thefanwithnoname Avatar

thefanwithnoname

Laatste reviews

The Place Beyond the Pines(2012)

"...The Place Beyond the Pines begint met een gedeelte van ongeveer 45 minuten waarin Ryan Gosling de hoofdrol speelt. Hij speelt een motorrijder die er..."

Lawless(2012)

"...Heb de film nu zelf gezien, en hij was ge-wel-dig. Tom Hardy zet weer eens een perfecte rol neer en krijgt deze keer misschien zelfs een..."

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2(2012)

"...Bijna triest dat dit gezegd kan worden, maar volgens mij is Mackenzie Foy (dat kleine meisje) verreweg de beste actrice uit deze..."

Laatste reacties

"...Kan zij niet meedoen met strippen?..."
Amber Heard nieuwste castlid 'Magic Mike XXL'
"...[quote=Pete_027]Zoals Marvel al een planning heeft voor de komende jaren is er ook een planning voor de "Jump Street" serie:P[/quote] Jij hebt 22 Jump Street zeker niet gezien? Dit is gewoon de aftiteling van de film namelijk......"
FT Off-topic 14 september 2014
"...[quote=JamesBond]Volgens mij is dit een fout, want ik dacht dat het algemeen bekend was dat het budget van 'At World's End' $300 miljoen besloeg...[/quote] Inclusief marketing toch?..."
'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' niet langer duurste entertainmentproduct
"...[quote=shellghost]Nick Fury onbelangrijk?? Of lees ik je reactie verkeerd?[/quote] [spoiler]Na de gebeurtenissen in The Winter Soldier is hij denk ik redelijk onbelangrijk, hij heeft niks meer met SHIELD te maken en waarschijnlijk dus ook niet me......"
Hawkeye mogelijk in 'Captain America 3'

laatste ratings

watchlist

thefanwithnoname heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.