Kabol Avatar

Kabol

Laatste reviews

12 Years a Slave(2013)

"...Saai, nadrukkelijk saai..."

Taken(2008)

"...Zwaar overschatte knokfilm...."

The Bourne Ultimatum(2007)

"...Bourne-serie is altijd goed...."

De eetclub(2010)

"...Ja, gister opnieuw gekeken. Met alle plezier. Ik ben vaak heel kritisch maar deze vind ik leuk. Thriller? Nee, meer een film over relaties. Dat er..."

300(2006)

"...Nou nou wat een hoop positieve reakties en een hoog cijfer. Wat mij betreft een van de stompzinnigste films die ik ooit heb gezien. Vroeg me de hele..."

Laatste reacties

"...Misschien ben ik wel ongeschikt voor film. Kort gezegd: ik vond het helemaal niks. Ik ben kennelijk niet in staat de vele lagen te doorgronden...."
Parasite
"...Nou, dan zie ik het blijkbaar anders. Ik vind het verhaal te ongeloofwaardig om van de film te genieten. Te ingewikkeld en vooral dus te onwaarschijnlijk. De echte dader en het motief om kinderen te ontvoeren: tja...."
Prisoners
"...Ja, ik houd van highschool-films. Maar deze is echt waardeloos. Alleen die heftig zoenende tieners in de gang vond ik leuk. Verder totaal nul,nul, alles zo voorspelbaar en net niet leuk. Lesgeven over seks, oh wat ontzettend grappig. En tenslotte: ik......"
Never Been Kissed
"...Tja. Het eerste gedeelte vond ik eigenlijk wel leuk. Zullen we meedoen met die bankroof? Knokken in de saloon en dan vallen op een duidelijk van schuimrubber gemaakte tafel... Maar gaandeweg neemt de irritatie toe. De menselijke spelers hadden ook we......"
Westworld
"...Hij is gewoon erg leuk...."
Weg Van Jou

laatste ratings

watchlist

Kabol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.