American Hustle (2013)

Everyone Hustles To Survive

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Leuke en intelligente film met prima verhaal en Christian Bale in vorm maar dan niet letterlijk want hij is behoorlijk op gewicht voor deze rol. Eigenlijk uitstekend acteerwerk van de hele cast. Echt een aanrader deze film. 8/10

Elizabethan

Avatar

Geweldige acteurs, en wederom een geweldig spelende en aantrekkelijke Jennifer Lawrence

johnwayne

Avatar

Goede intelligente film over oplichters die gedwongen worden voor de FBI te werken. Het is wel een film die je aandacht vraagt. Verwacht geen spetterende actie of thriller, maar wel een goed en nu en dan zeer komisch drama. De acteerprestaties zijn werkelijk fenomenaal en de oscarnominaties voor Bale, Cooper, Adams en Lawrence zijn niet meer dan terecht. Maar naast hen zijn ook alle andere acteurs uitstekend gecast.

pringles

Avatar

Qua sfeer en fraai camerawerk is American hustle prima in orde. Maar verder is deze met teveel oscar genomineerde film te langdradig en gebeurd er over de hele rit vrij weinig. De cast verbloemd dat mooi met redelijke rollen van Bradley Cooper en Christian Bale. Jennifer Lawrence steelt de show, al zou een oscar voor haar rol te makkelijk gegeven zijn.

Goov25

Avatar

Heb me zeker vermaakt! Het duurt, als je geen voorkennis hebt, vrij lang voor je in de gaten hebt waar de film eigenlijk over gaat en heen wil; maar in de tussentijd valt er genoeg te genieten door de sterke acteerprestaties, de prachtige typetjes, de getrouwe weergave van het toenmalige tijdsbeeld, en flink wat humor. Fijne film, wel wat lange zit. 7/10

Peebo

Avatar

Aangename film waarin vooral de acteerprestaties van de gehele cast zeer sterk is. De film is prachtig in beeld gebracht en heeft ook een toepassende soundtrack om erbij te horen. De stijl van de film deed me iets wat denken aan een Scorsese film. Enigste minpunt is de toon van de film want die is vaak nogal oneven.