Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Jippie! The Punisher!!! :D :p ..."
Amazon kiest mogelijk voor gratis videodienst
"...Net onze zwartepietdiscussie. Het is nooit goed ;)..."
Amazons 'Justice League' reageren op ophef te blote kostuums
"...@Perrysh Precies! Ik check vaak manners.nl, daarvoor heb ik m'n adblocker gewoon uitgezet. Dat kan best. Maar bij FT krijg je daar heel snel spijt van. ST check ik daarom alleen nog maar op m'n telefoon, daar is het nog wel te doen...."
Waarom The Leader en Abomination nooit terugkeerden in de Marvel-films
"...[quote=Perrysh]Ik zou jou bijna dezelfde vraag stellen, als je na het lezen van zijn gebruikersnaam geen inschatting kan maken.[/quote] ;) Zo oud was ik toen ik lid werd hier inderdaad...."
Verrassend veel bekende cameo's in 'Thor: Ragnarok'
"...[quote=arti]Korg leuker dan the Grandmaster? En hoe oud ben jij als ik vragen mag?[/quote] 30. En jij?..."
Verrassend veel bekende cameo's in 'Thor: Ragnarok'

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.