De film moet het vooral hebben van de schitterende locaties en beelden. Het verhaal is ondergeschikt en in deze film zelfs iets te belachelijk. Voor je de film aanzet verwacht je aan apotheose als Harry Potter maar hier blijf je wel ontzettend lang wachten. Ze laten gewoon zoveel mogelijk verschillende vampieren opdraven om dan elk hun kunstjes te laten tonen.
Wat wel goed was in deze film was de bombastische finale. Schitterend in beeld gebracht en de effecten van uitstekende kwaliteit.
Het is dan ook spijtig dat die finale de das wordt omgedaan door een belachelijke twist want weet je: eind goed al goed...

Vermakelijke kost om je liefje mee blij te stellen maar ze hadden het evengoed op Disney-channel kunnen uitgeven...

Tarkus

Avatar

Het laatste deel van de saga, en ik vermoed dat velen er een zucht van opluchting zullen bij laten.
Het begon allemaal mooi en dat zijn de beelden in deze laatste film ook nog steeds, maar het verhaal.. zucht... bijzonder zwak...
Mooie beelden zei ik, waarbij de special effects zorgen voor mooie totaalbeelden, maar verder zijn ze nog amper nodig die speciale effecten, op enkele gedaantewisselingen van mens-wolf na.
De eerste prenten waren een lust voor het oog wat dat betreft, maar daar blijf je hier dus op je honger zitten, helaas.
Om het kort te maken, het is een mooie reeks om naar te kijken, maar de verhaallijnen werden alsmaar zwakker en zwakker, goed dat dit het einde is, of het was wellicht een ramp geworden.

thefanwithnoname

Avatar

Bijna triest dat dit gezegd kan worden, maar volgens mij is Mackenzie Foy (dat kleine meisje) verreweg de beste actrice uit deze film.

Waarschijnlijk ga ik hem wel kijken, ik kijk dankzij mijn Pathe Unlimited-pas tenslotte alle films in de bios, maar ik verwacht hier niet veel van. Alleen die trailer is al zo ongelofelijk slecht.
De cast is gewoon zielig, je zou toch wel denken dat Robert Pattinson, Kristen Stewart en Jackson Rathbone na al die kritiek eens een keer blij zouden gaan kijken, maar nee hoor.
Ashley Greene en Nikki Reed zijn van die actrices die alleen maar in die kleffe meidenfilms zoals LOL en Thirteen spelen, dus daar hoef ik ook al niks meer over te zeggen.

Goed nieuws: Er zullen waarschijnlijk geen nieuwe delen meer komen, nu "R-Patz en K-Stew" uit elkaar zijn. Drie hoeraatjes daarvoor!!