thefanwithnoname Avatar

thefanwithnoname

Laatste reviews

The Place Beyond the Pines(2012)

"...The Place Beyond the Pines begint met een gedeelte van ongeveer 45 minuten waarin Ryan Gosling de hoofdrol speelt. Hij speelt een motorrijder die er..."

Lawless(2012)

"...Heb de film nu zelf gezien, en hij was ge-wel-dig. Tom Hardy zet weer eens een perfecte rol neer en krijgt deze keer misschien zelfs een..."

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2(2012)

"...Bijna triest dat dit gezegd kan worden, maar volgens mij is Mackenzie Foy (dat kleine meisje) verreweg de beste actrice uit deze..."

Laatste reacties

"...[quote=benjamin]Had ze hem niet met Hitler vergeleken?[/quote] Jep, en toen eiste Steven Spielberg (die joods is) dat Michael Bay haar ontsloeg. Zelf vond hij het namelijk niet zo'n ramp dat hij met Hitler vergeleken werd O+..."
Transformers: Dark of the Moon
"...[quote=jaime91]Inmiddels ook de eerste twee seizoenen van Homeland gezien, en ik blijf erbij dat ik ook die serie helemaal fantastisch vind! Ieder seizoen wordt beter en spannender en ik raak ook steeds meer onder de indruk van Damian Lewis en Claire......"
"...[quote=adofmirosch]jah ik ga niet naar de bios met een stopwatch. w8 maar tot ik de DVD heb.[/quote] Is goed hoor, zal ik zeker doen. Je zou trouwens ook gewoon de scène kunnen beschrijven waar je hem gezien hebt. Maar ja, ik wacht met smart...."
The Dark Knight Rises
"...[quote=adofmirosch]hahaha jah idd wahlberg mr.fanwhithnoname moet iets aan zijn oogjes doen. ik en wahlberg laten je zien dat hij er in zit. en die schouderklopjes hoef ik niet ik ben al filmtotaals populairste TOEN NU VOOR ALTIJD.[/quote] Als j......"
The Dark Knight Rises
"...[quote=adofmirosch]en wat krijg ik als ik gelijk heb?.[/quote] Denkbeeldige schouderklopjes van een hoop FT-gebruikers hier :E Nee maar ik zou het toch wel heel apart vinden als Mark Wahlberg hier in zit. Ik heb deze film nu al acht keer gezien e......"
The Dark Knight Rises

laatste ratings

watchlist

thefanwithnoname heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.