Carnage

Carnage (2011)

A new comedy of no manners.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Van mij krijgt hij 10 punten. Spannend, komisch en mooi hoe de verhoudingen veranderen.

notReal

Avatar

Olrik "Jodie Foster geloofwaardig in Nell?! Ik ben dol op Jodie Foster in films als The Silence of the Lambs en Panic Room, maar ik kan haar niet bepaald geloofwaardig noemen in Nell. Erg over de top en je weet gewoon dat ze op een Oscar nominatie zat te wachten met die rol. Liam Neeson is ook niet al te best in die film en de rest van de acteurs bakken er ook niet echt veel van. Ik vind Nell maar een zwaar middelmatige film. In Carnage is Foster juist veel beter en dat ze irritant overkomt in deze film is dan ook precies de bedoeling van haar personage. Carnage is inderdaad een geweldige film.

8.0 / 10"


Ja.. want dat is waar ik het over had: ik was "Nell" aan het recenseren... :?

Ik vind niet dat ze irritant over komt in Carnage, ik vind dat ze nog minder geloofwaardig over komt in Carnage dan in haar andere films.. En ondanks dat is het nog steeds een geweldige film Smiley face

Ben gewoon geen Foster Fan vermoed ik.. Maar jij wel. Nou, gefeliciteerd Smiley face

Olrik

Avatar

notReal "Oh, het had zoveel gemakkelijker kunnen zijn als ze nou gewoon op tijd weg waren gegaan..!
Fantastische, humoristische, kleine film met mooie cast. Heerlijk hoe de verhoudingen en relaties door de conversaties heen verschuiven.

Heb altijd een beetje moeite met Jodie Foster (die ik het meest geloofwaardig vond in 'Nell' en daarvoor in 'The Accused') maar ondanks haar blijft de film overeind en de spanning er in.

Vol met details die het herbekijken waard maken.
(Enige minpunt, doch door tijdgebrek ingegeven, is de snelheid waarmee ze dronken worden )

Geweldig! 8-)

9/10"


Jodie Foster geloofwaardig in Nell?! Ik ben dol op Jodie Foster in films als The Silence of the Lambs en Panic Room, maar ik kan haar niet bepaald geloofwaardig noemen in Nell. Erg over de top en je weet gewoon dat ze op een Oscar nominatie zat te wachten met die rol. Liam Neeson is ook niet al te best in die film en de rest van de acteurs bakken er ook niet echt veel van. Ik vind Nell maar een zwaar middelmatige film. In Carnage is Foster juist veel beter en dat ze irritant overkomt in deze film is dan ook precies de bedoeling van haar personage. Carnage is inderdaad een geweldige film.

8.0 / 10

Banned

Avatar

Geweldige film met prachtige vertolkingen van de 4 cast-leden! De film gaat in een sneltrein vaart en weet hilarische momenten uit zijn hoed te toveren. Hier ga ik zeker nog een paar keer van genieten. Eén van de beste films die ik afgelopen tijd zag.

11qqaazz

Avatar

Teleurstelend toneelstuk. De personages zijn plat en zorgen er voor dat ik me in niemand kan inleven.