Goov25 Avatar

Goov25

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Episch, lastig begrip inderdaad.. Veel films die hierboven genoemd worden zou ik ook noemen, maar één echt epische scifi vind ik toch wel Pacific Rim, de eerste uiteraard. De actie daarin is met recht episch...."
Filmcafé: Wat vind jij de meest epische 'science fiction'-film?
"...Zijn beste rol is die van Danny Ocean, die is hem op het lijf geschreven. Beste film waarin hij speelt ga ik voor Gravity. Zijn slechtste is The Monuments Men, die viel me echt heel erg tegen. ..."
De beste film van George Clooney is 'Good Night, and Good Luck.' en zijn slechtste is...
"...Deze berichten zijn ook een goeie manier om uit te vinden of de complete cast wel is genoemd bij films hier op FT. Heel vaak niet dus, bijvoorbeeld als je Jessica Chastain aanklikt in t artikel staat Interstellar er helemaal niet bij! Anyway, haar be......"
De beste film van Jessica Chastain is 'The Martian' en haar slechtste is...
"...@green hornet. Niet persé een trilogie die je gezien moet hebben.. Het verhaal wordt veel te ver uitgetrokken (een dun boekje wordt in 3 lange films verteld), hoe het op beeld eruit ziet vond ik te kleurrijk en intens, en qua geloofwaardigheid verspe......"
Filmcafé: Welke film die iederéén heeft gezien heb jij niet gezien?

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.