Goov25 Avatar

Goov25

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Heyyy @FT moet dit niet bij celebrity?..."
Emily Ratajkowski om van te smullen in klein topje
"...Mooie vrouw, matige actrice. Verder moeten ze t lekker zelf weten, ga ik me niet druk over maken. ..."
FT off-topic vrijdag 27 maart
"...Buried heeft indertijd grote indruk gemaakt. Ik heb m maar 1x gezien, in de bios toen, maar ik kan me hem nog steeds heel goed herinneren. Inclusief het einde ;) Erg goede film. Moon pas nog gezien, een goede originele scifi. ..."
Zorg voor voldoende afstand: 5 films met maar één acteur/actrice
"...Als ik een film graag wil zien en hij draait in de bioscoop, ga ik daar naartoe. Dat zal na maanden coronacalyps niet veranderen. ..."
Poll: Ga jij gelijk naar de bioscoop als de lockdown voorbij is?
"...@Decepticon ja eens. Beetje jammer. Ben ook bang dat we het weer kwijtraken als het virus uit is gewoed. Btw, als je reviews wilt aanklikken bij je eigen profiel, staat er al vele jaren "Soon!" Zou dat ook gaan komen nu?? ;) ..."
FT off-topic woensdag 18 april

laatste ratings

6,3
Soof (2013)
Soof (2013)
7,0
Turks fruit (1973)
Turks fruit (1973)
6,7
The Gentlemen (2019)
The Gentlemen (2019)
6,2
The Holiday (2006)
The Holiday (2006)

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.