Goov25 Avatar

Goov25

"My precious."

Laatste reviews

The Purge: Election Year(2016)

"...Deel 3 vond ik een tegenvaller in vergelijking met de andere 2. Er zijn een paar toffe scenes (1 goed schrikmoment nog voor de Purge nacht begint) en..."

The Revenant(2015)

"...Prachtige film. Cinematografisch erg sterk, door de weidse indrukwekkende beelden wordt je helemaal in de film meegesleept en deel je in de..."

The Rock(1996)

"...Net weer herkeken, voor vermoedelijk een meer dan 5e keer. Want dit is mijn favoriete actiefilm aller tijden. The Rock heeft alles wat een actiefilm..."

The Martian(2015)

"...Lang geaarzeld of ik deze film een 7 of een 8 zou geven. Want ja, het is een prachtige film, uitstekend geschoten en sterk acteerwerk van met name..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...BAM! Net terug van de voorpremière :) Mission: Impossible Rogue Nation zet de toon van deel 4 voort: Een afwisselende onderhoudende actiefilm met..."

Laatste reacties

"...Vanessa Hudgens, ook niet verkeerd. Geen goede actrice ofzo, maar altijd het bekijken waard (Sucker Punch, Spring Breakers)...."
'John Wick'-achtige actiethriller 'Polar' met Mads Mikkelsen breidt cast uit
"...Haha. Onvoorstelbaar hoe die gast zich keer op keer belachelijk weet te maken, zonder het in de gaten te hebben. Niet dat Oprah van mij president moet worden, maar Trump is echt een lachertje :)..."
Donald Trump daagt Oprah Winfrey uit
"...Deze beslissing heeft haar uiteindelijk een hoop miljoentjes en aandacht opgeleverd, dus nee daar zal ze geen spijt van hebben. ..."
Jennifer Lawrence stopte al op 14-jarige leeftijd met school
"...Whaha. Er zijn duidelijk wat dingen die Netflix toch niet zo goed doet ^^..."
De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

laatste ratings

7,0
X-Men (2000)
X-Men (2000)
5,5
6 Days (2017)
6 Days (2017)
5,2
Inferno (2016)
Inferno (2016)
6,0
Triple 9 (2016)
Triple 9 (2016)

watchlist

Goov25 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.