Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Heel veel headshots ja, daar verbaasde ik me op een gegeven moment ook over. Erg stoer :D..."
Keanu Reeves heeft al idee voor 'John Wick 3'
"...Haha. Blade en Underwold zijn de enige vampierfilms die ik uit dit lijstje heb gezien. Duidelijk niet mijn genre ;) Poll zal ik dan maar skippen :)..."
POLL: De Beste Vampierfilms
"...The Matrix was fantastisch, en met Reloaded en Revolutions heb ik me ook zeer goed vermaakt. Een deel 4 hoeft van mij niet perse, maar zal ik zeker kijken mocht ie komen ja...."
Keanu Reeves staat open voor vierde 'Matrix'-film
"...Goeie film. En helemaal eens met deze recensie. De film heeft een voortdurende unheimische spanning, en je verlangt net zo erg naar een stap naar buiten als het meisje. Maar die titel hadden ze beter achterwege kunnen laten, want daardoor weet je dat......"
10 Cloverfield Lane
"...Hmm. Klinkt meer als een vrouwelijke versie van 3 Days To Kill. En een groot succes was dat niet bepaald...."
Amblin Entertainment maakt vrouwelijke 'John Wick'-film 'Ruthless'

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.