thefanwithnoname Avatar

thefanwithnoname

reacties

  • [quote=benjamin]Had ze hem niet met Hitler vergeleken?[/quote] Jep, en toen eiste Steven Spielberg (die joods is) dat Michael Bay haar ontsloeg. Zelf vond hij het namelijk niet zo'n ramp dat hij met Hitler vergeleken werd O+

    als reactie op de film Transformers: Dark of the Moon

  • [quote=jaime91]Inmiddels ook de eerste twee seizoenen van Homeland gezien, en ik blijf erbij dat ik ook die serie helemaal fantastisch vind! Ieder seizoen wordt beter en spannender en ik raak ook steeds meer onder de indruk van Damian Lewis en Claire Danes. Wat een top acteurs! En vergeet de goed geschreven verhaallijnen en plottwisten niet. Ik weet nooit welke richting ze met de personages op gaan, en welk personage de waarheid spreekt en wie glashard staat te liegen. Kan niet wachten op seizoen 3![/quote] Elk seizoen wordt beter en spannender? Toen je die reactie schreef waren er pas 2 seizoenen gemaakt...

    als reactie op

  • [quote=adofmirosch]jah ik ga niet naar de bios met een stopwatch. w8 maar tot ik de DVD heb.[/quote] Is goed hoor, zal ik zeker doen. Je zou trouwens ook gewoon de scène kunnen beschrijven waar je hem gezien hebt. Maar ja, ik wacht met smart.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=adofmirosch]hahaha jah idd wahlberg mr.fanwhithnoname moet iets aan zijn oogjes doen. ik en wahlberg laten je zien dat hij er in zit. en die schouderklopjes hoef ik niet ik ben al filmtotaals populairste TOEN NU VOOR ALTIJD.[/quote] Als je echt zou weten waar Wahlberg te zien is zou je er niet zo moeilijk over doen. Je weet het dus gewoon niet. Oeps, door de mand gevallen...

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=adofmirosch]en wat krijg ik als ik gelijk heb?.[/quote] Denkbeeldige schouderklopjes van een hoop FT-gebruikers hier :E Nee maar ik zou het toch wel heel apart vinden als Mark Wahlberg hier in zit. Ik heb deze film nu al acht keer gezien en Wahlberg is me nog nooit opgevallen.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=adofmirosch]mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg mark wahlberg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.[/quote] Als jij zo zeker weet dat Mark Wahlberg in deze film zit, vertel dan even precies waar en wanneer. Kunnen we allemaal zien of je gelijk heb.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Wauw, bedankt dat je alles verklapt, stom ***persoon. Ik weet niet of je de waarheid spreekt (misschien niet, je zei ook al maanden van tevoren dat je TDKR had gezien), maar dit is knap lullig van je.

    als reactie op de film Lawless

  • [quote=hansbeer]Veel mensen vinden deze film perfect lees ik, ik niet; te lange film, veel hak-op-de-tak fragmenten, slechte monoloog op het einde dat nergens op slaat in mijn ogen. Het 2e gedeelte is wel een stuk beter dan het 1e, toch heb ik een beetje het afraffelen-idee. The Joker had wel een hele goeie rol en de actie is ook wel oké, vanwege het hoge gemiddelde geef ik geen 7 maar 6 sterren.[/quote] Beetje onzin dat je de film een hele punt lager geeft alleen maar omdat het gemiddelde al hoog was.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • [quote=Frietgezicht]Die typisch Amerikaanse dingen zoals oude rotten die graag weer hun land beschermen en in slowmotion komen aangelopen zijn bijna lachwekkend maar vond het daarom juist wel vermakelijk,want in welk ander land zie je dit nou?[/quote] In Nederland zie je het ook, kijk maar naar New Kids. :E

    als reactie op de film Battleship

  • [quote=BobbyBoelhouwer]Denk dat Nolan dat teveel zag als iets voorspelbaars. Je zou verwachten dat Blake of Gordon de ultieme held zal gaan uithangen. Alleen vond ik het beter dat [spoiler] Catwoman [/spoiler] het deed. Het leek eerst alsof [spoiler] ze iedereen in de steek zou gaan laten, maar ze besefte dat het niet de goeie keuze was. [/spoiler] Als je het zo bekijkt is het een geweldige manier om het te laten eindigen voor [spoiler] Bane [/spoiler]. Blake en Gordon hebben al hun momenten van glorie gehad, [spoiler] Catwoman [/spoiler] niet echt.[/quote] Daar moet ik je dan wel weer gelijk in geven.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Supersupersupersupergeweldige serie! Er zitten wat irritante personages in, zoals Carol en Sophia, maar dat is dan ook het enige minpuntje. De serie toont perfect hoe mensen een zombie-invasie (proberen te) overleven. Ik weet niet hoeveel strips er nog zijn, maar ik hoop dat deze serie nog lang door blijft gaan!!

