Goov25 Avatar

Goov25

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...2020!..."
Clear and Present Danger
"...[quote=Archangel]Vond het geen zak aan, terwijl ik normaal gesproken een groot fan ben fan Edward Norton of Robert de Niro. De personages hebben geen diepgang en het einde laat je met een leeg gevoel achter. Het laat je ook zitten met vragen. [spoile......"
Stone
"...[quote=Tarkus]Vind dit een prima actiefilm, met een verbazend goede Keanu Reeves. Keanu Reeves lijkt wel een hele wending in zijn carrière genomen te hebben, en gaat volledig voor de harde actie. En dat is wat je hier ruim anderhalf uur te zien kri......"
John Wick
"...[quote=Frietgezicht][spoiler] ze gaat dood ja,so what [/spoiler][/quote] [spoiler] Haar armen en benen worden afgesneden en verwisseld van plek weer terug genaaid. [/spoiler]..."
The Last King of Scotland
"...Slechte film. Twee stevige namen met matig acteerspel, kijkbare actie maar een vaag verhaal met platte personages. Er waren momenten dat ik me vermaakte ja, maar de momenten dat ik me ergerde of me domweg afvroeg wat ik hier eigenlijk deed hadden rui......"
Knight and Day

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.