Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Wat 23VDV23 en horizon zeggen :)..."
Einde van 'Inception' definitief opgelost: droom of niet?
"...Een acteerverbod wegens belastingfraude? Dat klinkt niet logisch. Is dat een straf van de rechter, of haar werkgever oid die dat bedenkt? Ben ik de enige die dit een raar verhaal vindt?..."
Fan Bingbing mag misschien drie jaar niet meer acteren
"...Genoeg martial arts namen iig...."
Nieuwe sfeervolle foto Walt Disney's 'Mulan'!
"...Haha ik had precies dezelfde reactie toen ik deze film op Flenix tegen kwam. Wist niet eens dat er een vervolg op Escape Plan gemaakt was :o..."
Blu-ray review 'Escape Plan 2: Hades' - Waar is Arnold Schwarzenegger?
"...[quote]De film heeft een script van Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese en de hoofdrol is voor Deadpool-acteur Ryan Reynolds. Het lijkt er dus op dat de film best stevig gaat worden. [/quote] Ik snap deze logica niet... Kunnen die gasten......"
Eerste beeld nieuwe Michael Bay-film '6 Underground'

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.