    als reactie op

  • [quote=hplotrpotcsw]Dit is toch een attractie in Disneyland en geen film?[/quote] Het is toch een soort van kort filmpje dat je in die attractie te zien krijgt, al vind ik niet dat dit als film vernoemd zou moeten worden.

    als reactie op de film Star Tours

  • [quote=BobbyBoelhouwer]Simpel om uit te leggen (hoop dat ik het goed heb) [spoiler] Omdat Batman niet zo'n fan was van moorden, was het bijna echt onmogelijk dat Batman zelf Bane zou kunnen verslaan. Dit is denk ik de beste manier om het te laten eindigen voor hem. Ook al heeft Bane een kogelvrij vest aan, de kogels uit dat ding van de Batpod zijn geen normale kogels, dat kun je merken aan de manier hoe Bane naar achter schoot. Heeft de kogel hem niet gedood, dan de schok wel. [/spoiler][/quote] Maar persoonlijk vind ik dan dat John Blake of Gordon [spoiler] Bane had moeten vermoorden.[/spoiler] Zij zijn wel een beetje de grote helden van de film, na Batman dan.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=Frietgezicht]Ik geef een 6je,seizoen 1 had wel een 9 verdiend qua vermaak(genoeg op aan te merken maar is gewoon heel leuk om te kijken) en seizoen 2 was al minder maar had wel 7 verdiend ofzo maar seizoen 3 is matig en seizoen 4 gewoon slecht.[/quote] Seizoen 1 is inderdaad by far de beste van de vier. Peter Stormare als maffiabaas John Abruzzi en Robert Knepper als pedofiel "T-Bag" zijn geweldig in hun rollen, en alle andere figuren zijn ook prima. Seizoen 2 was toch een tegenvaller, aangezien ze niet meer in de gevangenis zaten. Toch bleef het wel leuk, mede door nieuwkomer William Fichtner, die in elke rol geweldig is. Seizoen 3 was weer een hele leuke gevangenisuitbraak, met een grotere rol voor T-Bag, weer een geweldige performance van Knepper, die toch maar weer eens laat zien waarom hij één van mijn lievelingsacteurs is. Toch was ook dit seizoen een stuk minder dan de eerste, vooral omdat er toch een stuk minder personages zijn, waardoor het uiteindelijk toch een beetje saai wordt. Seizoen 4 was inderdaad gewoon slecht. Het had nog wel vermakelijk kunnen zijn als de serie geen Prison Break heette. Dit was namelijk meer een soort CSI-seizoen. En hier waren de rollen van Fichtner en Knepper weer best klein. Waarom dan toch een 10 geven? Ik weet het eigenlijk niet, misschien wel omdat seizoen 1 gewoon geweldig is. Misschien verandert mijn mening als ik alles nog een keer zie, maar tot dan blijft die 10 lekker staan!

    als reactie op

  • [quote=movieDriver]Sean Bean:Lord Strak :W[/quote] Lord Strak? Heeft 'ie een te kleine broek aan of zo? Over de serie: Ontzettend verslavend, ik vind het alleen jammer dat er veel te wening screentijd is voor Emilia Clarke :E Kan niet wachten op seizoen 3!!!

    als reactie op

  • [quote=Emerson160]Ik snap alleen niet hoe [spoiler]Big Daddy doodgaat? [/spoiler][/quote] [spoiler] De badguys steken hem in de fik en Hit-Girl is te laat om hem te redden.[/spoiler] [quote=Ribas123] Ik dacht het is een of andere kinder film hahaha....maar dat was het dus TOTAAL niet!![/quote] Serieus?? Een kinderfilm die Kick-Ass heet?? Over de film: Geweldige film! Staat bij mij op nummer 2 van beste films ooit gemaakt!!

    als reactie op de film Kick-Ass

  • Hele leuke film, ik kan me er op de een of andere manier niet zo veel meer van herinneren (nee Frietgezicht, ik was niet dronken:)), maar ik weet nog wel dat dit na Batman: Under the Red Hood de beste superhelden-animatiefilm is die ik ooit heb gezien. Aanrader!!

