Reviews (3)

Olrik

Avatar

Percy Jackson: Sea of Monsters is het vervolg van de uit 2010 komende Percy Jackson and the Lightning Thief en nooit had ik gedacht dat er ooit nog een vervolg zou komen van die belabberde film, maar hier is ie dan!
Mijn grootste probleem met de vorige film was dat ze zoveel als mogelijk was in de film wouden proppen, waardoor de film erg onoverzichtelijk werd en er geen ruimte meer was voor ontwikkeling van de karakters of de gehele wereld om hun heen.
Jammer genoeg in Sea of Monsters een nog slechtere film dan zijn voorganger met talloze onnozele personages, een raar plot dat voor geen meter lijkt te kloppen en de meest goedkope effecten die ik in lange tijd heb gezien.
Logan Lermen is een getalenteerde jonge acteur met enorm veel passie, maar ik de Percy Jackson films lijkt hij zijn talent helemaal niet kwijt te kunnen, wat verschrikkelijk is om nog jaren door te zien gaan.
Al bij al was dit een nog pijnlijkere kijkervaring dat The Lightning Thief en ik hoop dat de makers zich weten te herpakken met het toekomstige deel, want anders zie ik echt geen toekomst meer voor deze reeks.

4.0 / 10

Secret1994goesFilm

Avatar

Percy Jackson : Sea of monsters (2013)

Heb het boek niet gelezen... Maar verhaal kon vele beter.
Finale Battle was gewoon te kort en ik had het gevoel dat ze tegen het einde plots een paar scenes waren vergeten en die nog vlug in het einde hebben gepropt. Zo irriteerde me een beetje de meerdere deathscenes waarvan ik wist dat ze nog zouden leven...
Het probeerde dramatisch te werken... maar het lukte niet.
Karakters zijn ook echt niet uitgediept. Ik zie niks van relatie tussen Annabeth,Percy,die geit en die cycloop. Enkel wat slappe dialoogjes en weinige pogingen om grappig te doen.

Misschien was het voor iemand die de boeken heeft gelezen zeer episch. Maar voor mij spijtig genoeg niet :S
Oh... en wedden dat die Luke nog leeft en niet is opgepuzzeld door die éénoog?

Tarkus

Avatar

De film is duidelijk gemaakt om de 3D effecten tot uiting te laten komen, het verhaal is blijkbaar bijzaak.
Maar de beelden zijn wel mooi.
Wat me vooral opviel aan de blu-ray uitgave is het prachtige geluid (surround 7.1) dat heel goed wordt benut en dus een meerwaarde biedt aan deze prent.
Maar beter dan het eerste deel is deze niet en ik ben ook bang dat een derde deel, als dat er komt, niet beter gaat zijn dan deze.
Afwachten maar....