Seeking Justice (2011)

Vengeance always has a price

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat Nicolas Cage echt een goede film heeft afgeleverd. Ik heb deze film nu voor de eerste keer gezien en na zijn hoogtijdagen (ik denk bv aan Lord of War en Matchstick Men uit 2005 en 2003) is dit 1 van de films die nog wel te pruimen valt. Beetje raar verhaal dat wel (Frietgezicht maakt er al een opmerking over: waarom doet die geheime organisatie zoveel moeite om amateurs aan boord te halen en in het gareel te houden, met hun kennelijke middelen kan het toch ook anders), maar los daarvan kijkt de film wel redelijk weg en verveelt hij niet. De cast is goed bezig en er zit ook voldoende spanning en actie in. Het exacte hoe en waarom van die geheime organisatie blijft wel erg oppervlakkig. Het concept is wel aardig gevonden maar had wat beter en zorgvuldiger uitgewerkt kunnen worden. Al met al een redelijke film na een bijzonder slechte reeks van Cage. 6/10

Tarkus

Avatar

Het is misschien niet Nicolas Cage zijn beste film, maar toch een van de betere waarin hij de laatste tijd te zien is.
Ook Guy Pearce (lijkt alomtegenwoordig in zowat elke film de laatste tijd) en January Jones doen het beiden ook prima.
Het verhaal is origineel en bevat voldoende spanning en intriges om er een boeiend geheel van te maken.
Ik heb me prima vermaakt met deze prent, hij had gerust nog een half uurtje langer mogen duren.

Frietgezicht

Avatar

Weer een matige Cage-film. Eigenlijk heb je alles wel gezien als je de trailer bekeken hebt,verrast zul je daarna niet meer worden.
Voor actie, spanning of drama moet je deze film niet kijken.
Eigenlijk was het na 5 min al duidelijk hoe de film zou,de vrouw van Cage verteld aan iemand hoe ze Cage heeft leren kennen(hij nam z'n moeilijk opvoedbare kinderen uit de klas mee dagje uit op eigen kosten) zodat we moeten weten wat een goodguy het is,en dan in die 5 min ook nog sex hebben met z'n vrouwtje terwijl haar borsten bedekt zijn door de deken en die ze ook gelijk grijpt als ze overeibd gaat zitten,stel je voor dat je eigen man ze ziet! Stop dan die sex er niet in,voegde niks toe net als deze film dat niet zal doen in je leven.

Op zich is die best uit te kijken omdat de acteer-prestaties redelijk zijn maar verwacht niet teveel.

Waarom die organisatie nou eigenlijk al die moeite deed blijft vaag,had makkelijker gekund als je mensen als Cage er niet bij betrekt.