    als reactie op de film Justice League: Doom

  • [quote=B@chelor]Iemand ook de slechte ondertiteling opgevallen? Heel slecht; incomplete zinnen, veel verkeerde vertaling. [/quote] Inderdaad! Ik irriteerde me daar echt mateloos aan! Nog nooit eerder gezien, en ik ga toch al sinds mei 2010 meerdere keren per week naar de bioscoop (ik heb veel vrije tijd :)). Zonde, zoiets had ik van de ondertitelaars niet verwacht. :N Over de film: Ik weet niet echt of The Dark Knight Rises beter is dan The Dark Knight, maar ze zijn iig even goed! Het zijn wel totaal andere films, deze had bijvoorbeeld niet een heel sterk verhaal maar wel ongelooflijk gave actiescènes en was emotioneler. Ik vond Bane de eerste keer dat ik de film zag belachelijk praten, maar de tweede keer was ik er al helemaal aan gewend. Alleen in de openingsscène is dat "WITH NO SURVIVORS!!" belachelijk uitgesproken, voordat ze de stem veranderden was het veel beter en dreigender. Catwoman was ook heel leuk neergezet en steelde (samen met Bane dan) de show. Veel mensen zijn het misschien niet eens met het volgende, maar ik vond [spoiler] Bane juist een heel goede en emotionele laatste scène hebben [/spoiler], ik kon zelfs met hem meeleven! Alleen wel jammer dat hij [spoiler] zo simpel door Catwoman werd afgeschoten [/spoiler] Ik hoor trouwens op sommige plekken dat Michael Caine voor deze film een Oscarnominatie zou moeten krijgen, maar dat vind ik wel erg overdreven. De man acteert prima, maar ook weer niet zo bijzonder. Anne Hathaway moet wel een Oscar krijgen, en misschien kan Tom Hardy hier ook nog wel een nominatie uit slepen. Ik vond hem namelijk erg goed, geniaal zonder er echt veel moeite voor hoeven te doen (zo kwam het voor mij tenminste over). Hij kan misschien niet tippen aan Heath Ledger, maar die vergelijking zou je ook niet moeten maken. The Joker en Bane zijn twee totaal andere personages en geven Batman allebei veel te doen. Eén minpuntje trouwens: [spoiler] Ik had verwacht dat de inwoners van Gotham hun stad zelf zouden heroveren[/spoiler], maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. De politie doet dit al, samen met Batman en Catwoman. Het had veel heldhaftiger kunnen zijn. Goed, nog één minpuntje dan: In het begin van de film was veel te veel in scènes geknipt. Als voorbeeld gebruik ik een vioolmuziekje dat twee seconden te horen is en dan meteen weer verdwijnt omdat de volgende scène begint. Beetje storend, gelukkig blijft dat niet de hele film zo. Maar toch een Topfilm met hoofdletter T! [b]10/10[/b] (Aan de luie mensen onder ons: sorry voor mijn lange review :))

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • [quote=Acer]Had ik het maar gehouden bij de "The Dark Knight" Je wordt vrijwel meteen in het diepe gegooid, pakt dan vlot op en neemt je direct mee naar sensatie. Maar het is toch niet wat je verwacht, je hoopt ergens op iets anders of tenminste ergens wat. Waar je vrede mee hebt, maar helaas. Kon me maar 1 ding bedenken en dat was, dat ik liever niet gekeken had en dat de reeks voor mij persoonlijk bij het tweede deel geëindigd was. Tom Hardy zet wel een sterke rol neer, maar niet genoeg om de film te dragen. Neem aan, dat vele van jullie deze nog moeten gaan kijken. Dus laat de spoilers maar achterwege. Ach ja, aan al het goede komt een einde. Helaas was het goede al weg voor deze laatste deel, krijgt dan magere 6/10 voor de cast.[/quote] En nu heb je besloten om de film toch maar niet gezien te hebben? Je stem is namelijk als bij toverslag verdwenen...

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Ik haal het gemiddelde wel heel erg omhoog met mijn 4...

    als reactie op de film Jack and Jill

  • [quote=Acer]Dus laat de spoilers maar achterwege.[/quote] Nou, zet die spoilers maar eens neer dan. Als ze allemaal blijken te kloppen, weten wij dat je toch gelijk had, en anders blijkt dat je inderdaad loopt te lullen.

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Mijn lievelingsserie. Na vijf seizoenen zijn de grappen nog steeds ongelofelijk sterk. Parsons is geniaal als de zwaar autistische nerd Sheldon Cooper en hij steelt dan ook iedere keer weer de show. Ik hoop dat deze serie nog lang op de buis blijft.

    als reactie op

  • [quote=BBBarry]Wat een aparte Synopsis?!!!!![/quote] Die synopsis is van de walgelijke film uit 1998 met dezelfde titel. Wie heeft die d'r bij gezet?

