Kabol Avatar

Kabol

Laatste reviews

Taken(2008)

"...Zwaar overschatte knokfilm...."

The Bourne Ultimatum(2007)

"...Bourne-serie is altijd goed...."

De eetclub(2010)

"...Ja, gister opnieuw gekeken. Met alle plezier. Ik ben vaak heel kritisch maar deze vind ik leuk. Thriller? Nee, meer een film over relaties. Dat er..."

300(2006)

"...Nou nou wat een hoop positieve reakties en een hoog cijfer. Wat mij betreft een van de stompzinnigste films die ik ooit heb gezien. Vroeg me de hele..."

Laatste reacties

"...Veel beter wordt het niet..... :-)..."
Vacation
"...rq 27.09.2007 20:34 Ze staat verstopt maar ze speelt er inderdaad weldegelijk in: Whoopi Goldberg. Ik vind die vrouw werkelijk dood en doodeng. Die naam; dat gezicht. Trauma's. Eindelijk een gelijkgestemde … je bent een vrouw naar mijn hart. All......"
Corrina, Corrina
"...Lees met verbazing de commentaren. Ik kwam niet meer bij door het tempo van de grappen. Voor mij een topfilm en ik heb hem nu al vaak gezien. Die logeerpartij bij "familie"... I'm looking for seks..... het knokken op de Bierfesten…. en Beverly.. ze b......"
European Vacation
"...Ik vind hem uitstekend, spannend, goed gespeeld. Vind cijfer op deze site nogal laag......."
The Beach
"...Het zal dan wel aan mij liggen, maar ik ben na een half uur afgehaakt. Saai saai saai en een hoop onzin. Geen enkel karakter dat me ook maar iets doet. Echt geen idee waarom deze film zo beroemd is...."
Avatar

laatste ratings

6,7
Taken (2008)
Taken (2008)
6,9
The Pledge (2001)
The Pledge (2001)

watchlist

Kabol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.