Goov25 Avatar

Goov25

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...13 ook ooit eens gezien. Maar dat is maar een matig filmpje...."
Vijf films die net als '1917' alleen uit een jaartal bestaan
"...Mijn volgorde: Django Unchained Inglourious Basterds Kill Bill Pulp Fiction Reservoir Dogs The Hateful Eight Jackie Brown Once upon a time & Death Proof niet gezien. ..."
Hoe goed (of slecht) zijn de films van Quentin Tarantino?
"...Beetje symptoombestrijding dit. Ipv je te storen aan de meningen en reacties van je gebruikers, misschien het probleem aanpakken en het kwaliteitsniveau omhoog trekken? Dat wordt namelijk naar beneden getrokken door (inderdaad) het celebrity nieuws......"
Huishoudelijke mededeling: reageren op celebrity nieuws uitgeschakeld
"...Vies verwend nest?? Jullie bedenken gewoon dingen? Waarom dan nog de schijn ophouden en moeite doen om een bron te vermelden? ..."
Moeder scheldt Miley Cyrus uit voor 'vies verwend nest'

laatste ratings

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.