Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver] Objectiviteit heeft sowieso niets te zoeken in de filmjournalistiek.[/quote] Eens! En goed artikel! ..."
Dunkirk
"...@Ereptile Ja idd. Vrouwen zien hun seksuele openheid en vrijheid als hun recht (en dat is ook zo natuurlijk) maar vervolgens is t een probleem als we ze zo zien. ..."
Charlize Theron vond ruwe lesbische seksscène in 'Atomic Blonde' geweldig
"...Voor mij de topfilms tot nu toe: 1. War for the Planet of the Apes 2. Logan 3. John Wick 2 4. Kong Skull Island 5. Dunkirk..."
POLL: Beste grote film van 2017 (tot op heden)
"...Voor objectiviteit moet je ook geen recensies lezen @Sean ;) OT: ik denk dat ik een redelijke Nolan fanboy ben, maar ik vond deze ook tegenvallen. Het was een prachtige film, en ik kan Nolan's opzet zeker waarderen, maar het nadeel van de weinige d......"
Dunkirk
"...Ik vermoed dat ik hem ook geweldig ga vinden. ..."
Charlize Theron vond ruwe lesbische seksscène in 'Atomic Blonde' geweldig

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.