HertogJan Avatar

HertogJan

Laatste reviews

Down to Earth(2001)

"...Nog nooit gezien, maar ik ga hem denkik niet kijken. In de previews heb ik nl. wel wat beeldmateriaal gezien en ik vond het nogal cheap om gewoon..."

Titanic(1997)

"...Matige film die veel te lang duurt. Het dramatische verhaal van de Titanic wordt verkracht door er een flauwe soap neer te zetten. En er is totaal..."

Scary Movie(2000)

"...Deze film komt pas echt tot zijn recht als je eerst films als Scream en I Know What You Did Last Summer kijkt! Veel dialogen zijn vrijwel letterlijk..."

The Firm(1993)

"...Handig toch dat je bij "mijn filmtotaal" kan instellen dat nieuwe reacties bovenaan staan :E Alleen beetje jammer dat de 'reageer-knop' alleen..."

Jurassic Park(1993)

"...Deze film is gewoon... magisch... :Y Ik heb deze gezien in de bios als 12 jarig jochie, helemaal gek van dinosaurussen en DAMN, wat was ik onder de..."

Laatste reacties

"...[quote=therealalexander]Ik hoop voor je dat dit copy-paste werk is Mark, en dat het niet je eigen woorden zijn. Mijn god wat triest. Als de artikelen hier nog lager zakken dan de Telegraaf dan kijk ik voortaan wel voor recensies bij 1 van de duiz......"
"...Het kan ook gewoon betekenen dat er nu geen vaart in het project zit en zowel Neeson als Spielberg gewoon met andere dingen bezig zijn. Tja, dan zou ik ook zeggen dat ik niet meer met het project bezig ben...."
Liam Neeson niet als Abraham Lincoln
"...Ach hij is nu gewoon de jonge acteur die continue van stal wordt gehaald om mensen naar de bios te trekken. Ik heb er geen bezwaar tegen, al ben ik benieuwd hoe hij het in Wallstreet 2 doet...."
Tony Scott doet Grisham
"...Ik vind de trailer helemaal niet zo goed. Veel te chaotisch geknipt, halve zinnen etc. En waarom deze muziek, de soundtrack van de Matrix films was al erg goed. En inderdaad, dit is meer een samenvatting, geen trailer...."
Dé trailer voor de Matrix trilogie
"...[quote] Since – and largely as of result of – AVATAR’s release last December, the number of available digital 3D screens has exploded[/quote] Is dat echt zo? Een beetje bescheidenheid mag sowieso wel in het persbericht. ;)..."
Avatar re-release poster

laatste ratings

watchlist

HertogJan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.