    als reactie op de film The Avengers

  • [quote=Edy]Was echt een vette film...heb erg genoten...jammer dat in mi 5 tom cruise niet terugkomt... Waarom heeft filmtotaal bijna altijd de imdb rating verkeerd????[/quote] Omdat er als het hier ingevoerd wordt nog maar weinig mensen zijn die op imdb gestemd hebben, bij meer stemmen verandert het cijfer dus al heel snel. OT: Ongelofelijk leuke film, zeker de beste van de M:I- reeks. Het team is veel leuker dan normaal en de humor is ook geweldig. En aan het einde [spoiler] komt Tom Cruise Michelle Monaghan en Ving Rhames zelfs nog tegen! [/spoiler]

    als reactie op de film Mission: Impossible - Ghost Protocol

  • [quote=hplotrpotcsw]Ik weet nu al zeker dat dit de beste film ooit gemaakt gaat worden, beter dan The Shawshank Redemption![/quote] Zeker weten kan natuurlijk nooit, tenzij je hem al helemaal hebt gezien. Maar ik heb zo'n vermoeden (en hoop ook) dat dit wel één van de beste films ooit gaat worden!

    als reactie op de film The Dark Knight Rises

  • Ik probeer deze al maanden te zien, maar ik kan hem nergens vinden in de winkels, ik krijg hem niet gedownload en hij komt maar niet op tv :N :'(

    als reactie op de film Following

  • [quote=Jules]Nou de acteurs zijn amerikaans.[/quote] Viggo Mortensen komt uit Denemarken, Ian McKellen en Christopher Lee komen uit Engeland en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Kun je ook een verband noemen dat je van tevoren bedacht hebt en niet nadat iemand er naar vroeg?

    als reactie op de film King Kong

  • De film was echt tien keer zo leuk als ik had verwacht, en honderd keer zo goed als het eerste deel. Op sommige momenten wel wat flauw en voorspelbaar, maar deze film is zeker de moeite van het kijken waard!

    als reactie op de film Johnny English Reborn

  • Wat is dit een ongelooflijk slechte film. Dat iemand het ooit voor elkaar krijgt om zo'n film te maken. Kevin James valt de hele film door, en dat moet dan grappig zijn. Deze film krijgt van mij een 2.

    als reactie op de film Zookeeper

  • [quote=pmw84]ik heb deze film gisterenavond in IMAX versie gezien. Hoewel IMAX erg gruwelijk is om een film mee te kijken, vond ik deze film absoluut niet geschikt voor. De film was erg droog en zinloos. Ik had me verheugd op deze film, maar vooraf had ik mijn tewijfels erover. Nu dat ik het gezien heb, heb ik er een beetje spijt van. De regisseur moet gewoon Iron-Man blijven maken, die film heeft hij gruwelijk aangepakt. Pfff dit jaar ben ik wel vaak naar bios geweest haha ;p ... Ik had me dit jaar erg verheugd op Marval movies, maar 1 voor 1 teleurstellend :( opna X-Men[/quote] Beetje onduidelijk of je gruwelijk nou als een positief of een negatief woord bedoeld...:?

    als reactie op de film Cowboys & Aliens

  • Ik vond hem erg tegenvallen, Thor was veel beter. Bovendien kun je in de after-credit scene bijna niets zien. Ze hadden beter gwn iets over het verhaal kunnen doen, zoals in Thor en Iron Man.

    als reactie op de film Captain America: The First Avenger

  • [quote=Joostifc3]huh, 47 minuten voor een film lijkt me wel heel erg kort zeg, ik heb de trailer gezien en hij leek me egt supergaaf!!![/quote] Waar zie jij dat ie 47 minuten duurt dan?

    als reactie op de film Rise of the Planet of the Apes

  • [quote=stefanvh]Kent hier iemand de film Thank you for smoking? Daar doet deze hele discussie ( in al z'n zinloosheid ) me nogal aan denken :) En het is voor iedereen verschillend wat ze van een film vinden, afhankelijk van de leeftijd/emotie/en ofc hoe erg je opgehyped bent vantevoren ;) Persoonlijk vond ik TDK super, acteerwerk vond ik echt geweldig ( niet alleen van heath, iedereen was subliem ), hoe het verhaal in elkaar zat vond ik erg goed ( terugkerende elementen etc. ), opbouwen naar een climax ( niet het hele boot-stuk, maar harvey dent! ), zo'n complete film en naja zeker een van m'n favorieten, ook na inmiddels 4x in de bios zien :P[/quote] Dat stuk met de veerboten vond ik idd best wel een beetje saai, toch vind ook ik dit de beste film ooit! (Of eigenlijk de beste film die ik ooit heb gezien:P) Hopelijk wordt het vervolg nóg beter! [quote=Angelater]Nou, mij viel het toevallig op dat je niet zag (en hoorde) hoe Eric Roberts benen braken toen Batman hem naar beneden liet vallen. Toen had ik wel zoiets van: 'lame'. Om in PG-13 films te knippen is wel heel erg laag SBS6[/quote] Idd, e ze lieten ook niet helemaal zien hoe [spoiler]Harvey Dents gezicht in de fik staat[/spoiler]

    als reactie op de film The Dark Knight