Lockout

Lockout (2012)

Take no prisoners.

Reviews (3)

Glennekeeeee

Avatar

Leuk tussendoor filmpje dat vooral de moeite is door de heerlijk spelende Guy Pearce die met zijn pittige droge oneliners telkens weer de bal raak sloeg. de film doet inderdaad een beetje de 90's/80's stijl aan qua opzetting en best leuk om het hedendaags te zien. De effecten waren (zeker in het begin) van matig niveau en dat is toch spijtig in een film die zich afspeelt in de ruimte. het verhaal is natuurlijk al vanaf minuut 2 te voorspellen en spijtig genoeg is de finale ook niet echt een voltreffer

5/10

Tarkus

Avatar

Redelijke SF-actiefilm waar ik toch wat meer inhoud in had verwacht.
Guy Pearce, alomtegenwoordig in films dezer dagen, is goed in de hoofdrol en profileert zich een beetje als de nieuwe Schwarzenegger-Willis-en consoorten.
Peter Stormare vind ik altijd wel goed spelen, al is het dan meestal in bijrollen.
En tenslotte Maggie Grace heeft wel een leuk snoetje om naar te kijken.
Kortom: redelijk wat actie in deze film die met een beter scenario beter uit de verf zou komen dan nu.

Acer

Avatar

Peter Stormare, Vincent Regan, Guy Pearce en Maggie Grace in Lockout. Dit is toch wel een vermakelijk film, in het begin wel wat matige CGI werk. Gelukkig is dit kort van duur en gaat dit over in een redelijk spannende film. Waarin Maggie Grace een gratis knipbeurt krijgt van Guy Pearce, hij de held en zij de dochter van de president. Dat is helaas wel weer standaard, maar de ontrafeling van het verhaal van Marion Snow (Guy Pearce) is wel goed. Blijkt in dit geval iemand te zijn, waar ik het net niet van had verwacht. (of toch misschien weer wel) Ach ja..kortom prima vermaak en verdient een gezonde 7/10.