Kabol Avatar

Kabol

Laatste reviews

12 Years a Slave(2013)

"...Saai, nadrukkelijk saai..."

Taken(2008)

"...Zwaar overschatte knokfilm...."

The Bourne Ultimatum(2007)

"...Bourne-serie is altijd goed...."

De eetclub(2010)

"...Ja, gister opnieuw gekeken. Met alle plezier. Ik ben vaak heel kritisch maar deze vind ik leuk. Thriller? Nee, meer een film over relaties. Dat er..."

300(2006)

"...Nou nou wat een hoop positieve reakties en een hoog cijfer. Wat mij betreft een van de stompzinnigste films die ik ooit heb gezien. Vroeg me de hele..."

Laatste reacties

"...Ik vind het een prima thriller, was tot het einde geboeid. Rees Whiterspoon goed op dreef en mooi om te zien, rest van de cast ook overtuigend. Verhaal vond ik ongeloofwaardig maar dat stoorde me geheel niet. ..."
Fear
"...Ik heb er van genoten, Katja speelt geweldig en de rest ook!..."
De Kuthoer [Telefilm]
"...Ik baalde erg dat ik deze film gemist had in de bioscoop, Hij was al weg voor ik het in de gaten had. Moest volgens de recensies toch een prachtige film zijn van de eerste maanlanding, en ja, die heb ik als kind meegemaakt. Gister eindelijk op TV gez......"
First Man
"...Perfecte film, heeft bij mij een heel hoge waardering. Spannend, mooi om naar te kijken en verassend. Ashley ook altijd prima om te zien......"
Double Jeopardy
"...Zeer matige film. Het begint even leuk maar daarna is het 2 uur lang hetzelfde. Hij blijft doorklooien. Ik zie geen enkele ontwikkeling in de hoofdpersoon, al zegt de recensie van wel...."
Aanmodderfakker

laatste ratings

watchlist

Kabol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.