Goov25 Avatar

Goov25

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Die klikgeluiden als iemand een wapen pakt, alsof er een veiligheidspal verschoven wordt of een magazijn ingeschoven wordt maar ze pakken het wapen gewoon vast. Dat mensen in romantische films en actiefilms zo snel zoveel voor elkaar voelen. Ik bedoe......"
Filmcafé: Wat is altijd zo onrealistisch in films dat je er gewoon geïrriteerd van raakt?
"...De eerste 3 Transformers vond ik gaaf. Niet erg hoogstaand natuurlijk, maar wàt een spektakel was dat, zeker in de bios. De remake van Total Recall met Colin Farrel vond ik ook een heel gave scifi film, veel vlotter dan de oude met Arnie. Andere film......"
Filmcafé: Welke film vindt iedereen hélémaal niets maar jij supergoed?
"...https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/bioscoopbezoeker-hoeft-ook-straks-geen-mondkapje-op-tijdens-de-film~a0782cb3/..."
Nieuwe coronamaatregelen: Bioscopen blijven open, maar...
"...Ik heb vrij weinig met Star Wars.. Ik heb ze allemaal gezien, maar die hele hype eromheen heb ik nooit zo begrepen. Ik vind ze gewoon niet zo bijzonder.. Die uit de 70s zijn zo traag, de prequels zitten vol slechte cgi en een verschrikkelijk zeikend......"
Filmcafé: Welke film vindt iedereen supergoed maar jij hélémaal niets?
"...Haha ze veranderd wel snel van mening hoor, nu is ze opeens vol trots! :D..."
Natalie Portman spreekt vol trots over 'Star Wars'-rol

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.