Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"..."met al die fouten dat soms in jullie zinnen staat' Hahaha..."
Bekende acteur bedreigd met vuurwapen na afwijzen seks met makelaar
"...Haha, dit is duidelijk niet mijn genre. Geen één van deze films gezien! ;) ..."
POLL: Engste poppen in films
"...Leuk ook, die berichtjes van collega's ACHTERAF. Niet op het moment zelf natuurlijk. ..."
Bella Thorne werd een lelijk mormel genoemd door hoge netwerkbazen
"...Ik heb hele series boeken gelezen en voorgelezen gekregen als kind, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de hoofdpersonen als voorbeeld zou moeten nemen ofzo.. Het is een verhaal, niet echt. Dan weet je toch genoeg als kind?..."
Kristen Bell vindt Sneeuwwitje geen goed rolmodel voor haar dochtertjes
"...Ik ben nooit een groot fan geweest, heb star wars 2 jaar geleden pas voor het eerst gezien. Zou dus ook niet zeggen dat ze de laatste films zo verpest hebben, dat het verhaal anders loopt dan de meeste mensen graag willen is wat het is, geen probleem......"
Hoe Disney 'Star Wars' weer nieuw leven in wil blazen

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.