Kabol Avatar

Kabol

Laatste reviews

Taken(2008)

"...Zwaar overschatte knokfilm...."

The Bourne Ultimatum(2007)

"...Bourne-serie is altijd goed...."

De eetclub(2010)

"...Ja, gister opnieuw gekeken. Met alle plezier. Ik ben vaak heel kritisch maar deze vind ik leuk. Thriller? Nee, meer een film over relaties. Dat er..."

300(2006)

"...Nou nou wat een hoop positieve reakties en een hoog cijfer. Wat mij betreft een van de stompzinnigste films die ik ooit heb gezien. Vroeg me de hele..."

Laatste reacties

"...Matige film, zoals de rating ook al aangeeft. Titel vind ik wel mooi :-) Een vrouw verhuist zonder goede reden uit de stad waar haar vriendinnen wonen, naar het huis in een dorp waar haar vader onder misschien verdachte omstandigheden is overleden. D......"
Rosewood Lane
"...Zeer goed, heel ontroerend en erg grappig. En Romy zo mooi.... Let op hoe begin en slot samenhangen......."
L'important c'est d'aimer
"...""Een keurige politieagent die altijd handelt volgens het boekje, moet een getuige beschermen, de sexy weduwe van een maffiabaas. "" Je denkt dus een man en een vrouw. Spoileralert: het zijn twee vrouwen. Waarom dan niet "agente" geschreven??..."
Hot Pursuit
"...Veel beter wordt het niet..... :-)..."
Vacation
"...rq 27.09.2007 20:34 Ze staat verstopt maar ze speelt er inderdaad weldegelijk in: Whoopi Goldberg. Ik vind die vrouw werkelijk dood en doodeng. Die naam; dat gezicht. Trauma's. Eindelijk een gelijkgestemde … je bent een vrouw naar mijn hart. All......"
Corrina, Corrina

laatste ratings

4,8
Rosewood Lane (2011)
Rosewood Lane (2011)
6,7
Taken (2008)
Taken (2008)
6,9
The Pledge (2001)
The Pledge (2001)

watchlist

Kabol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.