Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Ik wou net zeggen; is dr. Banner compleet verdwenen uit de Hulk in deze film?..."
Bruut bed van Hulk onthuld uit 'Thor: Ragnarok'
"...[quote=Asyrian]Een tijdje terug Unthinkable gekeken, die vond ik ook erg sterk.[/quote] Unthinkable is idd ook een erg goede toevoeging aan dit lijstje. Vooral het einde laat je echt verdwaasd achter...."
POLL: Films over terrorisme en aanslagen
"...Damn, dit is een moeilijke. Arlington Road, Munich, The Kingdom, The Siege, United 93, Zero Dark Thirty; zijn stuk voor stuk erg sterke films. Maar na even nadenken blijft Zero Dark Thirty voor mij de beste: erg spannend, en erg realistisch...."
POLL: Films over terrorisme en aanslagen
"...Even uitgenodigd voor een drankje op z'n kamer. Jaja, smooth hoor...."
Orlando Bloom's 'one-night stand' liep niet goed af
"...[quote=Ereptile]Pasgeleden is er trouwens een fossiel van een Nodosaurus ontdekt die super gedetailleerd is! Huid en al![/quote] Klopt Ereptile! [url=https://www.theguardian.com/science/2017/may/15/alberta-canada-museum-unveils-best-preserved-armou......"
Poster 'Jurassic World 2' wijst op terugkeer Indominus Rex

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.