Peebo Avatar

Peebo

Laatste reviews

The Amazing Spider-Man 2(2014)

"...Beter dan de eerste film maar er waren te veel villains en de toon van de film was oneven. Het voelde wel aan als een echte Spiderman " comic" met..."

Man of Steel(2013)

"...+ De cast : Henry Cavill vond ik overtuigend als superman , Amy Adams vond ik super als Lois Lane, net als de rest van de cast ( Zeker Costner steelt..."

Skyfall(2012)

"...Ik heb hier juist die discussie gelezen en ik moet zeggen dat ik spidey-fan wel versta. Ik vond skyfall ook niet zo denderend als iedereen maar zei..."

Star Trek: Into Darkness(2013)

"...Star Trek Into Darkness is tot nu toe de beste film van 2013. Alles lijkt te werken : de cast is in topvorm ( Benedict Cumberbatch is fenomenaal) , de..."

Beasts of the Southern Wild(2012)

"...Ik had nog nooit eerder over deze film gehoord tot hij een paar dagen geleden aangeraden werd door een vriend van me. Wat een film! Deze film is..."

Laatste reacties

"...Visueel beter dan het origineel, de 5 hoofdacteurs weten te overtuigen maar alle vrouwelijke actrices moeten onderdoen voor de Vlaamse versie met als dieptepunt Isabel Lucas die rampzalig was. Enkele cruciale scenes hebben niet dezelfde impact als ze......"
The Loft
"...Goeie serieuze epische monsterfilm. De acteurs waren geloofwaardig en de computereffecten waren fenomenaal. De score was zeer toepasselijk en de film had een paar zeer mooie beelden. Een aanrader Enigste minpunt is dat we wat weinig van Godzilla t......"
Godzilla
"...Umm heeft dit een 10? wut..."
Justin Bieber's Believe
"...Aangename film waarin vooral de acteerprestaties van de gehele cast zeer sterk is. De film is prachtig in beeld gebracht en heeft ook een toepassende soundtrack om erbij te horen. De stijl van de film deed me iets wat denken aan een Scorsese film. En......"
American Hustle
"...[quote=UnknowB]Leuk drama/horror filmpje met verassend nieuw concept. Ook doet Wahlberg je er terug aan herinneren dat ie wel nog kan acteren :P Na Ted en The Other Guys... laat hij in The Happening zien dat hij meer dan een gespierde komiek of aro......"
The Happening

laatste ratings

watchlist

Peebo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.