San Andreas (2015)

Ever have one of THOSE days...? Pray you don't.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

Dankzij Johnson het cijfer nog kunnen verdubbelen naar een 2. Wat een rampzalige film ;)

KeesjeNL

Avatar

Sacrificial "Het einde was nogal teleurstellend, Als ze onderwater zijn en hij uiteindelijk toch opeens sterk genoeg is om die deur open te breken? serieus?

6/10"
Valt te verklaren:

Door het stijgende water is de zooi makkelijker weg te schuiven/duwen omdat het half drijft, het gewicht neemt dan drastisch af

Dan nog een matige film met dan wel weer geweldige effecten.

Sacrificial

Avatar

Een simpel plot en een hoop CGI. Bovendien zat de film ook nog boordevol clichés zoals hierboven ook al wordt gezegd. Het enige wat je over deze film kan zeggen is dat hij er visueel goed uitziet. Ik zou deze film zeker niet snel nog een keer kijken. Het einde was nogal teleurstellend, Als ze onderwater zijn en hij uiteindelijk toch opeens sterk genoeg is om die deur open te breken? serieus?

6/10

johnwayne

Avatar

Glennekeeeee "Ondanks dat ik geen grote plottwists verwachte in deze film vind ik dat je best nogal wat spoilers weggeeft"


Spoilers? Geen enkele… Het verhaal is gewoon een groot cliché. Of is het een spoiler dat ik verklap dat het een film zonder verrassingen is?

Glennekeeeee

Avatar

johnwayne "Binnen het genre 'rampenfilm' is San Adreas zeer zeker niet de slechtste film. Hij is stukken beter dan de film 'Earthquake' uit de jaren '70. Maar grensverleggend is de film ook niet. Het verhaal is gemakzuchtig en clichématig: de held, die net op het punt staat zijn vrouw te verliezen aan een andere man, kan haar terugwinnen door samen hun dochter te redden, die in de steek is gelaten door de, vanzelfsprekend, laffe nieuwe vriend van ma.Ondertussen stort de wereld om hun heen in. Zullen pa en ma op tijd zijn en hun dochter tussen de puinhopen van wereldstad San Francisco te vinden en te redden? Je mag één keer raden…
Visueel ziet het leuk uit en entertainend is het ook nog tot zekere hoogte. Ik had het alleen allemaal wel al eens eerder, en verhaaltechnisch beter uitgevoerd, gezien."


Ondanks dat ik geen grote plottwists verwachte in deze film vind ik dat je best nogal wat spoilers weggeeft