Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...[quote=decepticon]Emoticons en off-topic weer terug, yes. En idd mooi inzicht in de organisatie. [/quote] Dit dus! Helemaal!! Goed bezig FT, dank voor deze persoonlijke reactie...."
Follow-up: 'Voor de reaguurders op FT'
"...Grappig onderwerp. Ik denk dat ik wel een LOTR, MATRIX en DARK KNIGHT fanboy ben :D..."
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...Ik ben groot Lord Of The Rings fan, zeker ook van de films. Het probleem is dat de Hobbit films erg tegenvielen, die waren niet zo heel bijzonder. Zo heeft elke reeks wel z'n tegenvallers. De reeks die wat mij betreft de hoogste consistente kwaliteit......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...Goed bezig! ..."
'Voor de reaguurders op FT'
"..... Was doodsbang voor, werd doodsbang van @FT..."
Amber Heard was doodsbang van 'monster' Johnny Depp

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.