The Client (1994)

A District Attorney Out For A Conviction. A New Lawyer Out Of Her League. A Young Boy Who Knew Too Much.

Reviews (4)

Olrik

Avatar

Prima film met erg goede rollen van onderanderen Tommy Lee Jones en Susan Sarandon.
De film komt voor grote delen erg overheen met het gelijknamige boek van John Grisham en is toch wel een van zijn betere boekverfilmingen.
Het is over het allgemeen een serieuze film, maar er zit ook wel een vleugje humor in wat het erg leuk maakt om naar te kijken.
Niet bepaald een van de beste films, maar zeker geen onaardige prent.

chuz

Avatar

Gisteren proberen te kijken. Vlak voor de eindgestreep uitgevallen. Te zoet. Jammer dat ik niet eerder ben gestopt. Wat een cliches, wat een stereotiepen. Wat een sentimenteel gedoe. Wat een flauwekul.

Natuurlijk mogen er in een film dingen gebeuren die in het echt niet zouden kunnen, maar je kunt ook overdrijven. Iig schijnt de oudere broer een duidelijk sterkere maag te hebben dan zijn kleine broertje. Enfin mijn maag heeft het laten afweten.

Tarkus

Avatar

Prima film met een uitstekende Susan Sarandon en een heel goede Tommy Lee Jones.
Debuut ook van Brad Renfro, die het zeker niet slecht doet in deze film als jonge knaap. Helaas heeft hij dit niet lang kunnen volhouden en kreeg hij een beetje teveel sterallures, wat zijn carrière geen goed heeft gedaan. Ondertussen is Brad Renfro al overleden aan een overdosis.
De film heeft een knap scenario, naar een boek van John Grisham, en is toch wel spannend met af en toe een vleugje humor.

HertogJan

Avatar

John Grisham schrijft goede boeken, al zijn ze vaak net iets te dik en zet je niet door om het einde te halen Smiley face

Deze film is, net als het boek, gelukkig wat sneller en heeft zowaar wat actie. Ik moet zeggen dat het jochie in deze film een erg leuk type is en dat zorgt voor wel wat grappige dialogen en acties Smiley face

Hij krijgt toch wel een [rating 3.5] van me, 't is een tijdje dat ik hem heb gezien, maar wat ik me kan herinneren was goed Smiley face