Peebo Avatar

Peebo

Laatste reviews

The Amazing Spider-Man 2(2014)

"...Beter dan de eerste film maar er waren te veel villains en de toon van de film was oneven. Het voelde wel aan als een echte Spiderman " comic" met..."

Man of Steel(2013)

"...+ De cast : Henry Cavill vond ik overtuigend als superman , Amy Adams vond ik super als Lois Lane, net als de rest van de cast ( Zeker Costner steelt..."

Skyfall(2012)

"...Ik heb hier juist die discussie gelezen en ik moet zeggen dat ik spidey-fan wel versta. Ik vond skyfall ook niet zo denderend als iedereen maar zei..."

Star Trek: Into Darkness(2013)

"...Star Trek Into Darkness is tot nu toe de beste film van 2013. Alles lijkt te werken : de cast is in topvorm ( Benedict Cumberbatch is fenomenaal) , de..."

Beasts of the Southern Wild(2012)

"...Ik had nog nooit eerder over deze film gehoord tot hij een paar dagen geleden aangeraden werd door een vriend van me. Wat een film! Deze film is..."

Laatste reacties

"...[quote=Ed Crane]It's official: Marvel komt met een Hobbit/MCU-crossover![/quote] Sherlock/MCU/hobbit crossover?..."
FT Off-topic 5 mei 2015
"...[quote=benjamin]Paul Blart 2 heeft 0% op RT voorlopig en slechts een score van 14 op Metacritic. Wat een verrassing.[/quote] 14 is nog verrassend hoog......."
FT Off-topic 18 april 2015
"...Marvel gaat niet naar Comic-con dit jaar? http://mcuexchange.com/james-gunn-reveals-marvel-studios-will-not-be-attending-comic-con-2/..."
FT Off-topic 8 maart 2015
"...Harrison Ford in een vliegtuig ongeluk, ligt momenteel in ziekenhuis http://variety.com/2015/biz/news/harrison-ford-plane-crash-1201447290/..."
FT Off-topic 5 maart 2015
"...[quote=benjamin]JeremyJahns en de Schmoes hebben The Loft gezien [youtube=SQu2YtLqXWU] [youtube=kvyEx6LGdS0][/quote] Ocharme Van Looy..."
FT Off-topic 30 januari 2015

laatste ratings

watchlist

Peebo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.