Kabol Avatar

Kabol

Laatste reviews

12 Years a Slave(2013)

"...Saai, nadrukkelijk saai..."

Taken(2008)

"...Zwaar overschatte knokfilm...."

The Bourne Ultimatum(2007)

"...Bourne-serie is altijd goed...."

De eetclub(2010)

"...Ja, gister opnieuw gekeken. Met alle plezier. Ik ben vaak heel kritisch maar deze vind ik leuk. Thriller? Nee, meer een film over relaties. Dat er..."

300(2006)

"...Nou nou wat een hoop positieve reakties en een hoog cijfer. Wat mij betreft een van de stompzinnigste films die ik ooit heb gezien. Vroeg me de hele..."

Laatste reacties

"...Sorry hoor, maar ik vond het echt waardeloos. Onduidelijk (opeens is hij een topper) maar vooral: rete-saai. Afgehaakt...."
Vice
"...Sorry hoor, maar ik vond het echt waardeloos. Onduidelijk (opeens is hij een topper) maar vooral: rete-saai. Afgehaakt...."
Vice
"...7,7 is teveel. Het is een matige film. Raar verhaal. DiCaprio en Pacino echt matig. Brad Pitt draagt de prent en deze Sharon Tate is best grappig...."
Once Upon a Time ... in Hollywood
"...Matig, heel matig. Allemaal enorme clichépersonen in deze prent. Slechte domme boeven en echte helden. Het ergste vind ik dat minstens 40 mensen op Shaft schieten en allemaal mis en hij schiet ze natuurlijk allemaal dood. Poeh. Irritante muziek ook n......"
Shaft
"...Mooie film, bijzondere omgeving, waargebeurd verhaal maakt het allemaal behoorlijk erg. Bijzonder is dat de moordenaar en slachtoffer Wendy griezelig veel lijken op de echte personen...."
The Frozen Ground

laatste ratings

watchlist

Kabol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.