HertogJan Avatar

HertogJan

Laatste reviews

Down to Earth(2001)

"...Nog nooit gezien, maar ik ga hem denkik niet kijken. In de previews heb ik nl. wel wat beeldmateriaal gezien en ik vond het nogal cheap om gewoon..."

Titanic(1997)

"...Matige film die veel te lang duurt. Het dramatische verhaal van de Titanic wordt verkracht door er een flauwe soap neer te zetten. En er is totaal..."

Scary Movie(2000)

"...Deze film komt pas echt tot zijn recht als je eerst films als Scream en I Know What You Did Last Summer kijkt! Veel dialogen zijn vrijwel letterlijk..."

The Firm(1993)

"...Handig toch dat je bij "mijn filmtotaal" kan instellen dat nieuwe reacties bovenaan staan :E Alleen beetje jammer dat de 'reageer-knop' alleen..."

Jurassic Park(1993)

"...Deze film is gewoon... magisch... :Y Ik heb deze gezien in de bios als 12 jarig jochie, helemaal gek van dinosaurussen en DAMN, wat was ik onder de..."

Laatste reacties

"...Damn, movie bob van escapist magazine is gewoon heel positief over deze film. http://www.escapistmagazine.com/videos/view/escape-to-the-movies/1971-Machete . Had eigenlijk verwacht dat hij totaal afgekraakt zou worden. Aan de andere kant, Expendab......"
Machete
"...[quote=Filmp@ssie]Ook verafschuw ik het feit dat deze soort maffia films de criminaliteit verheerlijkt tot zelfs de religie zelf.[/quote] Dan zou ik de films toch nog maar eens kijken. Ik houd er in ieder geval eerder een naar gevoel aan over. Ten......"
The Godfather
"...Toch een heerlijke film dit, die ik onlangs weer eens heb bekeken. Het is zo'n verademing dat een film niet per sé in sneltreinvaart moet verlopen, zoals maar al te vaak gebeurt...."
Alien
"...[quote=SunChaser]Idd, die betreffende Seagal-scene is de beste uit de hele film. [/quote] Sterker nog, het is de beste Seagal-scene uit al zijn films >:) Maar het is zeker een leuke film!..."
Executive Decision
"...Viel jullie niet op dat de film aardig begint, maar het qua humor steeds slechter wordt? Elke 'scene' duurt ook steeds weer korter. [spoiler]Zijn eerste 'gedaante' als drugsdealer dat hij ineens Spaans spreekt, vond ik namelijk zeer geslaagd, maar he......"
Bedazzled

laatste ratings

watchlist

HertogJan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.